Gość: Scorpio IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 23:16 Widac ze Pentel z Bydgoszczy to dobry sponsor ;) a tak powaznie to mysle ze Torun z Bajerskim dostalby jeszcze wiecej.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rico Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.media4.pl / 10.7.4.* 21.04.03, 23:18 I kto jest najlepszy?? SPARTA. Mistrz mistrz WTS, mistrz mistrz WTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.03, 23:25 wts mistrzem jest!!! i co palanty z Torunia???łyso??? Odpowiedz Link Zgłoś
tondi Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 22.04.03, 00:17 Cóż gratuluję Atlasowi, dzisiaj byliście lepszym zespołem. Ciekawie jak to zmieniają sie nastroje, jeszcze wczoraj "mistrzem był Apator" a dzisiaj już Atlas. Kiedyś pewni swego byli kibice Apatora, a dzisiaj Atlasu. Mecz przegraliśmy ale jedziemy dalej i zobaczymy kto będzie na czele tabeli na koniec sezonu. Nic się nie stało, Apator nic się nie stało..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.media4.pl / 10.7.4.* 23.04.03, 18:23 Nie kumam tylko jedej rzeczy, kto ci powiedział że jeszcze wczoraj mistrzem był apator?? Bo z tego co mi się wydaje to WTS też do tej pory nieprzegrał żadnego meczu, tyle że mamy jeden zaległy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonjo Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 22:35 Gratulacje dla WTS-u ale wygrana na własnym stadionie to nic wielkiegoo wygrac u siebie. A z przyznaniem tytulu mistreza zaczekajcie do konca sezonu. Dwa lata temu tez przegralismy co nie przeszkodzilo nam zdobyc tytul Mistrza Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: 217.96.106.* 22.04.03, 08:21 porozmawiamy na koniec sezonu i po meczu w Toruniu! Toruń i tak będzie mistrzem! Głowy do góry chłopaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APATOR [...] IP: *.hesasd.nl 22.04.03, 09:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast [...] IP: *.media4.pl / 10.7.4.* 22.04.03, 10:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom [...] IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 10:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.localdomain / 192.168.1.* 23.04.03, 15:04 Gość portalu: nico napisał(a): > wts mistrzem jest!!! i co palanty z Torunia???łyso??? Zastanow sie nad tym co piszesz i nie obrazaj innych jak Ciebie nikt nie obraza Wts misztrzem z tego co sie orientuje to jeszcze nie jest moze zaczekasz do konca sezonu na rozstrzygniecia co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopan WTSSSSSS!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 07:43 To nie Apator przegrał ten mecz tylko PePe. Może w grand prix powinien pojechać Miedziński? Buahahahaha U was tez wygramy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: WTSSSSSS!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.106.* 22.04.03, 08:22 Nie wiesz co piszesz. W Toruniu Wrocław zostanie zdruzgotany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susel_wts Re: WTSSSSSS!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 10:46 Gość portalu: Bob napisał(a): > Nie wiesz co piszesz. W Toruniu Wrocław zostanie zdruzgotany!!! Uwazaj zebys ty nie zostal zdruzgotany juz teraz ty palo torunska!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: 212.160.129.* 22.04.03, 10:31 Głowa do góry>My kibice APATORA i tak wiemy kto jest najlepszy w Posce.Apator mistrz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susel_wts [...] IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 10:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanin Atlas - Apator/Adriana 70:20 IP: 158.75.48.* 22.04.03, 10:35 Nareszcie zarozumialcy z Piernikowa :)) dostali w d... A tacy byli pewni :) Motorki mieli takie śliczne, amerykańskie ;)))))))))))))) Jestem pewny, że większość Bydgoszczan kibicowało Atlasowi! Trzy miasta w Kujawsko-Pomorskim z tężniami? Ciechocinek Inowrocław Toruń (Polchem) ;)))))))))))))))))))))) PIERNIKOWO ZDRÓJ!!! Gratulacje dla Protasa ;))))) Kawał z niego jest kut...asa! ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BobToruń Re: Atlas - Apator/Adriana 70:20 IP: 217.96.106.* 22.04.03, 12:13 Tyfus zawsze będzie Tyfusem a Toruń mistrzem! Gość portalu: Bydgoszczanin napisał(a): > Nareszcie zarozumialcy z Piernikowa :)) dostali w d... > A tacy byli pewni :) Motorki mieli takie śliczne, amerykańskie ;)))))))))))))) > Jestem pewny, że większość Bydgoszczan kibicowało Atlasowi! > > Trzy miasta w Kujawsko-Pomorskim z tężniami? > Ciechocinek > Inowrocław > Toruń (Polchem) ;)))))))))))))))))))))) PIERNIKOWO ZDRÓJ!!! > > Gratulacje dla Protasa ;))))) Kawał z niego jest kut...asa! ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: 80.51.243.* 22.04.03, 13:46 Wygranych sie nie sadzi, wiec oprocz GRATULACJE JAREK, nie napisze nic.Co do proroctw odnosnie tytulu mistrzowskiego rowniez stronie.Mysle ze dopiero w polowie rundy rewanzowej zarysuje sie w miare klarowny obraz wielkiej czworki do ktorej niewatpliwie zaliczaja sie juz Apator,WTS oraz Włókniarz...Who's gona be the 4-th? Licze na Leszno.Poklony dla Wroclawia w imieniu moim i kilku 'prawdziwych kibicow' z Torunia.Tak dalej chlopaki a liga bedzie ciekawsza,ale fakt pozostaje jeden! W Toruniu nikt nie wygra a mecz wczorajsz zawalil PePe.Nas czeka ciezkia przeprawa w niedziele z Czzęstochową.Do napisania w kolejny poniedzialek..ps.pozdrawiam kibicow z Bydgoszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.graf.torun.pl 22.04.03, 14:37 Atlas byl lepszy. Zrobil pod siebie tor i dysponowal bardziej wyrownanym skladem. Skladem, ktory niewatpliwie aspiruje do mistrzowskiego tytulu. Hancock i Nicholls to niekwestionowana czolowka swiatowa. Cegielski i Hampel to najlepsi w Polsce zawodnicy mlodego pokolenia. Do tego doswiadczony Drabik i robiacy ogromne postepy utalentowany Jedrzejak, ktory juz w Kryterium Asow pokazal, ze stac go na wygrywanie z najlepszymi. Bardzo nie podoba mi sie styl relacji w Wyborczej, ktora doklada do pieca przede wszystkim Rickardssonowi. Rozlecial mu sie silnik spasowany na te nawierzchnie. Potem raz przyjechal za Crumpem (czyli wygral bieg), przegral z Nichollsem na jego torze, potem byl ostatni po tym jak wwiozl go prawie w deski Jedrzejak, a potem blokowal Tonego jeszcze Sawina. Ostatni bieg Ricki znowu wygral. To ma byc zly wystep? Trzeba czytac program i widziec jak sie sytuacja po starcie uklada. To nie cud maszyna, ktora robi w kazdym meczu po 14-15 punktow. A druzyna wroclawska jak juz pisalem na poczatku to naprawde swietny sklad! Dajcie spokoj Rickardssonowi on nie zawalil tego spotkania! Nie robcie tez nagonki na Pepe - zamiast dawac mu do pieca trzeba go wesprzec, zeby chcial w Toruniu chcial jak najlepiej jezdzic i dobrze sie tu czul. To najlepsza motywacja - a nie gonienie "dawnego" tyfusa. Zobaczcie jak rok temu we Wroclawiu pojechali Kowalik i Bajerski - tez byly prawie same zera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 15:23 z naszych kibicow wychodza wlasnie szmaciarskie i gowniarskie uprzedzenia- na poczatku PePe cacy a przy pierwszej wpadce juz ujadaja jak psy. On jest naszym zawodnikiem i mamy go wspierac tak samo jak innych a nie gnoic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.dial.plusgsm.pl 22.04.03, 17:09 Bardzo się ciesze że Sparta wygrała. Bo od dłuszego czasu kibice nic innego nie pisali tylko jak Sparta dostanie baty , będzie miała prawdziwy lany poniedziałek . A tu co wspaniali zawodnicy z Wrocławia pokazali że w internecie można płaznować a na torze jest zupełnie inaczej. Bardzo dobrze się stało bo to była lekcja pokory dla Torunia. Przez trzy lata mieli nie przegrać a tu klapa.Kibice z Torunia nie groźcie że Sparta u was przegra do 30 bo znów będziecie rozczarowani.Powinniście pogratulować i spuścić głowy. To nie koniec Częstochowa na was czeka i znów lanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 20:26 Gość portalu: PIOTR napisał(a): > Bardzo się ciesze że Sparta wygrała. Bo od dłuszego czasu kibice > nic innego nie pisali tylko jak Sparta dostanie baty , będzie > miała prawdziwy lany poniedziałek . A tu co wspaniali zawodnicy > z Wrocławia pokazali że w internecie można płaznować a na torze > jest zupełnie inaczej. Bardzo dobrze się stało bo to była lekcja > pokory dla Torunia. Przez trzy lata mieli nie przegrać a tu > klapa.Kibice z Torunia nie groźcie że Sparta u was przegra do 30 > bo znów będziecie rozczarowani.Powinniście pogratulować i > spuścić głowy. To nie koniec Częstochowa na was czeka i znów > lanie!!! Kolego zastanow sie nad tym co napisales- w ostatnim zdaniu odwracasz kota ogonem. Skad taka pewnosc ze dostaniemy od Czewy lanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.media4.pl / 10.7.4.* 23.04.03, 09:55 zgadzam sie z Piotrem, każdy wierzy w wygraną swojego klubu, co nietyczy się kibiców apatora którzy dumni jak pawie, obnosili się wszędzie ze swoimi prognozami zwycięstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 12:14 Kibice Apatora wierzyli w zwycięstwa nie tylko w tym sezonie ale także w poprzednim kiedy skład był znacznie słabszy.Dla mnie mistrza poznaje się po 20 kolejce a nie przed sezonem.Co do faworytów rozgrywek to uważam że Włókniarz jest znacznie silniejszy od WTSu.A jeżeli chodzi o Pepe to spokojnie,jeszcze będzie miał okazję do rewanżu we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 15:21 Czy kibice Apatora nie maja prawa wierzyc w zwyciestwo swojej druzyny? a pretensje prosze kierowac do tych, ktorzy z gloszeniem swojej wiary przesadzali bo nie wszyscy(np. ja) klocili sie o to kto jest lepszy przed meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.media4.pl / 10.7.4.* 23.04.03, 18:16 a czy ja akurat o tobie pisałem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.media4.pl / 10.7.4.* 23.04.03, 18:19 Jestem z częstochowy i głęboko wierze w naszą drużynę, ale wiem jedno że nie wolno lekceważyć przeciwnika, a co do WTS-u to się grubo mylisz i myśle że Atlas może zepsuć plany nasze i wasze, bo mają naprawde dobry skład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 23:17 Daleko jest mi do lekceważenia WTSu.Po przejściu Hampela ta drużyna stała się naprawdę silna,choć wydaje mi się że CKM wygra we Wrocławiu.Apator też mógł.. Co do Włókniarza to jak Sullivan się w końcu rozkręci a Walasek ustabilizuje formę to dopiero będzie drużyna.Przed sezonem byłem zdania że jak do waszej ekipy dojdzie Czerwiński to własnie Częstochowa będzie mistrzem.Czerwiński doszedł ale na razie moim zdaniem jeździ jeszcze poniżej swoich mozliwości. Ja tylko mam nadzieję że Apatora już pech w tym sezonie żaden nie dotknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 21:04 Gość portalu: CKM napisał(a): > zgadzam sie z Piotrem, każdy wierzy w wygraną swojego klubu, co nietyczy się > kibiców apatora którzy dumni jak pawie, obnosili się wszędzie ze swoimi > prognozami zwycięstwa No to ja sie zapytowuje co to mialo sie oznaczac? 3a bylo napisac ze kibice Apatora oprocz SDB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Atlas - Apator/Adriana 50:40 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 10:26 Dlaczego moja opinia zostala usunieta ??? Widze, tu o wiele bardziej niewlasciwe teksty. Moze pan redaktor przyzna sie do Swojego bledu. Odpowiedz Link Zgłoś