Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

apator - wlokniarz

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 11:10
    niby to nie moj klub ale zadnego watku na ten temat nie ma...
    ciekawy jestem postawy protasa bo o rickardssona mozna byc spokojnym. jak
    nie bedzie kataklizmu to apator wygra ten mecz okolo 10 punktami. ciekawe
    jak pojedzie walasek, ktory w bydgoszczy byl beznadziejny. mysle, ze
    wlokniarz jest slabszy od atlasu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kos Re: apator - wlokniarz IP: *.mat.uni.torun.pl 24.04.03, 13:48
        Ponoc Protas siedzi przez caly czas w klubie i szykuje
        motocykle... Oby rzeczywiscie mu sie udalo doprowadzic
        wszystko do porzadku. Sprawa koncowego wyniku spotkania
        jest jednak mimo wszystko otwarta. Strach pomyslec ze
        Sawina bedzie jechal w podstawowym skladzie, bo on w
        Toruniu zbytnio nie potrafi jezdzic. Jesli jednak
        Rickardsson pojedzie w miare dobrze to powinno byc
        spokojnie aczkolwiek emocjonujaco....
        • Gość: Mario Re: apator - wlokniarz IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 15:36
          Ja uważam zupełnie odwrotnie ,że to Włókniarz jest mocniejszy od WTSu.Musisz
          pamiętać że w pierwszych meczach Sullivanowi szło bardzo słabo,teraz może być
          już tylko lepiej.Walasek też przejawia zwyżkę formy.Myślę że Rickardsson znowu
          przyjedzie dzień wczesniej jak prze derbami i będzie sprawdzał silniki.Co do
          Pepe to myslę że na pewno się pozbiera.On chyba jeszcze startuje w sobotę w
          Lonigo w eliminacjach,tak? Czy ktoś wie jak jest z Bajerskim?Do tej pory byłem
          przekonany że jednak pojedzie w Toruniu.Jazda Sawiny w Toruniu jest gorzej jak
          przeciętna.
          • Gość: Mario Re: apator - wlokniarz IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 15:46
            Po przeczytaniu artykułu z GW stwierdzam że Rickardsson będzie w Toruniu już w
            piątek,a Bajerski nie wystąpi.Czyli będzie u nas jeździło 4 zawodników.Chyba że
            zaskoczy mnie Sawina.Wynik tego meczu jest sprawą otwartą.Równie dobrze może
            wygrac Włókniarz.
            • robert_wl Re: apator - wlokniarz 24.04.03, 16:05
              Szkoda, że Bajer wypadł ze składu. Sawina jednak relwelacyjnie pojechał w
              eliminacjach, więc może jakiś przełom ... Żeby wygrać z Włókniarzem, nie mogą
              zdarzać się takie wpadki jak we Wrocławiu. Z drugiej strony Włókniarz też nie
              może sobie pozwolić na choćby jedną dziurę w składzie. O wynik jestem raczej
              spokojny. Powinniśmy wygrać.
              • Gość: MONK Re: apator - wlokniarz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 18:14
                na mnie wlokniarz nie robi takiego wrazenia, sa troche przereklamowani przez
                media. na wyjazdach slabo jezdzi walasek, do tego brak juniora i rezerwowego.
                sullivan swietny ale jonsson i holta juz tylko przyzwoici. atlas w tej chwili
                nie ma zadnej dziury w skladzie a co najwazniejsze ma jako jedyny porzadnego
                juniora.
                • Gość: Mario Re: apator - wlokniarz IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 18:38
                  Częstochowa nie ma juniora?W tym sezonie doszedł Czerwiński,który jest zaraz za
                  Hampelem i Kasprzakiem.Występując w zeszłym sezonie w RKMie potrafił zrobić
                  nawet w okolicach 10 punktów i to nie tylko ze słabeuszami i na własnym torze.
                  • Gość: MONK Re: apator - wlokniarz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 19:23
                    a tym sezonie to cien zawodnika niestety
                  • Gość: kos Re: apator - wlokniarz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 19:26
                    No z tym Czerwinskim to chyba przesada. Troszke sledzilem ta cala "afere" przed
                    sezonem, kiedy to nie bylo wiadomo gdzie wystartuje. Mysle ze cala ta sprawa
                    spowodowala, ze jego przygotowanie do sezonu jest raczej kiepskie nie zdziala
                    za wiele z naszym mlodym zabijaka Jagusiem, Miedzinskim czy nawet Zabikiem.
                    Martwi mnie troche wyjazd Pepe do Lonigo, ale mimo wszystko powinno byc dobrze.
                    • Gość: Mario Re: apator - wlokniarz IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 21:20
                      Ja myślę że on zacznie sie rozkręcać.Oby nie stało się to oczywiście już w
                      Toruniu.Fakt,chłopak troche charakterny.
                      • Gość: Mario Re: apator - wlokniarz IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 21:30
                        Nareszcie Rickardsson ustawiony z juniorem a Pepe z Sawiną.To chyba lepsze
                        rozwiązanie niż dotychczasowe.Mam nadzieję że się sprawdzi.Częstochowianie
                        przewidują brak Jonssona,ale to jeszcze nic pewnego.
                        • Gość: MONK Re: apator - wlokniarz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:34
                          oczywiscie,ze to najlepsze rozwiazanie, rickardsson przynajmniej powinien
                          przyjechac pierwszy - ale czy bedzie chcial pomagac juniorom/?
                          • Gość: Mario Re: apator - wlokniarz IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:42
                            Ciężko powiedzieć.Z tak trudnym przeciwnikiem to pewnie nie.Ale Pepe też
                            niewiele pomagał.Szkoda że nie ma Bajerskiego.13 bieg byłby wygrany co najmniej
                            4:2.Potrafi umiejętnie wypchnąć rywali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka