Gość: m04 IP: *.lublin.mm.pl 25.04.03, 22:25 A nie przypisali tej bramki moze Tkoczowi? =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LEGIA MISTRZ JARZA DO BOJU IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 22:35 OBY WIECEJ TAKICH PILKARZY W LEGII I REPREZENTACJI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Jarzębowski w kadrze IP: *.acn.pl 25.04.03, 22:38 Nie wiem za bardzo po co. Przecież on jest za kiepski na reprezentację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Jarzębowski w kadrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 22:40 Jak stolarczyko moze grac to i Tomek tez. Wedlug mnie jest nawet lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Jarzębowski w kadrze IP: *.acn.pl 25.04.03, 22:43 Gość portalu: Razorfan napisał(a): > Jak stolarczyko moze grac to i Tomek tez. Wedlug mnie jest nawet lepszy. To już inna sprawa. Ale Jarzębowski nie jest nawet wyróżniającym się obrońcą w polskiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Jak obrońca strzela 3 bramki IP: *.acn.pl 25.04.03, 22:45 w kilku meczach, świetnie gra głową, umie rozegrać piłke, dobrze kryje i gra ogólnie rewelacyjnie to się nie wybija w Polskiej lidze? A Stolarczyk to się wybija? Chyba ilością zołtych kartek i swą głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Jak obrońca strzela 3 bramki IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 25.04.03, 23:02 Gość portalu: Legionista napisał(a): > w kilku meczach, świetnie gra głową, umie rozegrać piłke, dobrze kryje i gra > ogólnie rewelacyjnie to się nie wybija w Polskiej lidze? A Stolarczyk to się > wybija? Chyba ilością zołtych kartek i swą głupotą. Ale Jarzebowski jest najslabszym obronca Legii. Zielinski i Jozwiak sa o wiele lepsi. To oczywiscie kwestia doswiadczenia, ale to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Jak obrońca strzela 3 bramki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 23:07 Jakbym mial porownac Jarzebowskiego do jakiego pilkarza to bylby to Helguera. Strzela sporo bramek i zostal przesuniety z pomocy do obrony. Popelnia sporo bledow ale potrafi tez zagrac bezblednie. Tomka podobnie jak i Ivana widzialbym raczej w pomocy na defensywnym a Tomek moglby tez grywac na prawej pomocy gdzie zdazalo mu sie grywac w juniorach i rezerwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Jak obrońca strzela 3 bramki IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 25.04.03, 23:11 Gość portalu: Razorfan napisał(a): > Jakbym mial porownac Jarzebowskiego do jakiego pilkarza to bylby to Helguera. > Strzela sporo bramek i zostal przesuniety z pomocy do obrony. Popelnia sporo > bledow ale potrafi tez zagrac bezblednie. Tomka podobnie jak i Ivana widzialbym > > raczej w pomocy na defensywnym a Tomek moglby tez grywac na prawej pomocy gdzie > > zdazalo mu sie grywac w juniorach i rezerwach Ja ogolnie to jestem spokojny. W zasadzie sie nigdy nie denerwuje. Sa jednak wyjatki od tej reguly. Cisnienie skacze mi do 280 na 170, a puls do 200 uderzen na minute, kiedy Jarzebowski probuje wyprowadzic pilke ze swojej polowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Jarzębowski rewelacyjnie??? IP: *.acn.pl 25.04.03, 23:05 Jakoś nie zauważyłem, ale to może dlatego, że ostatnio często na Legii w ramach oprawy dymy puszczają i to musiało być akurat wtedy jak nic nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indu Re: Oli wraca do ...... IP: 66.213.29.* 25.04.03, 22:38 indu: nie pasuje, za zimno, zmyka, rzuca pass. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Oli wraca do ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 22:44 Na polskich boiskach jest chyba 20 leprzych..... Odpowiedz Link Zgłoś