Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jarzębowski w kadrze

IP: *.lublin.mm.pl 25.04.03, 22:25
    A nie przypisali tej bramki moze Tkoczowi? =)
    Obserwuj wątek
      • Gość: LEGIA MISTRZ JARZA DO BOJU IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 22:35
        OBY WIECEJ TAKICH PILKARZY W LEGII I REPREZENTACJI!
      • Gość: dexter Re: Jarzębowski w kadrze IP: *.acn.pl 25.04.03, 22:38
        Nie wiem za bardzo po co. Przecież on jest za kiepski na
        reprezentację.
        • Gość: Razorfan Re: Jarzębowski w kadrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 22:40
          Jak stolarczyko moze grac to i Tomek tez. Wedlug mnie jest nawet lepszy.
          • Gość: dexter Re: Jarzębowski w kadrze IP: *.acn.pl 25.04.03, 22:43
            Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> Jak stolarczyko moze grac to i Tomek tez. Wedlug mnie jest nawet lepszy.

To już inna sprawa. Ale Jarzębowski nie jest nawet wyróżniającym się obrońcą w
            polskiej lidze.
            • Gość: Legionista Jak obrońca strzela 3 bramki IP: *.acn.pl 25.04.03, 22:45
              w kilku meczach, świetnie gra głową, umie rozegrać piłke, dobrze kryje i gra
              ogólnie rewelacyjnie to się nie wybija w Polskiej lidze? A Stolarczyk to się
              wybija? Chyba ilością zołtych kartek i swą głupotą.
              • Gość: Porter Re: Jak obrońca strzela 3 bramki IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 25.04.03, 23:02
                Gość portalu: Legionista napisał(a):

> w kilku meczach, świetnie gra głową, umie rozegrać piłke, dobrze kryje i gra
                > ogólnie rewelacyjnie to się nie wybija w Polskiej lidze? A Stolarczyk to się
                > wybija? Chyba ilością zołtych kartek i swą głupotą.

Ale Jarzebowski jest najslabszym obronca Legii. Zielinski i Jozwiak sa o wiele
                lepsi. To oczywiscie kwestia doswiadczenia, ale to fakt.
                • Gość: Razorfan Re: Jak obrońca strzela 3 bramki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 23:07
                  Jakbym mial porownac Jarzebowskiego do jakiego pilkarza to bylby to Helguera.
                  Strzela sporo bramek i zostal przesuniety z pomocy do obrony. Popelnia sporo
                  bledow ale potrafi tez zagrac bezblednie. Tomka podobnie jak i Ivana widzialbym
                  raczej w pomocy na defensywnym a Tomek moglby tez grywac na prawej pomocy gdzie
                  zdazalo mu sie grywac w juniorach i rezerwach
                  • Gość: Porter Re: Jak obrońca strzela 3 bramki IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 25.04.03, 23:11
                    Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> Jakbym mial porownac Jarzebowskiego do jakiego pilkarza to bylby to Helguera.
                    > Strzela sporo bramek i zostal przesuniety z pomocy do obrony. Popelnia sporo
                    > bledow ale potrafi tez zagrac bezblednie. Tomka podobnie jak i Ivana
                    widzialbym
                    >
                    > raczej w pomocy na defensywnym a Tomek moglby tez grywac na prawej pomocy
                    gdzie
                    >
                    > zdazalo mu sie grywac w juniorach i rezerwach

Ja ogolnie to jestem spokojny. W zasadzie sie nigdy nie denerwuje. Sa jednak
                    wyjatki od tej reguly. Cisnienie skacze mi do 280 na 170, a puls do 200 uderzen
                    na minute, kiedy Jarzebowski probuje wyprowadzic pilke ze swojej polowy.
              • Gość: dexter Jarzębowski rewelacyjnie??? IP: *.acn.pl 25.04.03, 23:05
                Jakoś nie zauważyłem, ale to może dlatego, że ostatnio często na Legii w ramach
                oprawy dymy puszczają i to musiało być akurat wtedy jak nic nie widziałem.
      • Gość: indu Re: Oli wraca do ...... IP: 66.213.29.* 25.04.03, 22:38

indu: nie pasuje, za zimno, zmyka, rzuca pass.
        • Gość: oli Re: Oli wraca do ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 22:44
          Na polskich boiskach jest chyba 20 leprzych.....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka