Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sprawa Marczyka umorzona

05.06.03, 17:01
    Pogadali, poradzili, umorzyli. Po takim uzasadnieniu Wydziału Dyscypliny
    prezes Listkiewicz powinien się zastanowić nad swoim dalszym losem, tyle
    nadziamgał w prasie na temat Marczyka, którego teraz jego własny WD
    uniwinnił, coś więc jest nie tak. To całe zamieszanie o szefie naszej piłki
    nie świadczy najlepiej, bo albo nie wie co mówi, albo ma rację ale jest
    bezsilny.

www.sports.pl/index.phtml?show=1&s=605&ns=22697
    Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: Sprawa Marczyka umorzona IP: 157.25.125.* 05.06.03, 17:03
        Uprzedziłas mnie. To samo chciałem napisać.
      • Gość: yeti Re: Sprawa Marczyka umorzona IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 18:29
        Należy więc zadać sobie poważne pytanie. CZYM TAK NAPRAWDĘ ZAJMUJE SIĘ MR
        LISTKIEWICZ W PZPN? Co ten facet robi za swoją pensję. Owszem , ostatnio się
        napracował - przywiózł paterę mistrza do Krakowa. Podobno była bardzo ciężka.
        Co on robi dla polskiej piłki? Jestem bardzo ciekaw, może ktoś z Was poda choć
        jeden przykład. pzdr.
      • Gość: m04 Re: Sprawa Marczyka umorzona IP: *.lublin.mm.pl 05.06.03, 18:42
        Listkiewicz jest ziobrem...znaczy sie zerem. Gdyby haslem Leppera
        bylo "Listkiewicz musi odejsc" móglby liczyc na moje poaprcie w najblizszych
        wyborach.
        • Gość: yeti Re: Sprawa Marczyka umorzona IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 18:47
          he he, de ja vu. Wziąłem sobie do serca opinię sądu i dziś odezwałem się tak do
          szefa. Myślałem że to nic zdrożnego... Wylał mnie. pzdr.
          • kataryna.kataryna Re: Sprawa Marczyka umorzona 05.06.03, 18:53
            Gość portalu: yeti napisał(a):

> he he, de ja vu. Wziąłem sobie do serca opinię sądu i dziś odezwałem się tak
            do
            >
            > szefa. Myślałem że to nic zdrożnego... Wylał mnie. pzdr.

I słusznie, bowiem według powszechnie obowiązującej wykładni Prokuratury
            Apelacyjnej w Warszawie "jest pan zerem" jest zwrotem dopuszczalnym wyłącznie w
            stosunku do funkcjonariusza publicznego, w dodatku tylko w związku z
            wykonywaniem przez niego obowiązków służbowych, nie należy jednak stosować tego
            sposobu "oceny kwalifikacji i zachowania" wobec osób niepełniących funkcji
            publicznych.
            • Gość: yeti Re: Sprawa Marczyka umorzona IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 18:58
              No cóż. Człowiek uczy się na błedach. Teraz poszukam sobie roboty w
              administracji. Przynajmniej będę mógł uzywać do woli... A tak na poważnie to
              się ch... należało. pzdr.
              • Gość: yeti Re: Sprawa Marczyka umorzona IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 19:03
                A teraz wracajac do naszego watku. Czy tego zwrotu można bezkarnie użyć w
                stosunku do naszego ulubionego ulubieńca Michała czy nie ?
                • kataryna.kataryna Re: Sprawa Marczyka umorzona 05.06.03, 19:13
                  Gość portalu: yeti napisał(a):

> A teraz wracajac do naszego watku. Czy tego zwrotu można bezkarnie użyć w
                  > stosunku do naszego ulubionego ulubieńca Michała czy nie ?

Poszukałabym jakiegoś innego określenia bo z Millerem nie chcę mieć wspólnych
                  nawet zniewag. A prezes Listkiewicz zupełnie utracił władzę nad polską piłką
                  (oraz, prawdopodobnie, własnym rozumem) i chyba powinien zwolnić stołek. Po
                  zadymie jaką zrobił w mediach wokół Marczyka i dzisiejszej decyzji WD okazało
                  się, że jest osobą dość nieodpowiedzialną, poza tym już od dłuższego czasu coś
                  się z nim dzieje. Ja bym chyba wolała, żeby stołek wziął Boniek, wydaje mi się,
                  że on przynajmniej ma jakąś wizję (i chyba twardą rękę). Ale mi się teraz
                  oberwie.
                  • Gość: yeti Re: Sprawa Marczyka umorzona IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 19:23
                    Czemu? Zibi był może kiepskim trenerem (za krótko nim był żeby to oceniać) ale
                    rzeczywiście, jako działacz (menadżer?) był bardzo dobry. Powinien spróbować.
                    Ma nazwisko, wiedzę, układy etc. Popieram. pzdr.
                    • Gość: Kosa Re: Sprawa Marczyka ,jest śmieszna... IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 21:10
                      Kto widział mecz? (powtórki sytuacji?!)
                      Pozdrawiam.
                      • berserk75 Re: Sprawa Marczyka ,jest śmieszna... 05.06.03, 22:50
                        cała Polska widziała...
                        • Gość: GOSC Re: Sprawa Marczyka ,jest śmieszna... IP: *.um.katowice.pl 06.06.03, 09:16
                          Boniek niy bol wcole krotko trenerym i mozna godoc co sie do tygo niy nadoje,
                          zdozyl spuscic porawloskich druzyn do ligi nizyj, wlosciwie niy widza tero
                          zodnygo kery by miou oustoc szefem PZPN(R), nu mzoa PIechniczek by bol dobry,
                          ala oun niy cche miecz tom bandom niyudacznikow i zlodzieji nic wspolnygo i siw
                          nerwowoc na stare lota, Pyrsk!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka