Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1

IP: 193.239.205.* 10.06.07, 10:36
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: stelmach Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.eranet.pl 10.06.07, 10:38
        Dobrze ze Gołaś nie musi tego oglądać....
        • Gość: maciek Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.com 10.06.07, 11:19
          toś do..
          • koles751 Fuks, ale ... szczęście sprzja lepszym 10.06.07, 22:12
            W ostatniej piłce meczu Polacy ewidentnie dotknęli siatki.
            • Gość: Andree Re: Fuks, ale ... szczęście sprzja lepszym IP: *.centertel.pl 10.06.07, 22:47
              Przy tym bloku? Jak to zauważyłeś, skoro nie było powtórki, a po drugie kadr był
              z daleka???
        • Gość: Łosica Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:57
          Ciężka to była przeprawa, ale wygraliśmy i z tego bardzo się cieszę. Tylko
          denerwuje mnie jak wszyscy są zachwyceni gdy wygrywamy 3:0, a jak wygrywamy! 3:2
          to już wszyscy marudzą. Jednak wygrywamy, czy ludziki sobie zdają sprawę z tego
          ile trzeba mieć zimnej krwi, żeby przegrywając 2 sety wygrać cały mecz? Szkoda,
          że grali tak daleko, bo najchętniej jeździła bym z nimi na każdy mecz i
          zdzierała gardło kibicującą naszym i do tego zachęcam wszystkich, bądźmy z naszą
          reprezentacją i wtedy gdy jest super i wtedy gdy jest trochę mniej super.
      • Gość: lol Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 10:44
        grajcie chłopcy grajcie
      • lorisa Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 10:50

gramy....!!!!!!!!!!chłopcy
      • Gość: grrr Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.07, 10:51
        Powiem jedno: Fuckin' Chao
        • lorisa Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 10:53
          no;)zgadzam się.....gramy...!!!!!
      • lorisa Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 10:59
        bosheee co to było..daliśmy się jak dzieci.ech.ale ślicznie.ważne,że jest
        2:2.gramy panowie!!!!!
        • Gość: lol Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.uml.lodz.pl 10.06.07, 11:20
          W Tie Breaku sędzia uznał punkt Polakom mimo tego, że piłka nie dotknęła
          Chińczyka i była na aut :)

Ale mniejsza z tym emocje do końca. Szkoda tylko, że dzisiaj tak słabiutko.
          • Gość: bs Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.06.07, 11:34
            ale ten liniowy jak się nauczył machać czerwoną chorągiewką za młodu, tak
            machał po prawie każdej piłce - no i głównemu się znudziło w samą porę:)
      • Gość: grrr Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.07, 11:19
        Matko Bosko Częstochosko! Co za horror. To nieprawdopodobne ale jednak wygralismy! Co nie zmienia faktu, że Fuckin' Chao. ;)
        • Gość: zabol Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:25
          Yeah!!! Nie straszna NAM aklimatyzacja, górą POLSKA nacja!!!:) POLSKA!!!
          • jarkoni Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 11:27
            W czwartym meczu Ligi Światowej siatkarzy z Chinami Polacy po horrorze pokonali
            Chiny 3:2

Kto to pisał? Trzecioklasista?
      • Gość: Andree Fajny meczyk!! IP: *.centertel.pl 10.06.07, 11:28
        Gdyby wygrali tego 1. seta, to pewnie by się skończyło na szybkim 3:0, a tak
        mieliśmy fajny, emocjonujący niedzielny poranek!! :)

PS Tylko ten Faking Czał mnie wnerwiał... ;)
        • Gość: m Re: Fajny meczyk!! IP: 83.2.21.* 10.06.07, 11:30
          ja mam zawał...ale mecz spoko :o)..lecimy dalej chłopaki!!!!
      • Gość: grzesiek Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: 195.116.233.* 10.06.07, 11:29
        POPROSTU WYGRALI LEPSI !!!
        • Gość: kubuś Ten liniowy to porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:34
          ten sędzi każdą piłke na lini pokazywał -aut. Główny powinien pokazać mu czerwony kartonik.
      • Gość: nasibu Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:37
        Oglądałem pirwsze 3 sety i kilka pierwszych punktów czwartego, potem musiałem
        wyjść. Byłem przekonany, że nie damy rady, tym bardziej że czasami sędziowanie
        sprawiało wrażenie nieobiektywnego.
        Jakież było moje zaskoczenie gdy prezczytałem o wygranej naszych!
        Wspaniale Panowie, naprawdę na miarę Mistrzów ;-)
      • Gość: marcin Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.ds.ae.wroc.pl 10.06.07, 11:37
        szkoda, ze nic nie napisano o pracy sedziow liniowych
        • lorisa Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 11:41
          to akurat fakt.liniowi byli niekompetentni.i tu moi mili meczyk z Chinami
          pokazał,że liczyć się trzeba z każdą drużyną.nawet tą teoretycznie słabszą od
          naszej.i gratulacje Polakom,bo nawet w tak dramatycznej sytuacji,gdzie zdawać by
          się mogło,że polegniemy dali radę.trzeba wiedzieć,że to było naprawdę
          trudne.pomijam fakt,że mogli to spotkanie wygrać szybko i sprawnie,ale
          jednak.gramy panowie;))
          PZU AZS RULES;)
      • lechujarek Koszmar 10.06.07, 11:38
        To co nasi zrobili w pierwszym secie... ze stanu 19:14, kiedy to spokojnie
        trzymali w ryzach Chińczyków, doprowadzić do 19:24... zaraz przypomina mi się
        Serbia, aczkolwiek były dwie fundamentalne różnice - pierwsza to ta że tu był
        mecz o pietruszkę, druga to fakt że przy stanie 19:18 liniowy w odpowiednim
        momencie podniósł chorągiewkę - nie po raz pierwszy i nie ostatni - a główny to
        ochoczo łyknął po jak najbardziej prawidłowym ataku Możdżonka.
        Nie ma jednak tego złego... koniec końców wygraliśmy, ba - wyszliśmy z naprawdę
        głębokiego g...a co może tylko psychicznie nas podbudować i zaszczepić nam
        mentalność zwycięzcy. I tylko kreska mojego żywota skróciła się po tym meczu z
        pewnością o kilka latek, ale co mi tam, czego się nie robi dla drużyny ;)
        A za fachową obsługę w wykonaniu liniowych nasi powinni złożyć oficjalny protest.
      • Gość: Eustachy Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:46
        I tu należy jeszcze wspomnieć o tragicznym sędziowaniu liniowych zwłaszcza w
        końcówce. To nie były błędy. To co się działo w końcówce nie miało nic wspólnego
        z sędziowaniem. Liniowi po prostu chcieli żeby wygrali gospodarze i robili
        wszystko żeby tak się stało. Nawet wobec ewidentnych sytuacji(pokazanie że piłka
        była autowa w przypadku serwisu Zagumnego?!). Tak więc należy podziękować
        sędziemu z Izraela za profesjonalizm
        • lechujarek Liniowi 10.06.07, 11:53
          ...pokazali aut przy asie serwisowym Winiara (który kończył czwartego seta)
          ...pokazali aut przy asie serwisowym Zagumnego (który kończył mecz)
          ...pokazali aut przy prawidłowym ataku Moźdźonka (który przerwałby fatalną passę
          w pierwszym secie, wtedy jeszcze byśmy prowadzili 20:18)
          To tylko najbardziej spektakularne wyczyny liniowych. O kilku innych
          "drobiazgach" teraz nawet już nie pamiętam.
          • lechujarek Re: Liniowi 10.06.07, 11:55
            sorry, oczywiście as "Gumy" nie kończył meczu, dawał nam "tylko" prowadzenie w
            tie-breaku 15:14
            • Gość: dew Re: Liniowi IP: *.chello.pl 10.06.07, 12:01
              Liniowi ani razu nie pomylili sie na korzysc Polakow, parodia! Przeciez oni pokazywali aut za kazdym razem jak pilka znajdowala sie przy linni koncowej...
              • info0 Re: Liniowi 10.06.07, 12:05
                A ja widziałem w tie-breaku jak pomylił się na korzyść Polaków. Piłka przy
                zagrywce nie dotknęła żadnego Chińczyka i poszła w aut. I jest 15:14 dla Polaków ;)
                Więc nie mówmy hop.
                • Gość: dew Re: Liniowi IP: *.chello.pl 10.06.07, 12:58
                  Ja uwazam,ze bylo pole, ale nawet jesli nie to sedzia liniowy pokazal aut a sedzia glowny zweryfikowal jego decyzje. Mowie tu o pomylkach sedziow liniowych, wiec nawet jezeli glowny sie pomylil na korzysc Polakow to nie byl to liniowy:), liniowi ani razu nie pomylili sie na korzysc Polakow.
                  • Gość: dadaista Re: Liniowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 15:18
                    Mam nadzieję, że komisja sędziowska zajmie się liniowymi. W powtórkach ujęć wyraźnie było widać, że
                    nasza piłka trafiała w pole. Takie sędziowanie jest niedopuszczalne.
          • Gość: Zbyszczek Liniowi byli Chińczykami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:02
            Zdaje się tak jest, tylko główny na szczęście nie był ślepy. Bo przegralibyśmy w
            dwóch setach ;).
      • Gość: Jacek Mecze Polaków (video) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:51
        Wszystkie mecze Polskiej Reprezentacji:
        outspace.no-ip.org/Siatkowka
      • Gość: Berbeć Polakom jak zwykle wychodziło najlepiej dotykanie IP: *.devs.futuro.pl 10.06.07, 11:56
        poklepywanie, macanie, obłapywanie, teletubisie cholerne
        • lorisa Re: Polakom jak zwykle wychodziło najlepiej dotyk 10.06.07, 12:04

ej dzieciaku spokój!!!poczytaj wcześniejsze komenty lepiej.nie gadaj tu
          głupot.te "poklepywania",o których mówisz z takim sarkazmem,to zagrzewanie się
          razem do walki,podnoszenie morale.nie czujesz ducha walki,to kibicem nie
          jesteś.buźka w ciup!!chłopaki gramy!!!;)
      • Gość: aga Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:05
        kto pisał ten artykuł? tego się czytać nie da. DO POPRAWKI!!!
      • patman Przez siatkarzy wzrosła liczba zawałów serca! 10.06.07, 12:14
        <LOL>
      • Gość: Andree Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.centertel.pl 10.06.07, 12:27
        Czy ktoś z Was wie, dlaczego Polacy mieli przypięte czarne wstążki na piersi???
        • Gość: gosc Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.chello.pl 10.06.07, 12:43
          ja widzialem tylko czarna wstazeczke u Gumy... inni zawodnicy tez mieli?
          • Gość: Andree Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.centertel.pl 10.06.07, 12:45
            No ja właśnie też chyba tylko u Zagumnego, ale nie byłem pewny, czy inni też
            mieli. Hmmm... może dlatego Guma miał dzisiaj słabszy dzień...
            • Gość: gosc Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.chello.pl 10.06.07, 13:51
              wczoraj tez Guma gral z wstazka
              • Gość: gosc Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.chello.pl 12.06.07, 00:01
                " (...) Paweł Zagumny ze względów rodzinnych także wraca do Polski i dołączy do
                zespołu na mecze wyjazdowe z Bułgarią." zrodlo: siatka.org
                • Gość: Andree Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.centertel.pl 12.06.07, 07:01
                  Dzięki za info!! :)
      • dar61 Unikatowy zwrot: {...unikalny wyczyn...} 10.06.07, 18:24
        Jaki język - taka gra...
        • bazyliszek4 a jednak... 11.06.07, 16:01
          sjp.pwn.pl/lista.php?co=unikalny
      • Gość: Juzik Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: 212.182.86.* 10.06.07, 20:46
        Dziwny mecz.
      • Gość: spieprzaj_dziadu1 polska lekcja w chengdu IP: *.um.olsztyn.pl 11.06.07, 10:23
        Mistrzowie muszą wygrywać nawet wtedy gdy są bez formy, niewyspani i wbrew
        sędziom. I tak też się stało.
        A Chińczycy muszą się jeszcze duuuuużo uczyć, jak grać w siatkówkę. Bo to co
        zrobili to też było mistrzostwo świata. Dawali nam meczbole w 4 i 5 secie i na
        końcu przegrali mecz. Bo siatkówka to nie pink-pong, panowie.
      • Gość: Mirek Polska lekcja w Chengdu IP: *.aster.pl 11.06.07, 14:43
        Brawo nasi, jak zawsze najlepsi, wspierani dobrym sponsorem-Plusem mogą
        wszystko nie to co nasi piłkarze ;-(
      • Gość: Ksks Koszmar poranka letniego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 16:14
        Przyznam, że ostatnio tak się denerwowałam na meczu Polska:Brazylia. Na
        szczęście końcowy wynik okazał się weselszy niż wtedy. Polacy grali nieźle, ale
        Chińczycy dostali jakiegoś poweru. Nasi są dziećmi w czepku urodzonymi, ale
        także świetnymi siatkarzami i to zwyciężyło. Gratuluję i czekam na 3:0 z
        Argentyną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka