Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cena Niedzielana na liscie transferowej!!!

18.07.07, 09:28
    organizatorzy gry zdecydowanie przesadzili z cena,3 mln to absurd,i tu moja
    pytanie jakie kryteria braliscie pod uwage ustalajac cene??Niedzielan mial
    bardzo slaby sezon w lidze holenderskiej,dawno nie gral w reprezentacji ,to
    skad te 3 mln???
    Obserwuj wątek
      • dwyane Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 09:38
        sie okaże ile jest wart, jeśli uważasz ze jest za drogi i cienki to go nie kupuj
        i tyle, nie ma co w kolko ciągnąć tego wątku...
        • kowall Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 11:13
          Niedzielan - 3 mln
          • awruk69 Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 11:36
            chyba za nazwisko.. ciekawe czy cena spadnie jesli w pierwszych pieciu
            kolejkach nie zdobedzie bramki..
            • rybers Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 11:49
              Też uważam że cena jest przesadzona. Nawet trener Skorża powiedział, że
              Niedzielan do gry gotowy będzie dopiero we wrześniu.
            • kowall Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 12:25
              Ceny są stałe
              • awruk69 Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 12:40
                o prosze teraz to gra bedzie "wspaniała"
                • szymonn91 Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 13:47
                  Jezeli mowicie, ze Niedzielan jest slaby, to mysle, ze i tak byscie go nie
                  kupili...mam racje? Wiec co was interesuje cena za niego? Ja tam go kupilem i
                  nawet zastanawiam sie, czy nie dac go na kapitana...
                  • rybers Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 14:06
                    Jest słaby jak na tą cenę. Gdyby był tańszy byłby na pewno łakomym kąskiem do
                    zaryzykowania.
              • inka999 Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 15:11
                zaloze sie ze bedzie udawal kontuzje gdzies tak w 3-4 kolejce bo nie bedzie
                mial formy tak jak to zrobil w nec gral w meczach jak mu dobrze szło, a potem
                przyszły 2-3 mecze słabsze i zaczeło sie udawanie kontuzji
                • rahtava Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 15:48
                  cena z kosmosu, widac ze redakcja nie ma zadnych regul wyceniania tylko
                  przydziela ceny na wlasne widzimisie. Co do ustawienia andrzejka na kapitana to
                  jesli juz dzis podejmujesz taka decyzje to gratuluje Ci kolego, andrzejek
                  najprawdopodoniej nawet nie zagra dzis w sparingu ,bo jest w takiej wielkiej
                  formie...
                  • marian89-89 Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 15:52
                    wg mnie cena może się okazać nawet zbyt niska! w połączeniu z Kosowskim Andrew może zostać królem strzelców, jak nie tej rundy to całego sezonu!! tak ja przewiduje nie włazić mi na poglądy prosze.
                    • rahtava Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 16:30
                      ceny maja odzwierciedlac aktualna wartosc pilkarzy ,a nie ja przewidywac...
                      • szymonn91 Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 17:19
                        Nie mozna porownywac cen z gry z cenami rzeczywistymi! Tu nie o to chodzi!
                        Przeciez wiadomo, ze za Reissa nikt nie zaplacilby 4,6mln zl...U nas jest to
                        zakup na 1 runde, wiec wiek pilkarza nie gra roli...
                        Co do wystawiania Niedzielana jako kapitana, to przeciez napisalem, ze
                        zastanawiam sie, czy tego nie zrobic...chyba jednak postawie na kogos innego,
                        ale jeszcze duzo czasu zostalo...
                        • rahtava Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 19:04
                          a kto te ceny porownuje ?
                          piszac ze cena ma odzwierciedlac rzeczywista wartosc pilkarza mialem oczywiscie
                          na mysli jego efektywnosc w pilkarzykach(wygraj lige). W przypadku napastnikow
                          sprawa jest banalna ,bo punktuja oni za bramki,asysty i mecze. Zatem wedlug
                          redakcji andrzejek jest rownie dobry jak wlodar(10goli), lepszy niz brozek
                          (7goli), lepszy niz moskala(10goli) ,a przypomne ze w poprzednim sezonie
                          rozegral on zaledwie 15 spotkan i strzelil az 2 gole(pomine fakt ze do tej pory
                          nie trenowal). Jego cena to pobozne zyczenie osoby ustalajacej cennik. To
                          zwykle dyskontowanie przyszlosci. W ten sposob np. taki Ćwielong tez powinien
                          kosztowac 3mln ,bo moim zdaniem strzeli conajmniej 10 goli w tym sezonie... i
                          tak mozna sobie w nieskonczonosc gdybac, przewidywac, wrozyc z kuli itp. itd.
                          • szymonn91 Re: Cena Niedzielana na liscie transferowej!!! 18.07.07, 21:25
                            No wiesz, wg mnie to Niedzielan wlasnie jest lepszy i od Wlodarczyka, i od
                            Moskaly, i od Brozka (ten to w ogole porazka...)
              • eggon Stałe ceny? 18.07.07, 18:38
                > Ceny są stałe
                To troszkę niepokojące stwierdzenie!

Czy to oznacza, że jeśli zawodnik strzeli bramkę to jego cena nie wzrośnie, tak
                jak to było w ostatnich edycjach?
                • awruk69 Re: Stałe ceny? 18.07.07, 21:31
                  tak wlasnie bedzie ceny sa niezmienne.. (sic!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka