Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rosner: Zabrakło zdrowia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 11:24
    Złotek juz nie ma, wolaly klotnie i gwiazdorstwo. Maja nawet nowego trenera,
    bo starego juz nie szanowaly. Ale tak jak pisalem pol roku temu, ta druzyna
    sie skonczyla, nic juz nie osiagnie. Minimalne przegrane mnie nie ruszaja, bo
    pozostaja przegranymi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: szuhen Rosner: Zabrakło zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 11:41
        Nie bardzo sie zgadzam z opinia przedmowcy-druzyna walczyla-zabraklo troche
        kondycji-to wszystko jest z czasem do poprawienia.Oba mecze pokazaly przyzwoity
        potencjal.Po rozrobach z Glinka na czele widzimy zespol pierwszy raz wiec
        pesymizm tutaj jest nie na miejscu-chyba ze zalezy komus na tym by nie byly tym
        kim sa w rzeczywistosci w scislej czolowce swiatowej.
        • Gość: mr_wtyczka A ja właśnie zgadzam się z Cudlaczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 11:56
          Jeszcze będą tęsknić za starym trenerem. W główkach się poprzewracało Naszym
          "gwiazdeczkom". A to że grają dobrze, to zgadzam się - bo są niezłymi
          zawodniczkami. Ale będzie im teraz brakować tej "kropki nad i", co było właśnie
          zasługą Niemczyka. Ale taki urok gier zespołowych. Nasi siatkarze dopóki nie
          wziął ich w obroty Lozano też dobijali sie co rok do czołówki, ale brakowało
          zawsze tego "czegoś". Tylko jak Lozano wyrzucał z zespołu "gwiazdorów" to miał
          wsparcie związku i mediów, a z Niemczyka zrobiono tyrana, kiedy jego podopieczne
          poskarżyły się jaki to z niego niedobry człowiek...
        • Gość: Schuja Re: Daly po prostu du pska i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 11:58
          Po co te dyskusje, te celofany juz nic nie reprezentuja.Gromada starych ,
          zmanierowanych babsztyli i tyle. A wymalowane toto , jakby mialy odbyc defilade
          przed klientami w dobrym , niemieckim burdelu.
          • Gość: Arek Co za dno! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:01
            Coż to za znowu głupie komentarze w stylu "dobrze grały, ale przegrały"?! To
            niech źle grają, ale niech wygrywają!
      • Gość: jurek Rosner: Zabrakło zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:11
        powiem krótko, od czasu odejścia Niemczyka nasze piękne otrzymują same cięgi i
        to od wszystkich dookoła.
      • Gość: KIBIC Re: Rosner: Zabrakło zdrowia IP: 217.98.38.* 05.08.07, 12:12
        Zabrakło wszystkiego a przede wszystkim kondycji. Panie spoczęły na laurach, bez
        wysiłku i ciężkiej pracy nie ma wyników. Mecz sam się nie wygra. Smutny jest
        brak zaangażowania w meczu, brak zgrania, czyli brak solidnej pracy na treningu.
        Trenować można na wiele sposobów, widać nasze Panie wybrały lekkie podejście i
        są efekty na parkiecie. Jak widać swoje trza wypocić by coś reprezentować.
      • Gość: ja Re: Rosner: Zabrakło zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:17
        a mi sie podabają kucycki rosner ;)
        • Gość: Bolo Re: Rosner: Zabrakło zdrowia IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.07, 12:25
          Mnie też. Śliczna jest, a to zmęczenie widoczne w jej oczach... Po prostu robiło
          mi sie cieplej na sercu, gdy ją pokazywali.
      • bazyliszek4 Re: Rosner: Zabrakło zdrowia 05.08.07, 12:21
        trochę smieszna jest ta tęsknota wielu kibiców za Niemczykiem w kontekście
        Grand Prix, bo akurat drużyna Bonnity prezentuje sie w tegorocznej GP wcale nie
        gorzej niż ekipa Niemczyka w GP trzy czy dwa lata temu (o katastrofalnym
        wystepie przed rokiem nie wspominając).
      • Gość: gucio Co to za skład ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 14:40
        Jakaś Dziękiewicz która mimo że gra na środku to w całym meczu nawet piłki "nie powąchała" a ta Sadurek to ma być reprezentacyjna rozgrywajaca ?! Kpina i zart ten Bonita to ma chyba problemy ze wzrokiem i to poważne !
      • les111 Rosner: Zabrakło zdrowia 05.08.07, 16:59
        Szkoda, czytać, co większość z Was pisze,znajomość zerowa,nadajecie się do
        kibicowania "kopanej".Ja w te klocki bawiłem się ponad 30 lat,jako,broniący i
        rozgrywający.Drużyna, Niemczyka (jak wszystko), skończyła się, jest budowana
        nowa, to musi trwać. W jej grze ,widać rękę fachowca.Sąjuż zorganizowane w
        obronie,jak nigdy, zawodzi atak, wzmocni się Świeniewicz(z 2 na 5 setów, wróci
        Glinka i będzie dobrze.Widowiska, były ładne,dziewczyny walczyły, przegrały z
        dobrymi firmami, tak w sporcie bywa.Dziewczyny,głowa do góry,siatkówka jest
        piękna
      • Gość: seciarz Takie przegrane nie hańbią IP: *.238.221.35.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 05.08.07, 17:46
        Odbudowa idzie we właściwym kierunku. Już w pierwszych spotkaniach,
        zdemolowanego przez niemczyka zespołu, nowy trner wyłuskał z pań, mimo
        przetranych, przuzwoity rezultat. Po treningach i zegraniu można, a raczej
        należy spodziewać się zwycięstw. Gratulacje dla Pań i trenera.
        • apetyt_na_zycie Re: Takie przegrane nie hańbią 06.08.07, 10:24
          Wreszcie jakieś głosy rozsądku. Większość komentarzy "pseudofachowców", którzy
          potrafią tylko krytykować, naprawde jest irytująca. Dziewczyny odbudowują
          zespół, ma wrócić Glinka; myślę, że kolejne mecze będa coraz lepsze, a na pewno
          mają wielkie szanse, żeby naprawdę dobrze grać na przyszłorocznej olimpiadzie.
          A z większości komentarzy wynika, że najlepeij, żeby w ogóle grać przestały. No
          i nei rozumiem zupełnie, dlaczego większości facetów przeszkadza, że dziewczyny
          są ładne i z delikatnym makijażem?..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka