Gość: lena IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 23:16 Czy mój chłopak powinien skończyć zawodówkę? On twierdzi,że nie musi. Co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Blondynka IP: *.starnet.pl 26.05.01, 10:38 Ja tez chodze do zawodowki i mam panienke blodnynke . Wale sie z nia non-stop. jest glupsza ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Blondynka IP: *.ceu.hu 26.05.01, 17:18 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Ja tez chodze do zawodowki i mam panienke blodnynke . Wale sie z nia non-stop. > jest glupsza ode mnie. A kolega blond, czy ogolony? 'Jestesmy na wczasach w tych goralskich lasach...' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Blondynka IP: *.dh.casema.net 26.05.01, 20:43 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Ja tez chodze do zawodowki i mam panienke blodnynke . Wale sie z nia non-stop. > jest glupsza ode mnie. To niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx25 Re: Blondynka IP: 172.9.2.* 27.05.01, 21:16 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Ja tez chodze do zawodowki i mam panienke blodnynke . Wale sie z nia non-stop. > jest glupsza ode mnie. Musi byc nadmuchiwana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSKA Re: Blondynka IP: *.sympatico.ca 27.05.01, 06:09 Gość portalu: lena napisał(a): > Czy mój chłopak powinien skończyć zawodówkę? > On twierdzi,że nie musi. Co zrobić? A jaki to ma byc zawod kolegi? Odpowiedz Link Zgłoś
hollow Re: Blondynka 27.05.01, 14:28 Gość portalu: lena napisał(a): > Czy mój chłopak powinien skończyć zawodówkę? > On twierdzi,że nie musi. Co zrobić? dyplom z zerowki tez ma wartosc :) pozdrawia, hollow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes;) Re: Blondynka IP: *.bund.de 28.05.01, 13:28 nie wiem jaka sama jestes..ale z chlopakiem po zawodowce nie bedzie ci latwo... lepiej sie zastanow czy nie zmienic chlopaka..chcociaz wiadomo, ze to sie tak nie zmiania od reki. ramzes;) Odpowiedz Link Zgłoś