Gość: Ł.Geniusz IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.08, 11:18 Cegła dla Autora! Bardzo dobry artykuł Panie Łukaszu. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Berni Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.brunel.ac.uk 14.01.08, 12:45 Bardzo fajny artykul, oby wiecej! Gazeta.pl przoduje w pisaniu o koszykowce, bo ma najlepszych dziennikarzy, oddanych tej dyscyplinie. Jestm z pokolenia ludzi poznajacych swiat przez NBA, najlepszych lat Jordana i kocham ten sport! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmr8 Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.kulnet.kuleuven.be 14.01.08, 13:51 Swietny artykuł, Ceg. Tak trzymać. BTW: gdzie mozna znalesc najlepsze bilanse rundy zasadniczej w historii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.08, 23:26 a ja będę moze trochę bardziej krytyczny dla odmiany. Nie co do artykułu, bo o koszykówce trzeba pisać (sam to robię:)ale można polemizować. Za wczesnie by nazywac tę druzynę najlepszą. Przypomnę, że Pistons w sezonie 2004/2005 miekli bilans 37:5 w pewnym momencie,dallas w zeszłym roku jeszcze lepszy,więc uważam że 72-10 jest na dziś dzień nieosiagalne dla żanej z drużyn. Druga sprawa, nie zycze nikomu z Celtics tego,ale pewne jest, że kontuzje złąpią tak Allen jak i Pierce. a jeśli nie złapią? w play off ich nie widzę po prostu. Dwa mecze w ich wykonaniu mi wystarczyły by coś powiedzieć na ich temat. Porażki z dETROIT I CAVS. Billupsowi dali się nabrać coprawda, ale to co zrobił James z nimi w końcówce meczu, to było naprawde coś. Nie wiem, może sie mylę, ale nie widze ich nawet w finale konferncji. pomimo tego iż ich lubię, bo grają przyjemnie dla oka.Brawo za artykuł. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.08, 11:34 Ciekawe co mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-Mac Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 10:06 Świetny artykuł. No i cieszy fakt, że pojawił się w bardzo widocznym miejscu na portalu. Odnoście najgorszej drużyny ligi - Minnesoty. Timberwolves wygrali dziś dość zdecydowanie z Chicago Bulls, natomiast kolejną porażkę zanotowało Miami Heat. Myślę, że to tylko kwestia czasu aż Miami zobaczymy na samym dnie tabeli całej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Żenada, artykuł o jakiejś druzynie 31.01.08, 10:50 śmiesznej koszykówki na takim miejscu w portalu. Drogie dziennikarzyny sportowe, nie zrobicie już ludziom takiej sieczki w głowach jak w latach 90. i tej dennej gry zespołowej już nie rozpropagujecie. To sport niszowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbi17 Re: Żenada, artykuł o jakiejś druzynie IP: 212.160.172.* 31.01.08, 11:09 obraza.uczuc.religijnych napisał: > śmiesznej koszykówki na takim miejscu w portalu. Drogie > dziennikarzyny sportowe, nie zrobicie już ludziom takiej sieczki w > głowach jak w latach 90. i tej dennej gry zespołowej już nie > rozpropagujecie. To sport niszowy. Głupi jesteś i tyle. Nie jestem wielkim fanem koszykówki, ale na pewno nie jest to sport niszowy i śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spalding Sluchaj kanalio! IP: *.cable.ubr10.uddi.blueyonder.co.uk 31.01.08, 11:59 Wypluj te slowa, to jest obraza uczuc religijnych! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Sluchaj kanalio! 31.01.08, 13:33 Ubodło? To dobrze. Nie interesują mnie twoje uczucia religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krog Nigdy nie dyskutuj z idiotą ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 22:47 ... nie masz szans, sprowadzi dyskusję do swojego poziomu (idiotycznego) w którym jest nie do pokonania. Zbyt duże doświadczenie ma na tm polu. No i uczucia religijne nim rządzą. Fanatyzm, strach, brak argumentów, jihad ponad wszystko. Dajcie spokój, idiotów jak ten o.u.r. trzeba po prostu ignorować. To najlepsze na nich lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: Żenada, artykuł o jakiejś druzynie 31.01.08, 14:18 Niszowe są skoki narciarskie, a nie koszykówka. Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Słuchaj no koleś 31.01.08, 14:28 obraza.uczuc.religijnych napisał: > śmiesznej koszykówki na takim miejscu w portalu. Drogie > dziennikarzyny sportowe, nie zrobicie już ludziom takiej sieczki w > głowach jak w latach 90. i tej dennej gry zespołowej już nie > rozpropagujecie. To sport niszowy. Sam jesteś żenujący, niszowy pajacyku. "Sport", to pewnie dla ciebie pojęcie tak obce, jak dla niewidomego światło. Na WF pewnie wolałeś jeść pączki albo iść do domu, bo dzieci się z ciebie śmiały. A teraz pakujesz dupsko w fotel i twoim ulubionym zajęciem jest czytanie o polityce i anonimowe pisanie złośliwych komentarzy. Co nie?? Żal chłopcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.rzeczpospolita.pl 31.01.08, 10:56 Artykuł fajny ale juz mocno nieaktualny - w końcu jest z 14 stycznia. A Celtics mają już 35-8... Nie popisaliście się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.chello.pl 31.01.08, 11:41 dokładnie, celitics zaczęli już pokazywać oznaki zmęczenia, zarówno allen jak garnett mieli w tym sezonie kontuzje. Kiedy w playoffach zaczną być obijani przez chłopaków z detroit to jeden Big baby nie pomoże. szkoda, bo postawiłem na nich sporą kasę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groza Re: Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.08, 12:20 Dokładnie to samo sobie pomyślałem jak zobaczyłem ten artykuł na głównej stronie ... dlaczego go tam nie dali 15 stycznia tylko dopiero teraz po 2 słabszych tygodniach Celtów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S8 Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: 195.205.254.* 31.01.08, 11:12 dleczego wszyscy mowia, ze oni sa za starzy? dla przypomnienia Bulls AD1996 - Rodman 34 lata, Jordan 33, Pippen 31. Maja szanse pograc na dobrym poziomie spokojnie jeszcze przez 2- 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
ludwisarz slowo o Celtach 31.01.08, 13:25 czesc Lukasz i komentatorzy. Tu jest moje slowo na tema Celtow 2008 karolsliwa.blox.pl/2007/12/Bostonska-herbatka.html Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Boston Celtics - drużyna wszech czasów? 31.01.08, 13:53 ość portalu: S8 napisał(a): > dleczego wszyscy mowia, ze oni sa za starzy? > dla przypomnienia Bulls AD1996 - Rodman 34 lata, Jordan 33, Pippen > 31. Czyli wygrywając w 1998 mieli odpowiednio o 2 lata więcej, a ich przeciwnicy z Utah w 1998 mieli: Malone - 35 lat, Stockton - 36, Hornacek - 35. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildwood Panie Redaktor: Film jest o akcjach Lakers, a ... IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 13:40 ... nie o akcjach Celtics ;) Widzę, że wyszukiwanie w Ytube coś słabo Panu idzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaqattaq Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.chello.pl 31.01.08, 13:51 Życzę im wszystkiego najlepszego, bo Garnet zasługuje na ten tytuł. Po tym jak Shaq już ledwo człapie i prawie na emeryturze zostali jeszcze oni. Co prawda do starych dobrych Bulls jeszcze im daleko ale trzymam za nich kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RILES Dlaczego ani słowa o coach-u Docu Riversie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 15:32 Pamiętacie Knicksów z początku lat 90? W 1993 niewiele im zabrakło do wyeliminowania Jordana i spólki. Nigdy nie widziałem tak sfrustrowanego i zdeterminowanego Jordana jak w serii z Knicks. Pamietny finał Konferencji Wschodniej był dużo lepszy niż faktyczny finał Bulls z Phoenix, choć o Nowym Jorku mówiło się wtedy "ugly basketball". Rivers w ekipie Knicks był dośwaidczonym playmakerem. Podczas time- outów genialny Pat Riley najczęsciej do niego kierował wskazówki, choć ogólna strategia Knicks oparta była na gigantycznej przewadze fizycznej i perfekcyjjnej grze obronnej. Wracając do Celtics - mają dobrego fachowca w trenerze i moim zdaniem siła Celtics to nie trio a kwartet z Riversem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Boston Celtics - drużyna wszech czasów? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.01.08, 20:19 To był zespół... Ale obecnie nie mają szans na pobice rekordu Bulls, to nierealne. Ten film na końcu artykułu bardziej jakby Lakers "promował"... Odpowiedz Link Zgłoś