erolll 16.08.03, 11:38 Liberda-Mila-Burkhardt-Brasilia-Svitlica-Żurawski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buszty Re: Filary mojej drużyny 16.08.03, 12:04 Svitlica filarem ?? no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Filary mojej drużyny 16.08.03, 12:37 Brasilia filarem?? Cos slaba ta twoja budowla, szybko sie rozleci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gilgamesz1 Re: Filary mojej drużyny 16.08.03, 13:28 Filarami mojej drużyny są: Piekutowski - Jarzębowski, Mynar, Pawlak - Nowacki, Rocki - Żueawski, Kryszałowicz Odpowiedz Link Zgłoś
erolll Re: Filary mojej drużyny 16.08.03, 17:08 a kto był królem strzelców ostatniego sezonu jak nie svitlica???????? Odpowiedz Link Zgłoś
siatkarz4 Re: Filary mojej drużyny 16.08.03, 17:54 moimi filarami są:liberda,rocki,dembinski,zurawski, i jak narazie idzie mi całkiem całkiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_1920 Re: Filary mojej drużyny 16.08.03, 18:10 no eroll jakby ci tak napisac, Svitlica chyba juz nie zagro u nos w lidze, roz kraza pogloski ze bydzie grac tu, roz tu, teroz Niemcy, w I kolejce to za duzo nie pogral :D Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Filary mojej drużyny 16.08.03, 18:11 Nawotczyński - Brasilia - Żurawski, Frankowski. Tak też można, ale dalej nie zdradzę (kolejnych 3 obrońców mam prawie we wszystkich drużynach, 2 pomocników i 2 napastników). Przez okrojenie ekstraklasy do 13 drużyn, wybór jest dramatycznie mały. Odpowiedz Link Zgłoś
predyktor Re: Filary mojej drużyny 17.08.03, 12:10 a moje filary Piekutowski, Baszczyński,Stolarczyk, Burhardt, Dembiński,Żurawski,Ziarkowski jak na razie lepiej niż twoja konstrukcja. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Filary mojej drużyny 18.08.03, 10:12 Piekutowski-Stolarczyk-Mila-Frankowski Odpowiedz Link Zgłoś
predyktor Re: Filary mojej drużyny 18.08.03, 13:01 no nieźle nieźle. Moja koleżanka Prezeska MARCIA w drugiej kolejce miała Dembińskiego, Frankowskiego,Dubickiego(kapitan) i jakby tego było mało to miała jeszcze z tego co mi mówiła ( mam nadzieje że nie żartowała) Rasiaka Także dziewczyna która ma dwa razy mocniejsze filary od NAS - ale wstyd chłopaki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stalin.nt Re: Filary mojej drużyny 19.08.03, 09:47 a ja mam squad jaki mam i jakoś sobie radzę bo weszłem dopiero od 2 kolejki może na poczatek to słabo ale może być ja dopiero się rozkręcam Odpowiedz Link Zgłoś
predyktor Re: Filary mojej drużyny 19.08.03, 10:01 Masz sznsę , mój kolega wystartyował od drugiej kolejki i jest 12 tysięcznym miejscu - a gdzie 40 tysięcy osob innych -- Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Filary mojej drużyny 19.08.03, 11:49 A ile masz punktow? Ja tez wszedlem od drugiej i mam 43... To chyba troche cienkawo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buszty Re: Filary mojej drużyny 19.08.03, 12:17 Moimi filarami sa Piekut-jop,stolar,krizanac-mila,sobol-kryszalowicz,rasiak :) Odpowiedz Link Zgłoś
predyktor Re: Filary mojej drużyny 19.08.03, 13:46 mój kolega wszedł w drugiej kolejce Prezes JARO drużyna SYRENY i uzyskał aż 78pkt niezły jest gość, Ja wystartowałem od początku i obecnie mam 103 pkt po dwóch kolejkach prezes BARON drużyna DORSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
siedla Re: Filary mojej drużyny 19.08.03, 12:27 tylko ci najlepsi: liberda, sobolewski, mila, sikora Odpowiedz Link Zgłoś
buszty Re: Filary mojej drużyny 19.08.03, 12:33 sikore zmienilem na dubiego...gornik gra najpierw z wisla K, potem ze switem (popis sikory??) i z Amica wiec nie jestem pewny 20 w tych trzech meczach... Odpowiedz Link Zgłoś