Dodaj do ulubionych

Inhalator domowy

22.04.11, 19:21
Duzo sie nasluchalam ostatnio o dobroczynnym dzialaniu inhalacji. Chodzi mi o dzieci, ktore czesto miewaja katary, infekcje, przeziebienia. Jestem teraz w Polsce i tak przegladam strony z inhalatorami. Wybor ogromny, a ja kompletnie nie wiem czym sie kierowac. Nie wiem jak cene przeklada sie na jakosc i co taki inhalator miec powinien by dobrze dzialac. Jesli mozecie cos doradzic bede wdzieczna. Moge kupic w Polsce lub po przyjezdzie do UK. W Polsce ceny sa juz od 100 zl, ale kompletnie nie wiem czy taki inhalator jest dobry, czy warto inwestowac w drozszy?
Co do takich inhalacji uzywac? Czy zakupic jakas wode morska czy cos podobnego?
Obserwuj wątek
    • liley11 Re: Inhalator domowy 23.04.11, 19:14
      Najlepszy bedzie najcichszy i ten z drozszych. Inhalujemy po prostu sola fizjologiczna, ale ja z tych naturalistek jestem, Jak chcesz, to mozesz kupic cos tam do inhalowania. jestem pewna ze w aptece Ci doradza.
      • yoggi87 Re: Inhalator domowy 24.04.11, 22:11
        My mamy mebby baby mebby.pl/inhalator-mebby-nebulbaby
        Jestem z niego zadowolona bardzo, ale trzeba przyznac, ze jest glosny, jednak na moje dzieci ten szum dziala usypiajaco :)
        Inhalacje robie jedynie z soli fizjologicznej przy katarku i kaszlu. Pomaga udroznic nos.
        Ja kupilam na ebayu za 49.99

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka