Gość: hippo IP: *.icpnet.pl 25.08.03, 23:08 Jeżeli kibice przyczynili się jakoś do zablokowania wypożyczenia Jacka, to może uda się i z innymi... Rozumiem, że brakuje forsy, ale... bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poznaniak Re: Michał Stasiak nie chce grać w Lechu Poznań IP: *.icpnet.pl 26.08.03, 00:36 To że klub chce wypożyczyć Golińskiego to jeszcze rozumiem, ale zostawmy chociaż na jedna runde Mowlika on napewno jeszcze pokaże co umie , w to nie wątpie. Najbardziej dziwi mnie jednak fakt ze klub chce wypożyczyć Tyrajskiego. Uważam że Piątek jest pewniejszy w bramce, ale Tyrajski w razie czego mógłby go zastąpic , a jeżeli jego zabraknie to W bramce będzie musiał stanąc Radliński który jest graczem młodym i nie doświadczonym na pierwszoligowych boiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [R] powiem szczerze!jestem zalamany postawa nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 00:40 gajtkowskiego tylko dzialaczy Lecha.Jak mozna miec taie klapy na oczach?!!!Oni chyba sa pojebani na calej lini.przeciez gajtek gra lepiej od slusarza 10 razy!!!a gajtka wypozyczaja a slusarz dalej bedzie sciemnial!!I kto teraz bedzie strzelal btramki dla lecha(procz reissa ) chyba nie sadzicie ze nawrocik??!!:)))) Smiech mnei ogrania jak mozna byc takim glupcem!!!!!!Panie majchrzak myslalem ze masz pan troszke wiecej oleju w glowie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llech Re: powiem szczerze!jestem zalamany postawa nie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 11:01 a co Ci pokazal ten gajtkowski??!! kompletnie nic! praktycznie zero bramek i ladnych akcji(pomijajac ten jeden przypadkowy mecz w poprzednim sezonie, zreszta ostatni)! Ty chyba zadnego meczu nie widziales baranie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodziu Re: powiem szczerze!jestem zalamany postawa nie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 15:56 Gość portalu: llech napisał(a): > (pomijajac ten jeden przypadkowy mecz > w poprzednim sezonie, zreszta ostatni)! Ty za to widziałeś cała wuchte!Pogon baranie grała u nas przedostatnia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-Pax Gajtek chcial spuscic Pale... IP: *.tele2.pl 26.08.03, 11:12 Gajtek chcial sie pozbyc Pali wraz z jakas grupa zawodnikow - powiedzial o tym Jakolcewiczowi dzien po meczu z Gornikiem podczas turnieju juniorow.I to wiem na pewno.Prawdopodobnie Jakolcewicz przekazal to jednak zarzadowi i dlatego na gwalt chca sie na razie Gajtka pozbyc. A jak gra ta reszta - mozna sie bylo przekonac na ostatnim meczu rezerw - 8 z podstawowego skladu i 1-3 do tylu. Zenujace, juz lepiej wystawiac samych juniorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chi Re: Michał Stasiak nie chce grać w Lechu Poznań IP: 65.171.193.* 26.08.03, 01:15 Czy Ci dzialecze w tym Kolejorzu juz kompletnie oszaleli??? Najpierw budowali druzyne, sciagali zawodnikow, klocili sie z GKS-em nie wiadomo po co o Gajtkowskiego a teraz prawie polowe druzyny chca wypozyczac!!! Czy ktos tam w ogole mysli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Co się dzieje? IP: 150.254.166.* 26.08.03, 09:04 Przecież to są ważni piłkarze, niech Grzelak złapie kontuzje, zagra gorzej itp to wchodzi Golina. To samo z Mowlikiem, teraz posypał się Kaliszan, Kaczor i Lasocki jeszcze nie grają, Wójcik nie do końca pewny a Wy chcecie Mowlika wypożyczać po jednym dość słabym meczu??? Z Gajtkowskim sam nie wiem. Dobrze grał w ataku z Reksiem może jeszcze dać mu szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Michał Stasiak nie chce grać w Lechu Poznań IP: 150.254.166.* 26.08.03, 09:55 Z drugiej strony Stasiak musi zdawać sobie sprawę z tego że w Widzewie zarabia się głównie pieniądze wirtualne o które potem trzeba walczyć w sądzie, w Lechu może nie jest w tym względzie super ale jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresh Re: Michał Stasiak nie chce grać w Lechu Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 13:58 PANIE STASIAK PAN CHYBA JEST PIJANY TAKA SZANSA TO JAK WYGRANA W TOTOLOTKA,WIDZEW TO POZIOM 3 LIGOWY,LECH TO POTENTAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okiuyt Re: Michał Stasiak nie chce grać w Lechu Poznań IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.08.03, 15:25 Weź się chłopie obłóż lodem, bo cię najwyraźniej przegrzało w tej Pyrlandii. Odpowiedz Link Zgłoś