Dodaj do ulubionych

ad hoc taki...

17.07.06, 21:29
witam ;-) w kontekscie tego co się porobiło u mnie w gronie znajomych tj.
porozjeżdżali mi się po świecie, posparowali i inne takie konsekwencje tzw.
dorosłości (kiedyś się na nią czekało, a teraz...;-)i tego, że zostałam w
Poznaniu w gronie mniej licznym niż by wskazane było dla zdrowia
biopsychospołecznego mam małą propozycję....;-) banałów o słońcu i lecie nie
będę sadzić, bo generalnie każda aura na rozmowę dobra, więc jeśli Ktoś ma
ochote na pospotykanie - do pogadania i miłego (raz bardziej raz mniej
aktywnego;))) pospędzania czasu czy to po pracy czy to w weekend zapraszam do
kontaktu ;-))) NO PO PROSTU NOWYCH CIEKAWYCH LUDZI POZNAĆ MI SIĘ CHCE!!! A
WAM??? dobrze trafiłam??? ;-) ...mniemam, że nie ja jedna jestem w podobnej
potrzebie...hy?

pozdro & see u
Obserwuj wątek
    • Gość: ewarose Re: ad hoc taki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:12
      hey wszystko rozumiem klimaty mi znane, jakbys miala ochote pogadac, to daj znac
      adres: ewarose@gazeta.pl
      ps. na razie zamiescilam prosbe o pomoc w sprawie wypadu w gory w dolomity na
      swieta, moze wiesz cos na ten temat???
      pozdrawiam
    • Gość: ja Re: ad hoc taki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:07
      a w jakim wieku jestes? zeby sie nie zaskoczyc potem ;d
      • przygodania Re: ad hoc taki... 19.08.06, 11:14
        Mam zaledwie 24 wiosen. Właśnie odebrałam dyplom, więc niby dorosłe życie
        zaczynam tak?! :-( Coś w tym jednak jest - nie da się ukryć...;-)
    • spring1 Re: ad hoc taki... 19.08.06, 11:31
      hej, hej - ja się też zapisuje, taki miałem kierunek studiów, ze wszyscy w
      rodzinny countryside pouciekali i kontaktu brak, znajomi licealni i po drodze -
      animatorzy spotkań np. w Zaku - w większości wyjechali do UK, a potem sobota
      przychodzi, a ja gadał dziad do obrazu ;)

a jestem i wesoly i pomysłów sto,
      mam lat 28
      • przygodania Re: ad hoc taki... 21.08.06, 23:13
        bardzo fajno, że Was Szanownych Chęnych do towarzyskiej współpracy widzę! ja
        niestety mam dość intensywny okres i 2 weekendy pod rząd nie będzie mnie w
        Poznaniu, ale niech motyw spotkania nie wygasa a sie raczej umacnia! ;-)
        do miłego hulaszczego
        pozdrawiam
    • Gość: zuzik Re: ad hoc taki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:26
      Hoc i to jaki:)
      dorosłości czasem dość, więc z miła checią się przyłączę, jesli można:)
      Mały lub wiekszy wypadzik, lub pogadanka wskazana (hehe czasy szkolne się
      przebijają:)
      Fakt, faktem jak kolezanka pisze, towarzystwo się rozproszyło, zadomowiło...
      czekam na jakis odzew
      ja-w wieku zblizonym;
      • przygodania Re: ad hoc taki... 03.09.06, 22:39
        witam! co sądzcie o spotkaniu 9.09. (sobota)? Mam nadzieję, że chęci nie odeszły
        w dal wraz z nadejściem pory deszczowej ;-) W zasadzie tym bardziej idea barowa
        powinna byc w cenie! ;-) czekam na pozytywne odpowiedzi ....
        pozdrawiam
        Ania
        • Gość: spring1 Re: ad hoc taki... IP: 195.116.91.* 08.09.06, 14:49
          wolę w tygodniu...hm?
          • przygodania Re: ad hoc taki... 09.09.06, 16:46
            ok, w tygodniu może być, ale lajtowe spotkanie, bo dzień codzienny ma to do
            siebie, że do pracy o 6 muszę wstać ;-( a ty czym sie parasz na codzień? nauka?
            praca? ile masz lat wogle? taka ciekawość jakaś mnie dopadła wlaśnie ;-) pozdrawiam

a Wy? - Ewarose, Ja, Zuzik - dołanczacie się do spotkaniowych planów? :-)
            Pozdro
            • Gość: Zuzik Re: ad hoc taki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:22
              w tygodniu tez moze być, zależy jak się złoży..w grę wchodzi czwartek lub piątek
              jak na razie. Dam znać, bo moze się to zmienić.
              A u Was, które dni pasują?
              pzdr
          • przygodania Re: ad hoc taki... 09.09.06, 17:11
            pisałeś o wieku....(a ja durna pytam :-) do zobaczenia
            zaproponuj jakiś termin może hy? ;-)
            pozdro
            • Gość: Spring1 Re: ad hoc taki... IP: 195.116.91.* 14.09.06, 15:06
              haha i tak sie trudno spotkac...dzis mam wolne, jutro srednio, w sobote mam
              impreze rocznicową w forcie na Rumuńskiej...
              • przygodania Re: ad hoc taki... 30.09.06, 00:25
                a może jutro? tj.30.09.2006??? Co wy na spotkanie? trza zacząć działać, bo idea
                się rozpełza ;-)
                pozdro
                • Gość: Spring Re: ad hoc taki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:30
                  dziś nie da rady...mam wyjatkowo 2 spotkania w ekipą.
                  • przygodania Re: ad hoc taki... 30.09.06, 16:54
                    łe....a w tym tygodniu? kiedy Wam pasuje? jestem Was ciekawa! ;-)
                    • Gość: Spring1 Re: ad hoc taki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 17:18
                      w tym tygodniu pasi..tak po godzinach...od 16nastej..wtrek, środa...
                      • przygodania Re: ad hoc taki... 03.10.06, 20:07
                        hej! JUTRO środa ok. 18:30-45 pasuje? musiałabym wiedzieć dziś, bo będę jechała
                        z pracy....:-( dajcie znaka Spring1 i Zuzik, bo o Was wiem, że chcecie ;-)
                        ewarose jest też na TAK
                        narka
                    • Gość: Zuzik Re: ad hoc taki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 13:14
                      Widzę delikatne ożywienie idei :) mi pasuje od środy, ale tak od
                      19.00najwcześniej, co Wy na to?:)
                      • przygodania Re: ad hoc taki... 01.10.06, 22:58
                        najwyższy czas na ożywienie, bo ociągamy się potwornie! ;-) proponuję środę
                        ok.19 lub czwartek ? czuję jakiś konsensus w powietrzu ....;-)
                        • przygodania Re: ad hoc taki... 02.10.06, 22:43
                          I jak tam??? godzina zero się zbliża....:-) pozdro czekam na odzew
                          • Gość: Spring1 Re: ad hoc taki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:41
                            Caramba...caramba...czy my się kiedyś spotkamy? - zupełnie mi to z glowy
                            wylecialo...grrrrrr
                            • przygodania Re: ad hoc taki... 04.10.06, 20:22
                              tym razem było juz taaaak blisko!!!!! w następnym tygodniu mam masakrę, bo od
                              środy do niedzieli mnie nie ma, ale MOŻE WTOREK ???
                              Ewarose pewnie będzie na tak. a reszta???? ;-) pozdro
                              • Gość: Zuzik Re: ad hoc taki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 00:20
                                O luuuudzie , całkiem mi umknęło, za duzo pracuje..Wtorek absolutnie mi nie
                                pasuje:( no to chyba..znów nastepny tydzień. Trzymam kciuki bysmy się zgrali:)
                                pozdrawiam
                                • przygodania Re: ad hoc taki... 05.10.06, 20:30
                                  oj...sami pracoholicy tu widzę ;-) no szkoda szkoda, ale nasz wielki dzień
                                  spotkania zbliża się i wierzę, że kiedys dojdzie do skutku! na przykład 18.10.
                                  środa godz.18 ? hy? pozdro miłego weekendu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka