bezszelestny 28.08.03, 15:00 ktoś weszedł dziś na mój login i beształ innych i wyszło na mnie klonowanie kont !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Sprostowanie. 28.08.03, 15:03 bezszelestny napisał: > ktoś weszedł dziś na mój login i beształ innych i wyszło na mnie klonowanie > kont !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś z Twojego komputera wszedł na czat na Twoim nicku. Tak to wyglądało. Rozejrzyj się wśród tych osób, które mają dostęp do Twojego komputera, jeśli to nie byłeś Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
bezszelestny Re: Sprostowanie. 28.08.03, 15:07 niewiem ale ktoś może ma muj nick i hasłoale nie wmawiajcie mi że to ja !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Sprostowanie. 28.08.03, 15:20 bezszelestny napisał: > niewiem ale ktoś może ma muj nick i hasłoale nie wmawiajcie mi że to ja !!!!!!! Nie rozumiesz jednego. Połączenie na czat było z tego samego IP na którym Ty byłeś podczas naszej rozmowy. A to oznacza, że oosba która weszła na Twoim nicku zrobiła to z Twojego komputera. Nikt Ci nie wmawia, że to Ty, przeczytaj dokładniej to co napisałam w tym poście i w poprzednim. Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Sprostowanie. 28.08.03, 16:50 Bezszelestny- przypomnij sobie jak wszedłeś jako HWDP i mnie wyzywałeś. Wtedy to też nie byłeś TY??? Ja mam dobrą pamięć, a IP masz niestety stałe. JAk już przemyślisz tą sprawę to przeproś Orissę i nie zaśmiecaj Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Sprostowanie. 28.08.03, 17:57 bachus69 napisał: > Bezszelestny- przypomnij sobie jak wszedłeś jako HWDP i mnie wyzywałeś. Wtedy > to też nie byłeś TY??? Ja mam dobrą pamięć, a IP masz niestety stałe. JAk już > przemyślisz tą sprawę to przeproś Orissę i nie zaśmiecaj Forum. No to pięknie. Wygląda na to, że to nie pierwszy raz ktoś tutaj sobie głupie żarty robi. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinluc Re: Sprostowanie. 29.08.03, 00:05 nie jestem adminem, ale z tego co wiem, IP nie identyfikuje komputera, tylko serwer/kopmputer bezpośrednio podłączony do sieci Internet. Jeśli kolega korzysta np. z sieci osiedlowej, to wszyscy użytkownicy podłączeni są do Internetu jednym serwerem i mają TEN SAM IP... Może to niesłuszne oskarżenia... Odpowiedz Link Zgłoś
karptychy Re: Sprostowanie. 29.08.03, 00:09 heh kilka razy na czata wchodzili goscie i mowili ze sa z twojej sieci wiec moze to oni popytaj sie a nie mow nikomu nic o wmawianiu. Ktos wie ze siedzisz na czacie i narobił Ci obory a jak nie to zrobiłes to Ty :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś