Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

klonowanie kont protest

28.08.03, 15:00
    ktoś weszedł dziś na mój login i beształ innych i wyszło na mnie klonowanie
    kont !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • orissa Sprostowanie. 28.08.03, 15:03
        bezszelestny napisał:

> ktoś weszedł dziś na mój login i beształ innych i wyszło na mnie klonowanie
        > kont !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ktoś z Twojego komputera wszedł na czat na Twoim nicku. Tak to wyglądało.
        Rozejrzyj się wśród tych osób, które mają dostęp do Twojego komputera, jeśli
        to nie byłeś Ty.
        • bezszelestny Re: Sprostowanie. 28.08.03, 15:07
          niewiem ale ktoś może ma muj nick i hasłoale nie wmawiajcie mi że to ja !!!!!!!
          • orissa Re: Sprostowanie. 28.08.03, 15:20
            bezszelestny napisał:

> niewiem ale ktoś może ma muj nick i hasłoale nie wmawiajcie mi że to
            ja !!!!!!!

Nie rozumiesz jednego. Połączenie na czat było z tego samego IP na którym Ty
            byłeś podczas naszej rozmowy. A to oznacza, że oosba która weszła na Twoim
            nicku zrobiła to z Twojego komputera. Nikt Ci nie wmawia, że to Ty, przeczytaj
            dokładniej to co napisałam w tym poście i w poprzednim.
            • bachus69 Re: Sprostowanie. 28.08.03, 16:50
              Bezszelestny- przypomnij sobie jak wszedłeś jako HWDP i mnie wyzywałeś. Wtedy
              to też nie byłeś TY??? Ja mam dobrą pamięć, a IP masz niestety stałe. JAk już
              przemyślisz tą sprawę to przeproś Orissę i nie zaśmiecaj Forum.
              • orissa Re: Sprostowanie. 28.08.03, 17:57
                bachus69 napisał:

> Bezszelestny- przypomnij sobie jak wszedłeś jako HWDP i mnie wyzywałeś.
                Wtedy
                > to też nie byłeś TY??? Ja mam dobrą pamięć, a IP masz niestety stałe. JAk
                już
                > przemyślisz tą sprawę to przeproś Orissę i nie zaśmiecaj Forum.

No to pięknie. Wygląda na to, że to nie pierwszy raz ktoś tutaj sobie głupie
                żarty robi.
                • marcinluc Re: Sprostowanie. 29.08.03, 00:05
                  nie jestem adminem, ale z tego co wiem, IP nie identyfikuje komputera, tylko
                  serwer/kopmputer bezpośrednio podłączony do sieci Internet. Jeśli kolega
                  korzysta np. z sieci osiedlowej, to wszyscy użytkownicy podłączeni są do
                  Internetu jednym serwerem i mają TEN SAM IP... Może to niesłuszne oskarżenia...
                  • karptychy Re: Sprostowanie. 29.08.03, 00:09
                    heh kilka razy na czata wchodzili goscie i mowili ze sa z twojej sieci wiec
                    moze to oni popytaj sie a nie mow nikomu nic o wmawianiu. Ktos wie ze siedzisz
                    na czacie i narobił Ci obory a jak nie to zrobiłes to Ty :) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka