waldek.usa 20.08.03, 17:48 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: split Re: Ulubione strony internetowe IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 20.08.03, 18:15 @|@ m Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Ulubione strony internetowe 20.08.03, 18:19 Ja najbardziej lubie ta strone: <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44"> Strona ulubiona </a> Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Ulubione strony internetowe 20.08.03, 18:20 Co za POS! Anyway, to jest moja ulubiona strona: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 ja tom uwielbiam IP: *.mt.sfl.net 20.08.03, 18:24 forums.surfline.com/showthread.php?s=1b7d88d166378664b8c55895442dd1ce&threadid=9804 Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ulubione strony internetowe 20.08.03, 18:44 www.fabulousfulcrums.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ulubione strony internetowe 20.08.03, 19:00 www.freerepublic.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Ulubione strony internetowe IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 21.08.03, 04:19 waldek.usa napisał: > www.freerepublic.com/ Do wojny , od inwazji potrzebuje balansu np z ; www.counterpunch.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
kahlua1 Re: Ulubione strony internetowe 20.08.03, 19:11 www.nationalgeographic.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Waldek.usa, dzieki za otwarcie watku 21.08.03, 00:07 Doloze swoje ulubione (oprocz tych praktycznych, o zakupach, pieniadzach i uprawie ogrodu w warunkach bojowych). Do poczytania: www.sapkowski.pl www.pantheon.org/mythica.html www.darwinawards.com Co jest grane w autralijskich miastach: www.citysearch.com.au/ O Nowej Poludniowej Walii: www.tourism.nsw.gov.au Tylko dla pan: www.shira.net/ www.tiag.com Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Waldek.usa, dzieki za otwarcie watku IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 21.08.03, 04:02 Ja tez mam "bzika" www.ancienttexts.org/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Waldek.usa, dzieki za otwarcie watku 21.08.03, 04:09 Takim starym prykom jak wy to tylko czytanie zostalo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Waldek.usa, dzieki za otwarcie watku 21.08.03, 15:18 kalifornian napisał: > Takim starym prykom jak wy to tylko czytanie zostalo hehe No to masz, kalifornian, nasyc oczeta! www.model-cafe.com/index.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Waldek.usa, dzieki za otwarcie watku IP: *.nyc.rr.com 21.08.03, 04:11 Gość portalu: split napisał(a): > Ja tez mam "bzika" > jezeli interesuje cie Rzym/Grecja to zobacz te strone: www.perseus.tufts.edu ma fantastyczna kolekcje, po angielsku albo w oryginale, kazde slowo jest zarazem linkiem do slownika i do czestotliwosci wystepowania w innych tekstach, plus kupa innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwaaw Re: Waldek.usa, dzieki za otwarcie watku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.08.03, 04:15 www.polishdatingclub.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Waldek.usa, dzieki za otwarcie watku IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 21.08.03, 04:24 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > Gość portalu: split napisał(a): > > > Ja tez mam "bzika" > > > > jezeli interesuje cie Rzym/Grecja to zobacz te strone: > > www.perseus.tufts.edu > ma fantastyczna kolekcje, po angielsku albo w oryginale, kazde slowo jest > zarazem linkiem do slownika i do czestotliwosci wystepowania w innych > tekstach, plus kupa innych rzeczy. Dzieki , ... Odlozylem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Waldek.usa, dzieki za otwarcie watku IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 21.08.03, 04:35 Sytuacja na Bliskim Wschodzie ,... Wiecej krytycznego i odwazniejszego materialu niz w US czasopismach . www.haaretzdaily.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Waldek.usa, dzieki za otwarcie watku IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 21.08.03, 23:49 Historia wspoczesna , najpierw niedostepna z powodu cenzury a dzis bo politicaly incorrect ,... Thank's God for Internet www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_37.php Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Nie ma za co 21.08.03, 16:03 *kuchnia: www.thefoodmaven.com/ eat.epicurious.com/ *cos dla Pan: www.suite101.com/articles.cfm/14925 *cos dla Panow: www.model-cafe.com/index.shtml *troche muzyki: jan.ucc.nau.edu/~tas3/fam.html www.milesdavis.com/ *poczytaj mi, Mamo: promo.net/pg/index.html www.shakespeare.com/ www.rain.org/~karpeles/index.html www.simonbone.com/index.html *troche humoru: www.worth1000.com/ politicalhumor.about.com/mbody.htm www.whitehouse.gov/ *ponad glowa: exoplanets.org/ www.eurimage.com/ map.gsfc.nasa.gov/m_mm.html *random stuff: www.effingpot.com/references.html www.cleoconference.org/ www.f-secure.com/ www.4ur.net/currency/check_mc.php3?target%5BJPY%5D=on&target%5BPLN%5D=on www.culture-at-work.com/jpnlinks.html inventors.about.com/ www.greatbuildings.com/gbc.html dearraed.blogspot.com/ wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ oraz wiele wiecej... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Gotowanie po polsku 21.08.03, 04:33 Link od Sabby - nie przepisy sa tu wazne, ale ich tlumaczenia. Sprawdzilam polskie, rosyjskie i niemieckie przeklady, kulalam sie ze smiechu www.living-foods.com/recipes/ Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Gotowanie po polsku IP: *.home.cgocable.net 21.08.03, 05:26 luiza-w-ogrodzie napisała: > Link od Sabby - nie przepisy sa tu wazne, ale ich tlumaczenia. Sprawdzilam > polskie, rosyjskie i niemieckie przeklady, kulalam sie ze smiechu =============================================================================== A co to jest kulanie? , czy moze jest to taniec brzucha ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Gotowanie po polsku 21.08.03, 05:30 paniusie jest z poznanskiej wiochy to i taki polskim wlada jak na wioskach. Co tu sie dziwic. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Gotowanie po polsku i rosyjsku 21.08.03, 06:09 Gość portalu: Andrew napisał(a): > A co to jest kulanie? , czy moze jest to taniec brzucha ? W tym wypadku kulanie sie po podlodze z dzikim wyciem ze smiechu. Nie da sie tego zaklasyfikowac jako taniec brzucha, choc skutki zdrowotne moga byc podobne. Przed chwila pokazalam ten link kolezance Rosjance. Nie kulala sie, ale lzy smiechu zmywaja jej teraz puder z policzkow ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Gotowanie po polsku i rosyjsku IP: *.mt.sfl.net 21.08.03, 15:27 luiza-w-ogrodzie napisała: > W tym wypadku kulanie sie po podlodze z dzikim wyciem ze smiechu. Nie da sie wiedzialem ze w koncu zdziczejesz w tej dziczy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jay Re: Gotowanie po polsku IP: *.goosck01.sc.comcast.net 21.08.03, 23:03 Luiza> dzieki, wlasnie smieje sie do lez czytaja tlumaczenia)) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Gotowanie po polsku 22.08.03, 00:40 Jay, podziekowania naleza sie Sabbie, bo od niej mam ten link. Mala rzecz, a cieszy. Waldek, tyle naprzysylales, ze az nie wiem, od czego zaczac ;oD Pozdrawiam w piatkowy poranek Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Gotowanie po polsku 22.08.03, 15:27 luiza-w-ogrodzie napisała: > Jay, podziekowania naleza sie Sabbie, bo od niej mam ten link. Mala rzecz, a > cieszy. > Waldek, tyle naprzysylales, ze az nie wiem, od czego zaczac ;oD > > Pozdrawiam w piatkowy poranek > Luiza-w-Ogrodzie > > ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((&ord > m;>¸. > .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯` > ·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Dzieki za przepisy - usmialem sie az zaczelo mine rzucac Jesli chodzi o linki, zacznij byle gdzie. Oczekuje komentarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
dreptak2k Re: Gotowanie po polsku 22.08.03, 01:23 luiza-w-ogrodzie napisała: > Link od Sabby - nie przepisy sa tu wazne, ale ich tlumaczenia. Ta puszka metalowa zabila mi niezlego klina! Zajelo mi troche czasu zanim wymyslilem skad sie ona wziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Gotowanie po polsku IP: *.home.cgocable.net 22.08.03, 01:52 Po przetlumaczeniu "Mushroom gravy" mozna stracic apetyt . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Gotowanie po polsku IP: *.36-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 22.08.03, 02:12 czytam i czytam i nic nie kapuje co ma przescieradlo do tego przepisu i co to sa te napchane grzyby moze napchane robakami Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Gotowanie po polsku 22.08.03, 15:22 Gość portalu: myszka napisał(a): > czytam i czytam i nic nie kapuje co ma przescieradlo do tego przepisu i co to > sa te napchane grzyby moze napchane robakami Ktory przepis?? Odpowiedz Link Zgłoś