Gość: 1 IP: *.chello.pl 30.03.08, 19:04 dla 500 złotych popsuł całą zabawę Kryterium. starą by sprzedał dla jednego punktu więcej i kilkuset złotych w kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krotki Re: żyd Jaguś IP: *.opera-mini.net 30.03.08, 19:30 a ty jestes glupi od urodzenia czy skończyłeś kurs?pewnie mial puścić emila jedź sobie a ja zadowole sie drugim miejscem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ww Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:44 a co się stało bo nie byłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronnie23 Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:08 W.Jaguś wyprzedził Emila w XIX wyścigu, to się stało; w przypadku zwycięstwa Emila byłby dodatkowy bieg z T.Gollobem; jednak, choć jestem kibicem Polonii trzeba powiedzieć otwarcie, że to Emil dał ciała... jechał w tym biegu ciągle tym samym torem jazdy, nie zamykał Jagusia, dał mu pełne pole manewru odchodząc ciągle pod płot; taki lis jak Jaguś wykorzystał to bez skrupułów... choć nie oszukujmy się, Emil był dziś rewelacyjny ale z Tomkiem i tak raczej by nie wygrał; ale brawo, bo jako jedyny z Polonii coś pokazał, bo o reszcie to aż żal pisać; "Adrenalina" choć bardzo go cenię niedługo chyba będzie musiał zmienić przydomek, bo taki pasywny styl jazdy jakoś do ksywki nie pasuje; Buczek to wręcz katastrofa, Okoń raczej na poziomie, oczywiście swoim; jedynie Davidsson co coś tam jecze próbował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: żyd Jaguś IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 21:13 Ufff... Jużech myśloł co sie moja Jaguś na starszych braci w wierze nawróciła hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 08:58 Wice Baco tak se domniemywam co Jajzonek pewnikiem zaniedomógł że nie reaguje. Nam drzewiej nawciskoł co ponoć "zaśmiecamy" a na te gupie gupociny co inicjator tego wontka nabazgroł nie reaguje. Znacy się jaki ma z tego być wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon . IP: *.tvk.torun.pl 31.03.08, 20:39 Wniosek jest w sumie dośc prosty- wątek jest przede wszystkim na temat, czyli o żużlu (z wyrażona opinią sie nie zgadzam, dobór słów też nie jest zbyt fortunny-daje jednak przynjamniej podstawę do dyskusji). Natomiast to że się w posta wrzuci 'Jocka' to nie znaczy jeszcze że jest to wątek na forum żużlowe. Myslę Szrek że wiesz o tym dobrze, ale próbujesz mnie wyprowadzić z rownowagi. Nie bede jednak w kólko powtarzał tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: . IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.08, 21:11 Wicie jajzonie, do ty pory wos nie rozumiałech ale szanowałech. Do ty pory. Hej wom nie powiem bo jakoś mnie to bez klawiatura nie psechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: żyd Jaguś IP: *.tvk.torun.pl 30.03.08, 22:13 No nie, wyprzedził go? Jak on smiał?! ;-) Ktos mógłby jeszcze pomyśleć że o to chodzi w żużlu- naprawde szkoda że Jaguś nie przepuścil uprzejmie konkurenta, żeby ktos mógł potem sie napawać i odreagowac swoje frustracje. Az boje sie pytać co ma symbolizowac ta jedynka w 'podpisie' autora wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suuuuuu Re: żyd Jaguś IP: *.tvk.torun.pl 30.03.08, 21:52 ale jestes baran i do tego pewnie z bydoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 09:00 Nie wzienem likarstw albo nie te na łoczy: Jajzonku ta jedynka ma łoznoczoć co to je pirsza gupawka sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: żyd Jaguś IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.08, 16:13 A wy Śreku ka sie wtryniocie między wódke a zakąske? Nie widzicie co jajzon sie za bacą wpisoł? I co godocie co nie reaguje jak on po prostemu tym razem dał w gwizdek sarkastycnie. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 16:20 Wicie likarstwóf musi za mało wzienem co nie sQmałem łodrazu. Ale jusik mnie łopcyngalajta jagbyco nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: żyd Jaguś IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.08, 16:39 A może wy sie ochlali w szabas? Odpowiedz Link Zgłoś