Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

żyd Jaguś

IP: *.chello.pl 30.03.08, 19:04
    dla 500 złotych popsuł całą zabawę Kryterium.
    starą by sprzedał dla jednego punktu więcej i kilkuset złotych w kieszeni...
    Obserwuj wątek
      • Gość: krotki Re: żyd Jaguś IP: *.opera-mini.net 30.03.08, 19:30
        a ty jestes glupi od urodzenia czy skończyłeś kurs?pewnie mial puścić emila jedź sobie a ja zadowole sie drugim miejscem
      • Gość: Ww Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:44
        a co się stało bo nie byłem?
        • Gość: ronnie23 Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:08
          W.Jaguś wyprzedził Emila w XIX wyścigu, to się stało; w przypadku zwycięstwa
          Emila byłby dodatkowy bieg z T.Gollobem; jednak, choć jestem kibicem Polonii
          trzeba powiedzieć otwarcie, że to Emil dał ciała... jechał w tym biegu ciągle
          tym samym torem jazdy, nie zamykał Jagusia, dał mu pełne pole manewru odchodząc
          ciągle pod płot; taki lis jak Jaguś wykorzystał to bez skrupułów... choć nie
          oszukujmy się, Emil był dziś rewelacyjny ale z Tomkiem i tak raczej by nie
          wygrał; ale brawo, bo jako jedyny z Polonii coś pokazał, bo o reszcie to aż żal
          pisać; "Adrenalina" choć bardzo go cenię niedługo chyba będzie musiał zmienić
          przydomek, bo taki pasywny styl jazdy jakoś do ksywki nie pasuje; Buczek to
          wręcz katastrofa, Okoń raczej na poziomie, oczywiście swoim; jedynie Davidsson
          co coś tam jecze próbował...
          • Gość: baca Re: żyd Jaguś IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 21:13
            Ufff... Jużech myśloł co sie moja Jaguś na starszych braci w wierze
            nawróciła hej.
            • Gość: Szrek Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 08:58
              Wice Baco tak se domniemywam co Jajzonek pewnikiem zaniedomógł że
              nie reaguje. Nam drzewiej nawciskoł co ponoć "zaśmiecamy" a na te
              gupie gupociny co inicjator tego wontka nabazgroł nie reaguje. Znacy
              się jaki ma z tego być wniosek?
              • Gość: Jazon . IP: *.tvk.torun.pl 31.03.08, 20:39
                Wniosek jest w sumie dośc prosty- wątek jest przede wszystkim na temat, czyli o
                żużlu (z wyrażona opinią sie nie zgadzam, dobór słów też nie jest zbyt
                fortunny-daje jednak przynjamniej podstawę do dyskusji). Natomiast to że się w
                posta wrzuci 'Jocka' to nie znaczy jeszcze że jest to wątek na forum żużlowe.
                Myslę Szrek że wiesz o tym dobrze, ale próbujesz mnie wyprowadzić z rownowagi.
                Nie bede jednak w kólko powtarzał tego samego.
                • Gość: baca Re: . IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.08, 21:11
                  Wicie jajzonie, do ty pory wos nie rozumiałech ale szanowałech. Do
                  ty pory. Hej wom nie powiem bo jakoś mnie to bez klawiatura nie
                  psechodzi.
          • Gość: Jazon Re: żyd Jaguś IP: *.tvk.torun.pl 30.03.08, 22:13
            No nie, wyprzedził go? Jak on smiał?! ;-) Ktos mógłby jeszcze pomyśleć że o to
            chodzi w żużlu- naprawde szkoda że Jaguś nie przepuścil uprzejmie konkurenta,
            żeby ktos mógł potem sie napawać i odreagowac swoje frustracje. Az boje sie
            pytać co ma symbolizowac ta jedynka w 'podpisie' autora wątku...
      • Gość: suuuuuu Re: żyd Jaguś IP: *.tvk.torun.pl 30.03.08, 21:52
        ale jestes baran i do tego pewnie z bydoszczy
        • Gość: Szrek Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 09:00
          Nie wzienem likarstw albo nie te na łoczy: Jajzonku ta jedynka ma
          łoznoczoć co to je pirsza gupawka sezonu!
          • Gość: baca Re: żyd Jaguś IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.08, 16:13
            A wy Śreku ka sie wtryniocie między wódke a zakąske? Nie widzicie co
            jajzon sie za bacą wpisoł? I co godocie co nie reaguje jak on po
            prostemu tym razem dał w gwizdek sarkastycnie. Hej.
            • Gość: Szrek Re: żyd Jaguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 16:20
              Wicie likarstwóf musi za mało wzienem co nie sQmałem łodrazu. Ale
              jusik mnie łopcyngalajta jagbyco nie!
              • Gość: baca Re: żyd Jaguś IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.08, 16:39
                A może wy sie ochlali w szabas?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka