Gość: dzul IP: *.cust-adsl.tiscali.it 15.05.08, 19:49 Porazki szkoda ale mam wrazenie, ze forma idzie w gore (niedawno przegrala z Czakwetadze gladziutko) i jest szansa na wygrane z zawodniczkami z dziesiatki w Paryzu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brentford Radwańska odpadła w III rundzie 15.05.08, 20:12 ha ha ha ha, a nie mówiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Radwańska odpadła w III rundzie IP: 74.9.205.* 15.05.08, 20:19 brentford napisał: > ha ha ha ha, a nie mówiłem. Ja nie slyszalem. P.S. Tacy debile nigdy sie nie myla - co najwyzej ich prognozy sa przedwczesna. Wczesniej czy pozniej kazdy przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: Radwańska odpadła w III rundzie 15.05.08, 20:22 tylko że radwańska wcześniej, ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: Radwańska odpadła w III rundzie IP: 80.185.175.* 15.05.08, 20:45 i to jest jej gorny limit.... moze wygrac wiecej ale jest jeden warunek... choiroba lub kontuzja przeciwniczki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patron Re: Radwańska odpadła w III rundzie IP: 80.185.175.* 15.05.08, 20:48 to jest limit... wyjatek kontuzja lub choroba przeciwniczki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAra Re: Radwańska odpadła w III rundzie IP: *.crowley.pl 16.05.08, 07:27 Ha! Ha! Ale dopiero w III rundzie a nie w eliminacjach i z ka ndydatką na finał Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Radwańska odpadła w III rundzie 15.05.08, 20:34 To było do przewidzenia, ona z dobrymi tenisistkami zapomina, że potrafi grać, jeśli nic się nie zmieni już zawsze pozostanie pogromczynia kfalifikantek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: Radwańska polegla .. IP: *.rev.stofanet.dk 15.05.08, 21:10 tego sie spodziewalem czy raczej obawialem, co utwierdza mnie w przekonaniu, ze nalezy do tych, ktore zawsze sa dobre na 1/8 co najwyzej na 1/4 finalu, jednak to i tak bardzo duzo jak na polski, damski tenis, mezczyznom nawet to sie nie marzy cieszmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Radwańska polegla .. IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 16.05.08, 08:56 .... cieszmy sie z czegao ???? MIERNOTY ??????????????????????? A moze tak troche ambicji by sie przydalo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migo Re: Radwańska polegla .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:49 chłopa jej trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh cos mi sie wydaje ze radwanska sie zatrzymala IP: *.dbsch1.nb.home.nl 15.05.08, 21:13 i juz nie robi postepow, a poniewaz topowe zawodniczki juz ja znaja to teraz bedzie jej baaaardzo trudno przebic sie gdzies wyzej w turniejach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Agnieszka niepotrzebnie gra w debla IP: *.drs-tsi.com 15.05.08, 21:14 Traci tylko sily, bo musi grac 2 mecze w jednym dniu. Trzeba wywrzec presje na jej ojcu, zeby zabronil jej grac debla, bo w ten sposob to tylko mozna agnieszke zarznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh od 3 miesiecy to samo powtarzam IP: *.dbsch1.nb.home.nl 15.05.08, 21:15 najpierw sie zajezdza w bezsensownych meczach deblowych a potem jej ojciec marudzi ze byla zmeczona. po jaka cholere jej te deble?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Isia jak wół roboczy IP: *.chello.pl 15.05.08, 21:20 Gość portalu: dzul napisał(a): > Porazki szkoda ale mam wrazenie, ze forma idzie w gore [...] A ja mam wrażenie, że Agnieszce już od dłuższego czasu brakuje świeżości. Gra za dużo. To zdolna zawodniczka, ale jszcze niecałkiem okrzepła fizycznie. A tymczasem to właśnie ona w tym roku startuje najczęściej spośród pierwszej "20" rankingu. Tata trener i p. Archutowski zaczynają w nią orać bez umiaru. Zadyszka i zjazd w dół rankingu w drugiej części sezonu są coraz bardziej prawdopodobne. Zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że na prawdziwe sukcesy Agi przyjdzie długo jeszcze poczekać. Oby tylko przeciążony organizm nie zaczął reagować kontuzjami, bo inaczej tych sukcesów może nie być wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: Isia jak wół roboczy 15.05.08, 21:33 trzeba nią orać póki można coś na niej zarobić a potem na turnieje byłych nadziei, dobrze kombinują trenerzy Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Menda z ciebie, palancie 15.05.08, 21:41 Bezinteresowny "życzliwy". Ciekawe (a właściwie nieciekawe) jakie frustracje odreagowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: Menda z ciebie, palancie 15.05.08, 22:16 radwańska jak i klimek murańka, jak "ojce" wyczuli ze można coś na dzieciach zarobić to dawaj je do roboty póki mają siłę, co sie dzieci będą po ulicach szlajać, a nuż jakiś kontrakt sie trafi, a może wojewódzki ośrodek egzaminacyjny z zakresu prawa jazdy będzie mógł umieścić swoje logo na koszulce radwańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Menda z ciebie, palancie IP: *.chello.pl 16.05.08, 00:32 Masz racje, że brentford to menda; takich jak on jest tu zresztą wiecej. Nie ma sensu z nimi dyskutować. Oni wbrew pozorom nie mają żadnych poglądów, ani na tenis jako taki, ani na samą Agnieszkę. Wszystko, co piszą, to tylko racjonalizacja resentymentu, który ich trawi. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Isia jak wół roboczy 16.05.08, 17:23 Radwańska gra tyle samo co rywalki. Polka grała w 10 turniejach (nie licząc Berlina), tak samo jak Safina, Schnyder czy Czakwetadze. Jankovic, Zwonariewa i Azarenka startowały w 9 imprezach, a Szavay, czy Bammer nawet w 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Isia jak wół roboczy IP: *.chello.pl 17.05.08, 00:18 Lepiej chyba porównywać ilość rozegranych meczów niż turniejów. Ja sporządziłem stosowne zestawienie 21 kwietnia (zaraz po turnieju w Charleston), w oparciu o dane podane w biogramach zawodniczek w internetowej witrynie WTA. Zestawienie objęło (ówczesną) pierwszą dwudziestkę rankingu. Liczba przy nazwisku oznacza łączną ilość meczów singlowych i deblowych rozegranych w roku 2008 do 20 kwietnia włącznie; w nawiasach podałem ilość meczów singlowych. Liczby te uwzględniaja jedynie mecze rozegrane w turniejach WTA wzgl. ITF - Puchar Federacji i turnieje pokazowe nie są wliczone. Kolejnośc wg rankingu. Justine Henin 18 (18) Ana Ivanović 21 (21) Maria Szarapowa 26 (26) Swietłana Kuzniecowa 31 (24) Jelena Janković 33 (30) Serena Williams 26 (20) Anna Czakwetadze 20 (19) Venus Williams 23 (15) Jelena Dementiewa 21 (21) Daniela Hantuchova 28 (19) Marion Bartoli 15 (15) Patty Schnyder 29 (21) Agnes Szavay 33 (20) Wiera Zwonariowa 39 (32) Agnieszka Radwańska 43 (29) Nicole Vaidišova 23 (17) Dinara Safina 42 (21) Shahar Peer 38 (23) Alona Bondarenko 36 (18) Nadia Pietrowa 17 (10) Jak widać, Aga grała najwięej meczów z całej dwudziestki. Jedyną zawodniczką, która grała porównywalnie wiele spotkań, jest Safina. Jest to wszakże zawodniczka bez porównania silniejsza i dojrzalsza pod względem rozwoju fizycznego od Agi (metrykalnie jest starsza o 3 lata, staż w WTA Tour - od 2002 r., więc trzykrotnie dłuższy). Gdyby skupić uwagę wyłącznie na meczach singlowych, Aga byłaby na 3. miejscu, po Zwonariowej i Janković. Te trzy zawodniczki grały wyraźnie więcej meczów singlowych niz cała reszta pierwszej "20". Znów wszakże trzeba zwrócić uwagę na wiek i zawodowy staż omawianych zawodniczek. Janković i Zwonariowa są od Agnieszki starsze metrykalnie o 4-5 lat; róznica w stażu w WTA Tour jest jeszcze większa. Jedyną zawodniczką w tym gronie, która ma porównywalny z Agą wiek i staż, jest Wegierka Szavay, ona wszakże grała wyraźnie od Agi rzadziej. Dziś od momentu sporządzenia tego zestawienia upłynęły z górą trzy tygodnie, ale nie sądzę, by niekorzystne dla Agnieszki proporcje zmieniły się - ona przecież wciąż startuje co tydzień. Obawiam się, że nasza młoda tenisowa nadzieja jednak za bardzo zwiekszyła w tym roku częstotliwość startów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvb Radwańska odpadła w III rundzie IP: *.acn.waw.pl 15.05.08, 21:52 nie, nie, pomyliliscie sie! pan Fibak mowil ze nie odpadnie, wszystkich rozwali i awansuje na pierwsze miejsce rankingu WTA. musieliscie wziac jakies zle zrodlo informacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neptunisko Radwańska odpadła w III rundzie IP: 193.189.116.* 15.05.08, 22:01 fachowcy o siedmiu boleści - przecież ona ograł i Szarapowa i Kuzniecową.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Radwańska odpadła w III rundzie IP: 192.242.20.* 16.05.08, 02:51 .... czasami i slepemu psu uda sie popie...lic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Radwańska odpadła w III rundzie IP: 157.158.10.* 16.05.08, 08:10 chryste panie, jak długo będzie trwać ta propaganda sukcesów, kto widział te mecze, wie w jakiej formie były wtedy TE RYWALKI. Były i dalsze mecze z tymi paniami, czemu nie o nich się pisze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafcaF1 Radwańska odpadła w III rundzie IP: *.acn.waw.pl 15.05.08, 22:10 Isia jest boska i ta jej cudna minka. Pozdro :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Radwańska odpadła w III rundzie IP: *.static.dsl.dodo.com.au 16.05.08, 02:28 Powinna i bedzie grala w przyszlosci tylko w debla. Nie ma szans na wygranie czegokolwiek w singlu.Bedzie sie paletac w pierwszej 30 i nic wiecej. Jest za slaba,ale na Polski tenis i to super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedźwiedź Re: slaba IP: *.chello.pl 16.05.08, 03:54 musisz w każdym poscie komentować jej urode, bydle jedno? nie podoba sie, to na nią nie patrz i zamknij ryja smrodliwego, bo przegniesz pałke i ktos ci go zamknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczek slaba IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 16.05.08, 07:46 ... za duzo pijesz ty prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Radwańska odpadła w III rundzie IP: *.mtvk.pl 16.05.08, 05:32 Faktem jest Radwańska gra słabo Fibak mówił,że jest w stanie pokonaćwyżej notowane tenisistki na razie musi myśleć żeby nie wypaćś z 20 stki. Gość ma rację nasi tenisicsi mogą tylko pmarzyć o takiej lokacie. Radwanska musi poprawić serwis bez tego nie ma co szukac w czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: Radwańska odpadła w III rundzie IP: *.rev.stofanet.dk 16.05.08, 07:14 tylko tenisistki najwyzszej rangi, czyli te z pierwszej 10 nie musza grac debla w powaznych turniejach, takie sa reguly "tenisowego cyrku", Isia musi grac debla, czy jej to sie podoba czy nie, o was nie wspominajac ale zawsze ma szanse odpasc w pierwszej rundzie aby byc swieza w singlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio fibak IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 16.05.08, 07:45 fibak to cep !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzień malkontenta Radwańska odpadła w III rundzie IP: *.chello.pl 16.05.08, 10:17 malkontenci po zwycięnstwach się nie załamują ale porażki dodają im szczególnego wigoru malkontenci wychodzą na żer Odpowiedz Link Zgłoś