Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

no i jak graja?

IP: *.jagiellonia.krakow.pl 19.09.03, 20:17
    tia, tam meczyk, a ja tu siedze w robocie... dopiero powtorke bede oglada.
    Jakby ktos ogladal Legia - Wisla to niech skrobnie kilka slow jak to wszystko
    przebiega...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gucwa Re: no i jak graja? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 20:41
        skrobię...wróciłem parę godzin temu z delegacji i już biletów na meczyk nie
        dostałem :((( ale póki co nie żałuję....gra.typowo polska kopanina... jóźwiak
        przyprawia mnie o palpitacje serca i wyzwiska, stanko zrąbał setkę, a i wisełka
        parę razy zagroziła borucowi...
        • Gość: Geezoos Re: no i jak graja? IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 20:41
          Boze... zdejmijcie Jozwiaka bo jakas tragedia bedzie! :(
          • Gość: Gucwa Re: no i jak graja? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 20:47
            były dwie kontrowersyjne sytuacje, karny dla legii, i brak spalonego przy
            wyjściu żurawskiego na sam na sam.....
            • Gość: duch olabogi Re: no i jak graja? IP: *.jagiellonia.krakow.pl 19.09.03, 21:01
              jaki brak spalonego? GW pisze ze Zuraw mial czysta sytuacje...
            • juve_maciek Re: no i jak graja? 19.09.03, 21:01
              Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> były dwie kontrowersyjne sytuacje, karny dla legii, i brak spalonego przy
              > wyjściu Żurawskiego na sam na sam.....

Zgadzam się. Leg(ł)a :) atakowała przez 35 minut, potem do glosu doszla Wisełka.
              Za Strąka Władzia, Dubicki też chyba do zmiany. 0-0 do przerwy.

Jazda, jazda, jazda !! BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!
              • Gość: Gucwa i już 2:0!!!!!!!! ja pier.ę!!!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 21:15
                to piszę, że spalonego nie było, ale co tam, jest jeden zero!!!!!
                • Gość: Geezoos Re: i już 2:0!!!!!!!! ja pier.ę!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 21:17
                  2 minuty, ktore wstrzasnely grodem Kraka :)
                  • Gość: duch olabogi Re: i już 2:0!!!!!!!! ja pier.ę!!!!!! IP: *.jagiellonia.krakow.pl 19.09.03, 21:25
                    podobno po fatalnych bledach obroncow - Jop i Nowotczynski...
                    • Gość: Gucwa Re: i już 2:0!!!!!!!! ja pier.ę!!!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 21:28
                      Gość portalu: duch olabogi napisał(a):

> podobno po fatalnych bledach obroncow - Jop i Nowotczynski...

fakt... i kogo ten janas powołuje....jopa...
                  • Gość: Gucwa Re: i już 2:0!!!!!!!! ja pier.ę!!!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 21:26
                    no teraz to zacznie się gra....ale kiełbik schrzanił mogło być już 3:0....
                    • Gość: Gucwa zaczął się mecz, a nie babci sranie.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 21:31
                      w końcu akcja za akcję!!!!
                      • Gość: Gucwa Re: zaczął się mecz, a nie babci sranie.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 21:33
                        i są dwie żółte kartki dla szymkowiaka i baszczyńskiego....barbarzyńcy!!!!:))))
                        • Gość: Gucwa kasperczak wpuścił ekwueme... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 21:35
                          będzie walkower dla legii...:)))))no i wisełka przycisnęła...
                          • Gość: Geezoos Re: kasperczak wpuścił ekwueme... IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 21:38
                            no i wisełka przycisnęła...

a gola zdobyla Legia :)
                          • Gość: Gucwa bomba magiery!!!!!! i 3:0!!!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 21:38
                            dlaczego mnie nie ma na stadionie!!!!!
      • Gość: kubasa jak ich jedziem! 4-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 21:43
        nie mgoe byc na meczu dzis :( Ale to co sie tam dzieje... mamy mistrza jak nic!
        • Gość: duch olabogi Re: jak ich jedziem! 4-0 IP: *.jagiellonia.krakow.pl 19.09.03, 21:46
          tia, tia, tia... takie same nastroje mieliscie po meczu z Wisla ubieglej
          jesieni, a pozniej wiadomo jak to sie skonczylo...
          • Gość: kubasa Re: jak ich jedziem! 4-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 21:50
            Duchu, nie rob sobie zartow, Wisla dzis nei istnieje, choc gratuluje zdobycia
            honorowki. Akcja braci Brozkow :).
            • Gość: Gucwa jop ty brutalu!!!!! :)))) IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 21:54
              ale karnawał!!!! zajebiście!!!!!!
          • juve_maciek 4-1 19.09.03, 21:50
            Wisła ma srodek obrony na poziomie 3 ligi bez Głowackiego. Ekwueme duzo widzi,
            ale zle podaje.
            • Gość: duch olabogi Re: 4-1 IP: *.jagiellonia.krakow.pl 19.09.03, 21:52
              nie wiem czemu nie gra Ladzia, ten Strak to chyba cienki Bolek jest, a bez
              Glowy to rzeczywiscie obrona do dupy, to juz bylo widac z Anderlechtem
              • Gość: Gucwa a co z pucharami?! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 21:55
                to pewnie zasłona dymna na holendrów...
      • Gość: duch olabogi aby ladny ten mecz? IP: *.jagiellonia.krakow.pl 19.09.03, 21:55
        czy mam ogladac powtorke? No bo porazek to ja nie lubie ogladac, zwlaszcza
        podgrzewanych...

przy okazji, tfu, gratulacje
        • Gość: Gucwa Re: aby ladny ten mecz? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.09.03, 22:03
          obiektywnie to pierwsza połowa do bani....nędza...a druga, no cóż od bramki a
          właściwie dwóch bramek mecz nabrał kolorów... i co by nie mówić ładna bramka
          brożka...

LEGIA MISTRZ!!!!
          • juve_maciek Wisła !! 19.09.03, 22:08
            Czy wygrywasz, czy nie, zawsze ja kocham Cię !!
            W sercu moim WISŁA !! I na dobre i na złe !!
            • Gość: kataryna Re: Wisła !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 22:12
              juve_maciek napisał:

> Czy wygrywasz, czy nie, zawsze ja kocham Cię !!
              > W sercu moim WISŁA !! I na dobre i na złe !!

Maćku, Maćku, po co ta sygnaturka?

Szkoda Wisły, choć może i dobrze się stało, po takiej sromotnej porażce będzie
              miała coś do udowodnienia i w P UEFA pokaże co potrafi. Oby!
              • juve_maciek Re: Wisła !! 19.09.03, 22:17
                Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Maćku, Maćku, po co ta sygnaturka?

ona nie jest tak okazjonalnie, mam ja od dawna. spodobalo mi sie haselko, choc
                wstyd przyznac kto jest autorem tego tekstu. to ze pasuje do stylu gry wisly w
                meczu, to juz zbieg okolicznosci.

Dumni po zwycięstwie, wierni po porazce...
                • kataryna.kataryna Re: Wisła !! 19.09.03, 22:24
                  juve_maciek napisał:

> Gość portalu: kataryna napisał(a):
                  >
                  > > Maćku, Maćku, po co ta sygnaturka?
                  >
                  > ona nie jest tak okazjonalnie, mam ja od dawna. spodobalo mi sie haselko,
                  choc
                  > wstyd przyznac kto jest autorem tego tekstu. to ze pasuje do stylu gry wisly
                  w
                  > meczu, to juz zbieg okolicznosci.

Myślałam, że zapomniałeś, że ją masz, ja nigdy nie pamiętałam, że się za mną
                  cytat z Kwiatkowskiego wlecze, a ta Twoja zupełnie nie pasowała do Twojego
                  posta.

> Dumni po zwycięstwie, wierni po porazce...

I to mi się podoba :)

Współczuję, naprawdę, może taki zimny prysznic się Wiśle przyda i w pucharach
                  przypomni się ta stara, dobra.
                  • juve_maciek Re: Wisła !! 19.09.03, 22:26
                    www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=8074441&a=8074588
                • Gość: Bonhart Re: Wisła !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 22:49
                  juve_maciek napisał:

> Gość portalu: kataryna napisał(a):
                  >
                  > > Maćku, Maćku, po co ta sygnaturka?
                  >
                  > ona nie jest tak okazjonalnie, mam ja od dawna. spodobalo mi sie haselko,
                  choc
                  > wstyd przyznac kto jest autorem tego tekstu. to ze pasuje do stylu gry wisly
                  w
                  > meczu, to juz zbieg okolicznosci.
                  >

Macku, Macku, a po co ta Legla kilka postow wyzej? Czy ktos tu napisal
                  "skiskla" badz cos w podobnym tonie? Bardzo nieladnie...

PS> Przed kilkoma minutami wrocilem z meczu. Gardlo zdarte, ale lecze je
                  duzymi ilosciami pifffka :))) No i ten wynik...
                  • Gość: www Re: Wisła !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:11
                    Ja tez gardło zdarte. No i teraz powtórka na Niebieskim. Nagrywam. Jak by ktos
                    kiedys chciał to udostepnię :))))
                    • Gość: Bonhart Re: Wisła !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 23:18
                      Gość portalu: www napisał(a):

> Ja tez gardło zdarte. No i teraz powtórka na Niebieskim. Nagrywam. Jak by
                      ktos
                      > kiedys chciał to udostepnię :))))

www ja chce koniecznie!!! moje gg 6000319.
                      Pisz kiedy mozesz pozyczyc kasetke :)

• Gość: www Re: Wisła !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:28
                        OK.
                        A ty możesz pisac do mnie: ww1916@gazeta.pl
                        Zaczyna się wstep do meczu.
                        Pozdrówka
            • Gość: www do juve-maćka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:08
              Tak trzymaj! Prawdziwy kibic nie opuszcza druzyny nawet po przykrej porażce.
      • peteen stłukli nas jak dzieci... 19.09.03, 22:38
        aż się kredki z tornistra posypały...
        gratuluję legii, współczuję ąri, bo jak to mówią: nie pomogą szczere chęci, z
        gówna bicza nie ukręci...
        aha, pamiętajcie, na wiosnę jest rewanż !!!
        • Gość: www Re: stłukli nas jak dzieci... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:10
          Oj to prawda. Dzieki za gratulacje. Liga będzie ciekawsza. Nikt w W-wie nie
          lekcewazy Wisły. Droga do tytułu daleka a są i inni kandydaci
          Pozdro

• Gość: www Re: no i jak graja? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:15
        Tfu:))) Dzieki. Nie potrafię ocenić poziomu mecz bo emocje były spore. Gucek ma
        rację, że I połowa taka sobie. A druga no coż. Wynik idzie w Polskę
        • Gość: Bonhart Re: no i jak graja? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 23:38
          za gazeta.pl

Svitlica dokonał rzeczy, jakie w jego wykonaniu należały do rzadkości. Wygrał
          pojedynek biegowy z Mariuszem Jopem i w siódmym występie przeciwko Wiśle
          strzelił piątego gola (piłka odbiła się jeszcze od Jopa).
          <koniec cytatu>

To zdanie najlepiej opisuje gre defensywy Wisly. Dac sie wyprzedzic Svitlicy,
          to dopiero trzeba miec talent ;)))
          • Gość: Bonhart Re: no i jak graja? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 23:54
            Btw. taki gosciu obok mnie w drugiej polowie ciagle gadal "no dobra,
            ale Magiera to niech juz zejdzie" a tu nagle Magiera wpada w pole karne
            i sruuuuu w krotki rog :))) No i koles juz do konca meczu sie nie madrzyl :)
            Magiera powinien chyba po tym meczu zakonczyc kariere :) Ladniejszej i
            wazniejszej bramki to on chyba nie zdobedzie :)))
      • Gość: Bolec Re: no i jak graja? IP: *.chello.pl 19.09.03, 23:28
        Ledwo widze klawiature ale to napisze JOP TWOJU MAĆ HEHE
      • Gość: Bolec Re: no i jak graja? IP: *.chello.pl 19.09.03, 23:34
        Poza tym jak grają? Jak w Brukseli łahahahaha
      • Gość: Zezik Re: no i jak graja? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 20.09.03, 00:01
        Gra tutaj zostala wyczerpana.... ale jeszcze moznaby cos napisac o kibcach
        Wisly.... ich poziom mnie zalamal!!! Szkoda gadac...
        • Gość: Bonhart Re: no i jak graja? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 00:09
          Gość portalu: Zezik napisał(a):

> Gra tutaj zostala wyczerpana.... ale jeszcze moznaby cos napisac o kibcach
          > Wisly.... ich poziom mnie zalamal!!! Szkoda gadac...

Powiem szczerze, ze nie uslyszalem ich ani razu! Ale moze bylem zbyt
          zaabsorbowany meczem...
          • Gość: Zezik Re: no i jak graja? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 20.09.03, 02:32
            No tak... chodzi mi glownie o ich zachwonie... podpalanie krat(???) rzucanie
            krzeselkami. Gdy tylko ich Wiselka przegrywa nerwy puszczaja... Sukcesy Wisly w
            ostatnich latach uderzyly im niezle do glowy.
      • berserk75 Szymek, gdzie macie następny przystanek? :))) n/t 20.09.03, 06:12
      • Gość: Hollow Re: no i jak graja? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.03, 07:01
        Nie oszukujmy się. Z takim składem, a szczególnie obroną na poziomie ligi
        okręgowej, będzie baaardzo ciężko cokolwiek osiągnąć. Dziwię się tylko, że
        Kasperczak tego nie widział i dalej nie widzi. Podobno taki super z niego
        trener.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka