Gość: xxx IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 20:49 Jeżeli komus by się chciało i ma dostęp do nagrywarki to mógłby pozgrywac najciekawsze przyśpiewki kibiców dostępne w necie. Mogłoby to pomóc w rozruszaniu naszego monotonnego dopingu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vivacee Re: Jeszcze jedno IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.02, 08:20 mam dostęp do nagrywarki i światłowód, więc nie powinno byc problemu. podaj tylko tytuły to resztę się załatwi... pzdr vivacee vivacee@gmx.net adam@cgs.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: Jeszcze jedno IP: *.wsb.poznan.pl 11.01.02, 10:21 Nowe piosenki??? Jestem za ale w kotle musialoby to tez przejsc a poza tym uwazam ze na wiosne powinnismy zaczac od spiewania np. na poczatku meczu na wyjscie pilkarzy starego hymnu " Wielki tlum przez miasto gna...." Niestety u nas w kotle nie chcieli tego spiewac ale moze na wiosne sie przelamia. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee spiewy w kotle... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.02, 15:46 nie chcieli...? chyba raczej nie umieli. zauwaz, ze aktualnie w kotle siedzi raczej młoda młodzierz, która starego hymnu kolejorza po prostu nie zna... pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: Jeszcze jedno IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 10:41 Mam 4 piosenki spiwane przez kibicow Schalke 04 jakby mi sie udalo gdzies nagrac to bym Ci na turniej ktory bedzie w arenie przyniosl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jeszcze jedno IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 17:39 Chodzi własnie o ściągnięcie melodii zagranicznych klubów. Za nowe piosenki i przypomnienie starych weźmiemy się na wyjazdach. Tam najłatwiej to zrobic. Najlepsze do tego sa wyjazdy 300-400 osobowe, a ,myslę że kilka takich będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jeszcze jedno IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 11:45 Na początek proponuje nute Scootera. Myśle, że co niektórym się to spodoba hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jeszcze jedno IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 13:00 Scootera próbowaliśmy juz kilka razy spiewac na wyjazdach, ale jakoś reszta kibicow tego nie podchwyciła. Mimo tego na wyjazdach spróbujemy wylansować ten przebój:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: Jeszcze jedno IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 15:29 Sa przeciez fajne stare piosenki, po co nowe wymyslac? Moze po prostu zaapelowac o spis powszechny starych hitow? np. "W starym grodzie Przemyslawa..." pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jeszcze jedno IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 16:11 Stare są najlepsze i postaramy się do nich wracać, ale w tym kłopot że faktycznie niewiele osób je pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: Jeszcze jedno IP: *.wmid.amu.edu.pl 25.01.02, 13:11 No to trzeba poprosić tych, którzy pamiętają i spisać :) Dlaczego by nie wysłać do fanów z Bazy Kibiców Lecha maila z zapytaniem? Albo jakiś mały konkurs na łamach Kolejorz w poznańskiej? pozdro Alchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okie Re: Jeszcze jedno IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 14:43 Najlepszy i tak jest zaczarowany olowek - vide Hutnik-Lech z jesieni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś