Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kujawiak nadal bez formy...

IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 13:04
    Kujawiak Kowal - druzyna wloclawskiej A klasy znow uzyskala remis 1:1 w meczu z
    niegrozna druzyna Zjednoczeni Piotrkow Kujawski. W poprzednich meczach tez
    padaly remisy: 2:2 z Piastem Bądkowo i 1:1 z Tłuchovią Tłuchowo. Czy to tylko
    chwilowy brak formy czy efekt zle przepracowanej przerwy zimowej??
    Obserwuj wątek
      • Gość: campo Re: Kujawiak nadal bez formy... IP: 212.244.177.* 17.04.01, 14:28
        Mefju!
        Napisz coś więcej o Kujawiaku Kowal,chciałbym zostać
        jego wiernym kibicem.Jakie ma barwy,jaki stadion(czy
        spełnia normy UEFA,jakie oświetlenie,jaka pojemność),z
        kim "sztamy",a z kim "kosy",po ile karnety na następny
        sezon(czy są wogóle jeszcze do kupienia),jak dojechać
        na stadion,w jakiej TV można zobaczyć mecze a przede
        wszystkim gdzie to kurna jest,bo mi wstyd że nie
        wiem?!!
        Pozdrawiam.
        • Gość: mefju Re: do campo IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 14:50
          Szanowny panie campo!
          To wstyd ze nie wie pan gdzie lezy Kowal. Jest to male miasteczko pod
          Wloclawkiem, w ktorym urodzil sie Kazimierz Wielki oraz Jan Nowicki - aktor.
          Pare slow o stadionie. 2 lata temu stadion zostal poddany remontowi, zalozono
          odwadnianie, zmodyfikowano murawe oraz trybuny.Trybuna jest cala przykryta i
          moze pomiescic ponad 500 osob.Oswietlenie pochodzi od pobliskich lamp
          drogowych, a jako zrodla swiatla zainstalowane sa sodowki, karnetow na mecze
          juz nie ma poniewaz nigdy ich nie bylo, a bilety mozna dostac zawsze u pana
          Władzia, który wspólnie z panem Heniem po zebraniu kasy od publiki udaja sie do
          pobliskiego sklepu monopolowego w celu zmniejszenia nadmiarow
          magazynowych.Barwy klubowe: zolto czerwono zielone ale aktualnie druzyna gra w
          strojach zielonych, niestety wielkim mankamentem jest to iz spodenki sa tak
          skonstruowane ze gryza zawodnikow w jaja przez co nie moga oni sie skupic na
          grze tylko przez 90 minut walcza o przetrwanie i dlatego tez zajmuja 10 miejsce
          w tabeli.Jesli znajdzie sie sponsor druzyna moze juz wkrotce stanie sie sila
          napedowa polskiej I ligi a zawodnicy tego klubu zasila szeregi naszej
          reprezentacji.
          • Gość: campo Re: do mefju. IP: 212.244.177.* 17.04.01, 15:04
            :)Bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje.Chyba zostanę waszym wiernym
            kibicem,ale proszę o jeszcze o małą informację na temat kibiców.Z kim fani
            Kujawiaka mają sztamę(przyjazń)a z kim mają kosę(wojnę)?Acha kiedy można się
            spodziewać meczu na Waszym stadionie kadry Engela?
            Pozdr.
      • Gość: mefju Re: do campo IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 14:57
        Jesli pan ma pytanie odnosnie statystyk to musi pan poczekac bo na dzien
        dzisiejszy takowymi nie dysponuje
      • zbyszko Re: Kujawiak nadal bez formy... 17.04.01, 15:02
        a skoro pochodzisz z tamtych stron może wiesz czy w ciechocinku maja drużynę? a
        jeśli tak to w jakiej lidze(klasie)???
        • Gość: mefju Re: do Zbyszko IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 15:15
          Maja maja, Zdrój Ciechocinek, w miedzyokregowce
          • zbyszko Re: do Zbyszko 17.04.01, 15:21
            a no właśnie! zdrój! zapomniałem, DZIĘKI!

b. często tam bywam w ciechu u babci dlatego spytałem
            • Gość: mefju Re: do Zbyszko IP: *.p.lodz.pl 18.04.01, 14:17
              w Ciechocinku tam gdzie dom zdrojowy Maxi Kaz rusza na lowy, moze to ty ? ;)
        • Gość: mefju Re: do campo IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 15:23
          Sztame trzymaja z Piastem Bądkowo i z Wiślaninem Bobrowniki a sztachety ida w
          ruch jak przyjezdza Zgoda Chodecz, Wisła Dobrzyń i Sadownik Plebanka. Kiedyś
          największe bitwy ochodzily jak przyjezdzal Łokietek Brześć Kujawski - wtedy
          lala sie krew i wzywali gliny, ale teraz Łokietek gra klasę wyżej, z tego co
          wiem tez im nie idzie i niedlugo wrócą do A klasy więc przyjmiemy każdego
          nowego kibica w nasze szeregi. Jeśli jesteś fanem Kujawiaka Kowal mozesz
          zamowic sobie szalik w barwach klubowych ale najpierw musisz odpowiedziec na
          pytanie audiotele: Czy w obronie Kujawiaka Kowal graja :
          a) Bażant, Grzybek, Zielek i Łembli
          b) Bażant, Grzybek, Prukwa i Ścisły
          c) Grzybek, Ogon, Maxel i Pajac
          d) wszystkie odpowiedzi sa prawidlowe
          Czekam i zycze powodzenia ;)
      • zbyszko nie narzekaj 17.04.01, 15:18
        Stary, nie masz co się przejmować, Kujawiak i ma tak lepsze rezultaty niż Legia,
        której ja kibicuję.

Gość portalu: mefju napisał(a):
        > Kujawiak Kowal - druzyna wloclawskiej A klasy znow uzyskala remis 1:1 w meczu z
        > niegrozna druzyna Zjednoczeni Piotrkow Kujawski. W poprzednich meczach tez
        > padaly remisy: 2:2 z Piastem Bądkowo i 1:1 z Tłuchovią Tłuchowo. Czy to tylko
        > chwilowy brak formy czy efekt zle przepracowanej przerwy zimowej??

• Gość: campo Re: No właśnie ! Nie narzekaj IP: 212.244.177.* 17.04.01, 15:32
          Od Górnika Zabrze,Kujawiak też jest lepszy.Wy zajmujecie 10 pozycje,a mój Górnik
          jest dopiero 14 w lidze.Wy macie spokój ,a ja już mam nerwy zszargane.
          • Gość: mefju Re: do wszystkich IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 15:38
            A tak juz na marginesie, czy nie uwazacie ze przy tej calej komercjalizacji
            sportu czy tez rozrywki warto czasem sie zainteresowac wlasnym podworkiem, tzn
            zwyklymi ludzmi ktorzy po pracy lubia sie spotkac i pograc w noge albo
            pomuzykowac sobie w pubach czy tez klubach, za friko. Bo te nasze gwiazdy biora
            kupe kasy za nic i potem pod koniec sezonu taki jeden ma wszystko w dupie bo i
            tak przejdzie niedlugo do innego klubu i bedzie zarabial z 5 razy wiecej.
            POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAŁE KLUBY I KLUBIKI !!!!!!!!!
            Apropos, W Kujawiaku Kowal też wszyscy graja za friko a czasme nawet dokladaja
            ;)
            • Gość: campo Re: do wszystkich IP: 212.244.177.* 17.04.01, 15:42
              Ja też 5 lat grałem w B klasie za friko i było super.Masz mejfu rację,nasze
              gwiazdy biorą za dużo kasy za takie granie.
      • Gość: mefju Re: Kujawiak nadal bez formy... IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 15:56
        Odnośnie odpowiedzi na konkurs audiotele:
        jest to odpowiedź d) poniewaz na obronie graja ci ktorzy akurat przyjda na
        mecz, a nie ma w Kujawiaku gwiazdorow i kazdy gra na tej pozycji ktora wskaze
        trener :)
        • Gość: campo Re: FORZA KUJAWIAK!!!!!!!! IP: 212.244.177.* 17.04.01, 16:22
          I tak powinno być w każdym klubie!Trener to rzecz święta!
          • Gość: mefju Re: Kujawiak IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 18:34
            No tak jest, trener mówi: Bażant, ty dzis grasz w napadzie, a za ciebie na
            obronie zagra dzis Fiołek. No i bażant gra w napadzie. Tylko Marek Czapla nie
            zmienia pozycji bo jest bramkarzem, ale O! przepraszam, przypomnialo mi sie,
            jeszcze przed ta runda, w sparingu Marek gral w obronie a na bramce stal jakis
            koles z juniorow. :)
            • Gość: campo Re: KUJAWIAK KOWAL FOREVER!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.177.* 18.04.01, 14:22
              He,he,he,u nas czasami zagrał i przypadkowy kibic,oczywiście na lewą kartę:))
              Pozdr.
      • Gość: do campo Re: Kujawiak nadal bez formy... IP: *.p.lodz.pl 18.04.01, 14:49
        HAHA no to wiem, bo to sie czesto dzieje na tym szczeblu rozgrywek, u nas w
        juniorach jak jescze gralem to gosc caly sezon na lewo zagral.
        • Gość: campo Re:Do fana Kujawiaka! IP: 212.244.177.* 18.04.01, 14:58
          :)Mefju,a wiesz o tym że nasi piłkarze z 4 i 5 ligi,z województw graniczących z
          Niemcami grają na lewo w niemieckich klubach 6,7 i 8 ligowych,bo tam im płacą
          lepiej niż w rodzimym klubie.Istny kabaret:)
      • Gość: mefju Kontynuacja wątku w temacie : "podwórkowa gra" IP: *.p.lodz.pl 18.04.01, 15:08
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka