micky711 02.11.03, 12:03 chciałbym spytać czy to się wogóle opłaca co tam jest i czy pomaga to w grze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejrut4 Re: do prezesów mających piłkarzyki plus 02.11.03, 15:46 no pewnie dzieki tmu w kazdej kolejce mam 10 pkt wiecej :) i jestem w czolowce dzieki temu... Odpowiedz Link Zgłoś
bejrut4 Re: do prezesów mających piłkarzyki plus 02.11.03, 15:49 oczywiscie zartuje ... szczerze to.. nie dostalem do tej pory smsa z info ile pkt dostalem w 11 kolejce... nie ma wszystkich "ciekawostek" znaczy ciekawostek wszystkch zawodnikow... tylko co poniektorych... wiec za co te 10zl? nie wiem z loga nawet nie korzystam bo nawet nei wiem po co komu to jak tylko ty to widzisz ... Twoj wybor aa i jeszcze ze widzisz liste najcenniejszych klubow ale jak ci to potrzebne to powiedz to ci wysle screen shota :] Odpowiedz Link Zgłoś
pilkarzyk150 Re: do prezesów mających piłkarzyki plus 04.11.03, 19:22 rzeczywiscie to psmutna prawda co kolega pisze... serwis ten jest beznadziejny... nie warty chyba 10 zl... Poza tym tak jak kolega mowi...ja takze za jedenesta kolejke nie dostalem smsa... Nie zale sie oczywiscie bo ten sms mi zupelnie nie jst potrzebny bo w kazdej chwili sam moge wejsc sobie na stronke pilkarzykow i sprawdzic ile zdobylem punktow i ktore miejsce zajmuje... Ale to byl moj wybor.... Odpowiedz Link Zgłoś
arys1989 Re: do prezesów mających piłkarzyki plus 05.11.03, 10:49 szczerze mówiac to ja tylko dostaje wyniki po kol. ,a nawet nie wiem gdzie jest ta klasyfikacja najcenniejzych klbów:-( i po co ja psłałem tego sms-a (moja wina)powie mi ktos gdzie to jest??z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
robsu Re: do prezesów mających piłkarzyki plus 05.11.03, 11:22 bejrut4 napisał: > oczywiscie zartuje ... szczerze to.. nie dostalem do tej pory smsa z info ile > pkt dostalem w 11 kolejce... właśnie co z sms za 11 kolejkę? też nie dostałem Odpowiedz Link Zgłoś