Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia - co dalej?

IP: 10.105.13.* 06.08.01, 09:01
    Co sadzicie o dalszych losach Legii? Czy ostatnie okazale zwyciestwo z Ruchem
    bylo przypadkowe, czy moze jest dowodem na to, wczesniej Legia po prostu nie
    miala szczescia?
    Osobiscie uwazam, ze za szybko media okreslily Okuke jako dyletanta, a druzyne
    jako ligowego sredniaka.
    Obserwuj wątek
      • Gość: JOGI Re: Legia - co dalej? IP: 194.181.188.* 06.08.01, 10:47
        W MECZU Z RUCHEM GRALI JAK ZA CZASÓW JABŁOŃSKIEGO; AMBITNIE I SKUTECZNIE. OBY
        TAK DALEJ!!!
      • Gość: kajo95 Re: Legia - co dalej? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 10:53
        zgadzam się że okuka nie jest taki słaby.
        poza tym czy nie zauważyliście determinacji i woli zwycięstwa wojskowych?
        radość po strzelanych golach i zwycięstwie była szczera, a to oznacza że w
        drużynie, wbrew temu co pierdoloą laicy jest dobry klimat, na co wpływ musi
        mieć chyba także trener, no nie?
        • Gość: Piotr_M Re: Legia - co dalej? IP: 10.105.13.* 06.08.01, 11:14
          Fakt, ze zdziwieniem uslyszalem o tym, ze Legia pokazala "charakter". Dotad
          byla to chyba najwieksza bolaczka tego zespolu. Prawie zawsze byli ludzie z
          nazwiskami, a z rzadka jakis wartosciowy rezultat. Kadencja Jablonskiego tylko
          potwierdza regule.
          Mam nadzieje, ze wreszcie bedzie mogl rozegrac normalny sezon Piekarski. To
          gracz jakich w Polsce malo (jesli nie jedyny). Pamietam jednak, ze kiedys
          narzekal w wywiadzie jak on ma zle, bo musi jezdzic do centrum Warszawy, zeby
          skorzystac z solarium. To byl dla mnie symbol "starej" Legii.
          • Gość: kajo95 Re: Legia - co dalej? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:19
            kiedy i w jakim meczu ty widziałeś piekarza, że twierdzsz, że on taki dobry?
            • Gość: Piotr_M Piekarski IP: 10.105.13.* 06.08.01, 11:48
              Meczu nie widzialem. Mialem tylko okazje zobaczyc pojedyncze zagrania.
              Odnioslem wrazenie, ze potwierdzaja one opinie dziennikarzy, twierdzacych, ze
              malo kto w Polsce ma taki przeglad sytuacji i "brazylijska" technike.
              Pojawialy sie tez (nierzadko) opinie, ze po dojsciu do dobrej dyspozycji
              fizycznej Piekarski moze zadomowic sie na srodku pola w kadrze Engela.
              Gosc na pewno ma potencjal na wieksza skale niz nasza "ekstraklasa".
              • Gość: kajo95 Re: Piekarski IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:59
                widzę stary, że futbol znasz tylko z telewizji.
                dziennikarze pieprzą rózne bzdury bo muszą coś pisać. nie znają się na futbolu
                więc operują faktami: skoro piekarski grał w brasil to on jest już canarinhos.
                nic bardziej błędnego. nie twierdzę, że jest słaby ale bez przesady. a co do
                kadry to podobnie rzecz się ma z kuźbą. wszyscy krzyczą: powołać, powołać a
                engel wyraźnie powiedział, że w przeciwieństwie do redaktorków z gazet
                (prawdopodobnie podpłacanych przez marcina k. za dobrą prasę)on widział kuźbę w
                akcji kilka razy i póki co droga do kadry dla marcina daleka
                • Gość: Piotr_M Re: Piekarski IP: 10.105.13.* 06.08.01, 12:12
                  O Piekarskim pozytywnie wypowiadal sie, o ile mnie pamiec nie myli, wlasnie
                  Engel ...
                  Mimo wszystko mam nadzieje, ze nawet jako teoretyk bede mial racje i z
                  Piekarskiego beda jeszcze ludzie. :-)
                  • Gość: kajo95 Re: Piekarski IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:39
                    sorry, trochę mnie poniosło.
                    powrotu do optymalnej formy życzę piekarzowi z całego serca.
                    chodziło mi o to, że mamy takie dyżurne gwiazdeczki, które rzekomo sprawią, że
                    kadra będzie jeszcze lepsza, np.: kużba, wichniarek, piekarski. a ja tylko
                    zauważam, że gdyby w jedenastce biało-czerwonych miała grać ta trójka to
                    brakuje miejsca dla: olisadebe, kryszałowicza i świerczewskiego.
                    • Gość: Piotr_M Re: Piekarski IP: 10.105.13.* 06.08.01, 12:51
                      Akurat Kuzba i Wichniarek nigdy mnie nie przekonywali. Ich nie widze w kadrze.
                      A Piekarski nie musi zajmowac miejsca Swierczewskiemu. Wyobrazam sobie nawet,
                      ze moga grac obaj jednoczesnie. To inne style gry.
                      A jesli nie moga - to na pewno Mariusz jest lepszy od Zdebela ... :-)
      • darkness Re: Legia - co dalej? 06.08.01, 10:57
        www.sportsboard.prv.pl - Twoje Forum Sportowe
        naprawdę warto! - wejdż i zarejestruj nick''a!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka