Gość: marcin IP: *.leed.cable.ntl.com 23.03.09, 16:37 Glupia twp,glupi Krzeniowski,sport w publicznej jest na dnie,przestanmy placic abonament,sprywatyzowac publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.98.102.8.ip.airbites.pl 23.03.09, 16:50 Dziubka to jeden z najgorszych dziennikarzy wśród poważnych serwisów informacyjnych, nie wiem po co on się pcha do tematów sportowych skoro ewidentnie jego wiedza w tej dziedzinie jest nikła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka czy nazwisko "dziubka" jest usprawiedliwieniem glu IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.09, 18:33 poty i dyletanctwa zawodowego "dziennikarza"-szmaciarza tvlpr? Jak sie slyszy hiperprymitywne, nacjonalistyczne komentarze tzw. "dziubek" - od razu wiadomo, co za bolszewicko-faszystowska swolocz rzadzi telewizja. Dziwie sie tym wszystkim, ktorzy z ta faszystowska holota sie zadaja. Panu Korzeniowskiemu - tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m42 Re: czy nazwisko "dziubka" jest usprawiedliwienie IP: 213.156.122.* 23.03.09, 21:34 To nie dotyczy tylko sportu - czy nie za dużo tych lisów i lisic w TV ? Powinnimieć zakaz występów przed kamerą !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: czy nazwisko "dziubka" jest usprawiedliwienie 23.03.09, 22:01 jestes wariatem a cala sprawa to reklama eursportu [w polowie gospodarstw domowych hahaha] Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: czy nazwisko "dziubka" jest usprawiedliwienie 23.03.09, 23:28 eddiemaxfaktor napisał: > a cala sprawa to reklama eursportu [w polowie gospodarstw domowych hahaha] a co, do twojej pipidowy Eurosport nie dociera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: czy nazwisko "dziubka" jest usprawiedliwienie IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.09, 07:56 Do mnie niestety nie dociera, bo cholerna firma Multimedia we Wrocławiu usunęła Eurosport z oferty. W zamian dali TVP Sport, brrr. Źli ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: czy nazwisko "dziubka" jest usprawiedliwienie 24.03.09, 14:11 nie przejmuj się do moich rodziców dociera.. ale co z tego? "dzięki" VECTRZE wizja przypomina najlepsze lata gierkowskiego prosperity (obraz juz kolorowy, ale 'gratis z efektami' typu śnieg, odbicia, szumy, cyfrowe artefakty via dekoder)... i nie mówie tu tylko o EUROSPORCIE... chyba muszę im sprawić FullHD to z pewnością się poprawi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: czy nazwisko "dziubka" jest usprawiedliwienie IP: *.portall.net.pl 24.03.09, 14:50 full Hd niczego tu nie zmieni :) no chyba ze miales na mysli telwizje nadajaca w standardzie HD ready. w Full do na dvd lub blu-rayu sobie mozesz cos obejrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majoe Re: Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 16:52 precz z TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pill Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.as.kn.pl 23.03.09, 16:53 oczywiscie, tvp razi swoim nieprofesjonalizmem, czy to przy niedoinformowaniu czy tez przy przerywaniu transmisji :| a tak nawiasem mówiąc to polsat sport też robił transmisje sportów zimowych (np. narciarstwo alpejskie). a publiczna robi tylko jak ktoś z naszych odnosi sukcesy, czyli niestety rzadko :( wstyd tvp, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek tvp z " dyrektorkiem " korzeniowskim to zenua !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 17:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi Tvp to pikus do eurosportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 17:35 tvp to pikuś do eurosportu ,euro nawet każdy trening skoków w libercu pokazywał ,kwalifikacje w planicy,a tvp puszcza tasiemce mode na sukces ,albo m jak miłosc ,już nie mówie o tańcach na lodzie TVP =DNO Odpowiedz Link Zgłoś
estees Eurosport oburzony zachowaniem TVP 23.03.09, 17:38 TVP i sport buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa... nie jestem pewien czy tam wszyscy potrafia napisac słowo "sport" bez błedów. Odpowiedz Link Zgłoś
polacy_ratujcie_mnie A od kiedy ten Dziubka jest dziennikarzem? 23.03.09, 18:09 Występuje w telewizji, i tyle. Pojęcia o świecie nie ma. Czego wymagać od dzieci z Wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
kink4 Re: A od kiedy ten Dziubka jest dziennikarzem? 23.03.09, 19:34 czy pozostali dziennikarze TVP są lepsi? proszę posłuchać choćby idiotyzmów w TVPInfo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvn Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.lodz.mm.pl 23.03.09, 18:14 tvn jest jeszcze gorszy, co rusz reklamują jakiś film swoim sławetnym "po raz pierwszy w telewizji", mimo, ze to nieprawdai widziałem ten film na innym kanale dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były widz A w Multimedii już chyba nie będzie Eurosportu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:19 czas zmienić dostawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogonek Re: A w Multimedii już chyba nie będzie Eurosport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 22:13 a po chusteczkę ci ten paździerz????? Polsat Sport 100 razy lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: A w Multimedii już chyba nie będzie Eurosport IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.09, 07:58 Polsat Sport choćby jeśli chodzi o profesjonalizm jest daleko za Eurosportem. To, co wolisz poza tym, zależy od jakie sporty lubisz oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
akwilon_stg To nie jedyne 23.03.09, 18:19 Coś jeszcze podobnego widziałem w ten weekend w TVP, chyba dotyczyło to bramek z piłkarskiej Ekstraklasy prezentowanych w serwisie sportowym na TVP 1 albo TVP Info - wyraźny był napis "tylko u nas", a przecież dobrze wiadomo, że prawa do ligi ma również Canal+. Odpowiedz Link Zgłoś
asterix1986 Eurosport oburzony zachowaniem TVP 23.03.09, 18:25 Prawda jest taka że tvp Eurosportowi nie dosięga nawet do pięt jeśli chodzi o sporty zimowy :)a pan Korzeniowski to tylko chyba siedzi po to w TVP żeby brać kase ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kbyczek Re: Eurosport oburzony zachowaniem TVP 23.03.09, 19:21 Nie, on chodzi wokół swojego biurka (wypaśnego na pewno) i drapie się w główkę - robię z siebie głupka, ale kasa,hmm kasa... Jak naprawdę chodził, to ten facet mi imponował. Ale cóż, nie każdy który umie chodzić, umie zarządzać, czy też umie przestać dupe lizać (dla kasy), lub... A...szkoda pisania - jaja stracił - za mocno nogi ściskał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fggfvb Eurosport to frazncuska firma !! IP: *.dsl.club-internet.fr 23.03.09, 18:27 wlasciciel jest TF1 ,n1 w europie !!POLACZKOW ARBEIT DLA FRANCUSOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Eurosport to frazncuska firma !! IP: 80.185.160.* 23.03.09, 18:35 siedź na zmywaku i za 5 ojro za godzinę pracuj .... bezczelny typie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Eurosport to frazncuska firma !! IP: 80.185.160.* 23.03.09, 18:40 witaj pozdrowienia z Podkarpacia niedługo przyjeżdżasz brakuje ci konserw i jaja już zgniły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fggfvb Eurosport to frazncuska firma !! IP: *.dsl.club-internet.fr 23.03.09, 18:27 wlasciciel jest TF1 ,n1 w europie !!POLACZKOW ARBEIT DLA FRANCUSOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Eurosport to frazncuska firma !! 23.03.09, 18:31 >n1 w europie !!POLACZKOW ARBEIT DLA FRANCUSOW !!!< A Pan arbeit nad jenzyk polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizjer... inauguracja IP: 77.223.237.* 23.03.09, 18:30 najbardziej mnie osobiscie dobilo jak podczas rozdawania medali nie wiem po jaka ch... przenosili wizje do studia na pogawedki, zamiast zostawic juz wizje bezposrednio z mistrzostw , gdzie slychac bylo jak komentator nawet po Polsku stara sie mowic. naprawde bardzo zdziwilo mnie podejscie do tematu przez TVP. A mowia ze Polakow na swiecie dyskryminuja. NIe zachowalismy sie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elah101 Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:30 nawet moja babcia wie o transmisjach ze sportów zimowych w eurosporcie to jakaś kpina, a jak brakuje wam kompetentnej kadry to ja się zgłaszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jest prawda Re: Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: 80.185.160.* 23.03.09, 18:32 pan korzeń nigdy nie pracował tak samo jak Irenka.... teraz dorwał się do innego SPORTU i dalej pracuje jak pracował... TV SPORT POWINNA BYĆ NIE KODOWANA I DARMOWA ... dużo można pisać... ci wielcy "sportowcy" weźcie się do pracy i TV PUBLICZNA JEST DARMOWA.... tak pany korzenie i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Eurosportu Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.acn.waw.pl 23.03.09, 18:35 Brawo TVP!!! Niech po każdym programie dodają jeszcze, że są jedyną stacją w Polsce nadającą sprawdzone i nieprzekłamane informacje. Jaki jest mail do tego Dziubki? kamil.dziubka@tvp.pl ??? Chętnie napiszę mu kilka zdań na temat jego rzetelności przy przygotowywaniu materiałów. Za co tacy ludzie biorą pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:35 TVP ze swoimi komentarzami i relacjami nie dorasta eurosportowi do pięt. Relacje eurosportu z biathlonu są superowe. Jeżeli ktoś jeszcze ni oglądał relacji z komentarzem Panów Jarońskiego i Wyrzykowskiego to bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
cwkswintersprings Re: Eurosport oburzony zachowaniem TVP 23.03.09, 18:46 Przeciez gosc powiedzial dokladnie "telewizja polska" czy moze on z duzej litery wymawia pewne wyrazy? LOL Odnosnie TVP itd itp to sa jaja bo mimo, ze sa w internecie to natychmiast jest napis, ze nie do odbioru z terenu danego kraju /ja nie mieszkam w Polsce/. Jak zwykle chodzi pewnie o kase dla zebrakow. Eurosport ogladam bez klopotow, a transmisje sa super jakosciowo o jak najbardziej darmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.limes.com.pl 23.03.09, 18:47 >TVP ze swoimi komentarzami i relacjami nie dorasta eurosportowi do pięt. Relacje eurosportu z biathlonu są superowe. Jeżeli ktoś jeszcze ni oglądał relacji z komentarzem Panów Jarońskiego i Wyrzykowskiego to bardzo polecam. Masz racje jeżeli chodzi o biathlon i komentarz wyżej wymienionych, ale jeżeli chodzi o komentarz Pana Chruścickiego z biegów to dla mnie wielka porażka notorycznie mylił zawodników i zawodniczki. Ale jeszcze gorszy komentarz był niejakiego Józwika w TVP przez kilka dni ten "sprawozdawca" z uporem maniaka mylił Longe z Follis i ciągle gdzieś widział w czołówce Bjoergen ten Pan nadaje się prędzej do cyrku niż do telewizji, chwilami wydawało mi się że chce prześcignąć w dyletanctwie Szaranowicza a to przecież niełatwa sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. K. Eurosport - komentatorzy IP: *.cable.smsnet.pl 23.03.09, 18:56 boże daleko wszystkim komentatorom do poziomu jaki pokazuje duet Jaroński/Wyrzykowski. już nie wspominając o tytm że euro pokazuja wszystkie większe imprezy sportowe, a nie tylko te, w których są Polacy na dobrych stanowiskach. zagranie TVP był nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca dość błazenady tych dwóch "gwiazdeczek" z eurospor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 22:12 sąmonotematyczni w tym swoim luzie na antenie, widać słabizna z nich wychodzi i dorzucają coś z czego sami się rechoczą Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Eurosport oburzony zachowaniem TVP 23.03.09, 18:43 Amatorszczyzna w TVP kwitnie, nie ogladałem ich relacji bo nie da sie sluchac tych bredni ktore wygaduja komentatorzy, zwłaszcza Jóźwik. Drorownuje mi w ignorancji jedynie Chruscicki z Eurosportu. Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszne samokrytyka ??? 23.03.09, 23:40 sceptyk31 napisał: > Drorownuje mi w ignorancji jedynie Chruscicki z Eurosportu. szacun za przyznanie sie do ignorancji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menotti Re: Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 09:10 to mogles ogladac, bo komentowali oprocz redaktorkow trener Budny, a ze studia Jozek Łuszczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.09, 18:45 Beda konsekwencje finansowe? Dziubka, papiery na lopacie,oczywista oczywistosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:49 TVP to wstydu nie ma-gdyby nie Eurosport i Polsat Sport to ludzie by w ogóle sportu nie oglądali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskavka Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:53 Skoro pan Dziubka nie wiedział, że relacje nadawane są również w Eurosporcie, to niech lepiej zmieni zawód. Skoro zajął się robieniem materiału o Justynie Kowalczyk, to jakieś podstawowe informacje musiał wyszukać. Ciekawe, gdzie obejrzał drugi wyścig, w którym biegła główna rywalka pani Justyny? Na TVP na pewno nie, bo oni przerwali wtedy transmisję :-D No chyba że w ogóle nie oglądał ani jednego biegu, co pewnie miało miejsce... Pan Dziubka nie musi być ekspertem w sportach zimowych, ale powinien wiedzieć, gdzie można relacje z zawodów obejrzeć. Przecież nawet w programie TV może znaleźć taką informację, nie trzeba się znać na prawie licencyjnym ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Eurosport oburzony zachowaniem TVP IP: *.icpnet.pl 23.03.09, 18:55 Żenada w wykonaniu TVP. Panowie, właśnie od Eurosportu nauczcie się komentowania. Co włączę TVP to tylko widzę studio z gadającymi głowami. A komentarze z imprez to wręcz żenada. jednostajny głos, mogący uśpić kibica ( Szaranowicz) albo nadmierna egzaltacja (Babiarz) a Szpakowski to już brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats vienna eurosport IP: *.3.14.vie.surfer.at 23.03.09, 19:02 to super kanal Odpowiedz Link Zgłoś