Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mówi Tomasz Gollob

IP: *.zeto.bydgoszcz.pl 22.12.03, 12:32
    <A HREF="FTP://213.146.61.125">zakonczyc</A>
    Obserwuj wątek
      • Gość: kris Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 13:19
        Tomek po prostu powinien odejsc!Dla dobra swojego jak i klubu. Klub i jego
        dzialacze sa smieszni. To zajebisty pomysl zmienic nazwe i olac
        zobowiazania.Tylko co na to wladze żużla bo nowy klub powinien chyba zacząć
        starty od drugiej ligi? Jestem wieloletnim kibicem Polonii i jest mi bardzo
        przykro patrząc jak taki zasłużony klub przestaje istnieć. Ale prawda jest taka
        że skoro Polonii nie ma to nie ma BTŻ w ekstraklasie!!!!! W związku z tym
        Gollob niech odejdzie a panowie działacze brać się za pracę z młodzieżą ( w 2
        lidze ) i budować to co tak pięknie rozjebaliście!!!!
        • Gość: fin Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.12.03, 13:27
          To jakis stary artykuł, co za patafian go przedatował na 22.12.2003 ?
          Pozdr
          • Gość: Bromberg Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.hipernet.ras.pl 22.12.03, 16:45
            Fin ma rację ! Od razu przypomniał mi się ten wywiad ! Był niedawno w Gazecie !
        • maniak_polonii [...] 22.12.03, 15:48
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: AzbestPsychoFan CHAMIDŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 15:28
        nie chcemy klanu G. w Tarnowie!
        • Gość: astek Re: CHAMIDŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 18:02
          Mamy Jonssona , Gollob wypad!
        • Gość: JW Re: CHAMIDŁO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 21:45
          Bardzo dobrze, bo ich nie dostaniecie. Za mali jesteście.
          • Gość: melek Re: CHAMIDŁO IP: 80.244.142.* 23.12.03, 09:27
            Jestesmy WIELCY !! ale Golloba nie chcemy w Tarnowie !!!
            po przeczytaniu tego artykułu teraz juz wiem, ze TG to prawdziwy
            cham i burak !!
            • Gość: iks Re: CHAMIDŁO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 10:52
              Nawet jesli jest z "G" tak jak piszesz, to nie powod, zebys to publikowal. A
              piszac ze dopiero "teraz" sie o tym dowiedziales nie swiadczy najlepiej o
              twojej wiedzy o zuzlu i zawodnikach. Klaniam sie nisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka