Gość: Platini IP: *.alfanet.wroclaw.pl 03.02.02, 20:24 Jordan Troche Słabo 23 punkty....ale i tak super!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toms Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! IP: *.pl 03.02.02, 23:16 jezeli wizards beda nadal tak ciagneli to MJ powinien otrzymac MVP jeden gracz a tak zmienia zespol ! niesamowite ! chociaz jako jego fan powinienem byc juz przyzwyczajony do niesamowitych rzeczy ! ale on wciaz nas zachwyca czyms nowym... dobrze ze Hamilton wrocil do gry od razu widac roznice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! 03.02.02, 23:20 Co nowego pokazał Jordan w meczu z Indianą Toms? Widzę,że na tym forum każdy mecz wiadomego zawodnika wywołuje podniecenie i euforię wśród kilku dyżurnych jego czcicieli. Nie ma innych tematów? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! IP: *.cu.com.pl 04.02.02, 09:14 reggie napisał(a): > Co nowego pokazał Jordan w meczu z Indianą Toms? > Widzę,że na tym forum każdy mecz wiadomego zawodnika wywołuje podniecenie i > euforię wśród kilku dyżurnych jego czcicieli. Nie ma innych tematów? > Pzdr. Reggie prosze łaskawie powiedz mi o czym moge pisac na tym forum? Co mam sie ciebie pytac o pozwolenie zanim cos napisze? Bo król reggie pierwszy orzecze ze na temat Jordana nie wolno pisac na tym forum? Ty reggie chyba za bardzo wczułeś sie w role cenzora ! Wiec sobie odposc! Jak cie nie interesuje ten wątek to nie czytaj i bedziesz mial mniej problemow w zyciu a tak wchoddzisz i psujesz krew innym osobom i wsciekasz sie ze pisza o swoim ulubionym zawodniku! Ja pisze o swoim ty pisz o swoim poto jest to forum! a nei poto zebys mi mówił o kim mam pisac a o kim mi nie wolno! A co do Majkela to tak dla wyjasnienia bo widze za jak Majkel rzuci dopiero 50 pkt w meczu to moge o nim pisac bo przeciez 40pkt to nawet sredniacy rzucaja to nie wiem czy zauwazyles ale wizards druzyna ktora w zeszlym calym sezonie miala ledwie 18 zwyciestw obecnei ma 24 a do konca sezonu dluga droga bilans powyzej 50% i to za sprawa jednego zawodnika i tym mnie zachwyca MJej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! 04.02.02, 11:32 Toms, sam zdecyduję, kiedy sobie dać spokój, jeśli pozwolisz. Dziwi mnie natomiast to,że każdy, nawet przeciętny mecz w wykonaniu MJ jest powodem do zaczynania nowych, entuzjastycznych wątków w twoim głównie wykonaniu, cały czas lubisz udowadniać, jaki ten Jordzn jest wspaniały. Na przestrzeni kariery moze i tak, ale w tym sezonie znam wielu lepszych od niego, ty pewnie też(?), np. Nowitzki i jego Maverics, to jest dopiero eksplozja formy i zawodnika i klubu. Nikt o tym nie napisał. To forum toms nie nazywa się "Jordan's Forum", to forum o baskecie, nudne stało się czytanie kolejnych gloryfikujacych postów każdy jego mecz, obojętnie, jak w nim zagrał. A twoja porada, aby ich nie czytać, bo nie trzeba, jest naprawdę interesująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! IP: *.cu.com.pl 04.02.02, 12:04 jakby kazdy mecz to mielibysmy tu 46 wątków :-)) po drugie reggie jest tak że super graja i Nets i Sacramento i właśnie Wizards i ja pisze o tym jednym z zespołów który wykonał bodajze najwiekszy postep od zeszlego sezonu za sprawa jednego zawodnika i uwazam ze jest to w pelni uzasadznione natomiast ty reggi zamiast pisac o Dallas czy Nets to piszesz o tym ze sie o nich nie pisze ! co jest lepsze? sam wiesz! zamiast pisac o tym zeby nie pisac to cos napisz bedzie duzo ciekawiej! a ty mnie karcisz za pisanie o wizards to jakbym piał non stop na temat Bulls :-))) Odpowiedz Link Zgłoś