Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!!

IP: *.alfanet.wroclaw.pl 03.02.02, 20:24
    Jordan Troche Słabo 23 punkty....ale i tak super!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: toms Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! IP: *.pl 03.02.02, 23:16
        jezeli wizards beda nadal tak ciagneli to MJ powinien otrzymac MVP
        jeden gracz a tak zmienia zespol ! niesamowite ! chociaz jako jego fan
        powinienem byc juz przyzwyczajony do niesamowitych rzeczy ! ale on wciaz nas
        zachwyca czyms nowym...
        dobrze ze Hamilton wrocil do gry od razu widac roznice :-)
        • reggie Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! 03.02.02, 23:20
          Co nowego pokazał Jordan w meczu z Indianą Toms?
          Widzę,że na tym forum każdy mecz wiadomego zawodnika wywołuje podniecenie i
          euforię wśród kilku dyżurnych jego czcicieli. Nie ma innych tematów?
          Pzdr.
          • Gość: toms Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! IP: *.cu.com.pl 04.02.02, 09:14
            reggie napisał(a):

> Co nowego pokazał Jordan w meczu z Indianą Toms?
            > Widzę,że na tym forum każdy mecz wiadomego zawodnika wywołuje podniecenie i
            > euforię wśród kilku dyżurnych jego czcicieli. Nie ma innych tematów?
            > Pzdr.

Reggie prosze łaskawie powiedz mi o czym moge pisac na tym forum? Co mam sie
            ciebie pytac o pozwolenie zanim cos napisze? Bo król reggie pierwszy orzecze ze
            na temat Jordana nie wolno pisac na tym forum?

Ty reggie chyba za bardzo wczułeś sie w role cenzora ! Wiec sobie odposc!
            Jak cie nie interesuje ten wątek to nie czytaj i bedziesz mial mniej problemow w
            zyciu
            a tak wchoddzisz i psujesz krew innym osobom i wsciekasz sie ze pisza o swoim
            ulubionym zawodniku! Ja pisze o swoim ty pisz o swoim poto jest to forum! a nei
            poto zebys mi mówił o kim mam pisac a o kim mi nie wolno!

A co do Majkela to tak dla wyjasnienia bo widze za jak Majkel rzuci dopiero 50
            pkt w meczu to moge o nim pisac bo przeciez 40pkt to nawet sredniacy rzucaja
            to nie wiem czy zauwazyles ale wizards druzyna ktora w zeszlym calym sezonie
            miala ledwie 18 zwyciestw obecnei ma 24 a do konca sezonu dluga droga bilans
            powyzej 50% i to za sprawa jednego zawodnika i tym mnie zachwyca MJej !!!
            • reggie Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! 04.02.02, 11:32
              Toms, sam zdecyduję, kiedy sobie dać spokój, jeśli pozwolisz.
              Dziwi mnie natomiast to,że każdy, nawet przeciętny mecz w wykonaniu MJ jest
              powodem do zaczynania nowych, entuzjastycznych wątków w twoim głównie
              wykonaniu, cały czas lubisz udowadniać, jaki ten Jordzn jest wspaniały.
              Na przestrzeni kariery moze i tak, ale w tym sezonie znam wielu lepszych od
              niego, ty pewnie też(?), np. Nowitzki i jego Maverics, to jest dopiero
              eksplozja formy i zawodnika i klubu. Nikt o tym nie napisał.
              To forum toms nie nazywa się "Jordan's Forum", to forum o baskecie, nudne stało
              się czytanie kolejnych gloryfikujacych postów każdy jego mecz, obojętnie, jak w
              nim zagrał. A twoja porada, aby ich nie czytać, bo nie trzeba, jest naprawdę
              interesująca.
              • Gość: toms Re: Wizards : Pacers 109 :89 !!!!!!!! IP: *.cu.com.pl 04.02.02, 12:04
                jakby kazdy mecz to mielibysmy tu 46 wątków :-))

po drugie reggie jest tak że super graja i Nets i Sacramento i właśnie Wizards
                i ja pisze o tym jednym z zespołów który wykonał bodajze najwiekszy postep od
                zeszlego sezonu za sprawa jednego zawodnika
                i uwazam ze jest to w pelni uzasadznione
                natomiast ty reggi zamiast pisac o Dallas czy Nets to piszesz o tym ze sie o
                nich nie pisze ! co jest lepsze? sam wiesz! zamiast pisac o tym zeby nie pisac
                to cos napisz bedzie duzo ciekawiej!

a ty mnie karcisz za pisanie o wizards to jakbym piał non stop na temat Bulls
                :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka