Dodaj do ulubionych

pomoc dla Piterka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:04
ja wiecie ostatnio nie wygralem nawet marnego tysiaka:P dlatego zwracam sie z
prosba o pomoc-dajcie jakies wasze przemyslane typy a ja sobie pogrzebie i
wybiore cos :)zalezy mi na typach na sobote niedziele ewentualnie na piatek
wieczor.od pitaku do niedzieli mnie nie bedzie dlatego musze zostawic jakies
kuponiki w domu zeby po powrocie z usmiechem odebrac wygrane:) i Wam takze
zycze wygranych:)
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: pomoc dla Piterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:21
      moje propozycje:

Charlton - Sheffield 1

obie druzyny na dole tabeli,ale...po pierwsze atrybut wlasnego boiska, a do tego
      charlton na 4 ostatnie mecze rozegrane u siebie wygral 3 i zremisowal
      1,natomiast sheffield 4 ostatnie mecze wysjazdowe przegral.walka bedzie
      ostra,moze sie zdarzyc wszystko ale mysle ze charlton wygra a na pewno nie przegra.

West Ham - Everton 02

coz, everton nie przegral ani jednego z ostatnich 4 spotkan na wyjezdzie,
      natomiast west ham wygral z 4 spotkan tylko jeden, co lepsze ewerton nie
      przegral w ostatnich 7 spotkaniach.

Wolfsburg - Bielefeld 1

Wolfsburg u siebie gra calkiem niezle, ostatnie 4 u siebie 3 wygral i jeden
      remis a bielfield 3 porazki na wyjezdzie i remis.moze byc tu remis ale raczej
      wchodzi w gre wygrana wolfsburga

Sevilla - Atl.Bilbao 1

Sevilla u siebie bardzo mocna(u siebie wygrala z barcelona, atl.madryt, valencia
      i realem madryt), do tego walczy moze o mistrza ale bardziej o utrzymanie
      pewnego miejsca w lidze mistrzow.Bilbao gra ostatnio niezle i walczy o
      utrzymanie, ale to chyba nie wyatarczy.przekonuja mnie wygrane sevilli u siebie
      nad czolowka

Mons - Cercle Brugge 1

Obie druzyny maja tyle samo punktow i mysle ze wlasny teren bedzie czynnikiem
      decydujacym tym bardziej ze Mons gra u siebie dobrze, ogral Genk 5:0 i Club
      Brugge 1:0,a to nie byle co.

i dwa ryzykowne

Maritimo - Benfica 2

Maritimo ostatnio w jakims kryzysie i o nic juz nie walczy natomiast Benfica
      nadal walczy o mistrza i pucharami tez nie pogardza ale nie moga tracici
      punktow, do tego na wyjazdach graja calkiem niezle

Villareal - Barcelona 10

Mozna zaryzykoiwac chociaz to dalbym na oddzielny kupon zdecydowanie.jakos barca
      na wyjazdach sobie nie radzi i mysle ze moze byc i tu wpadka
    • Gość: _agnieszka_ Re: pomoc dla Piterka IP: 212.244.90.* 19.04.07, 09:24
      Bjorkman/Mirny - Bhupatti/Stepanek - 1, kurs 1,5
      Djokovic - Ferrer -1, kurs 1,4
      dla mnie to 100%..., jesli by jednak nie weszlo to odpuszczam granie do konca
      roku!

• Gość: piter Re: pomoc dla Piterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:37
        i tak nie zdaze tego zagrac:) a do poprzedniego pragne dporzucic jeszcze
        (przeoczylem lige wloska, moja ulubiona):

Empoli - Torino

Wiadomo jak mocne jest empoli u siebie, przegrali tylko 2 razy i to z interem i
        fiorentina wiec co moze podskoczyc takie Torino ktore przegrywa
        wszystko(prawie)jak leci:)

Lazio - Fiorentina 02

a teraz to mam gdzies lazio bo dwa razy na nich umoczylem wiec po zlosci na
        fiorentine zagram, na wszelki wypadek z podporka gdyby lazio chcialo mi zrobic
        na zlosc,ale za bardzo nie podskoczy bo ostatnio wyhaczyli dwie czerwone
        karteczki wiec sklad sie troche oslabil:)mysle ze mozna nawet postawic na
        wygrana fiorentiny ktor po ostatniej wpadce z parma bedzie chciala pokazac sie z
        dobrej strony a kurs mocno zachecjacy bo 3 !
      • Gość: Julka do _agnieszka_ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:40
        agnieszka, z tym odpuszczeniem do końca roku to chyba żartowałaś?
        Tak bywa z tenisem. Ja postawiłam dziś na Bjorkm./Mirnyi, na Zabalette i
        Dancewicza. Wątpię, ale mam nadzieję :)
        Zawsze sobie mówię: ostatni raz obstawiam tenisa i ... dziś znowu obstawiłam.
    • jovi78 Re: pomoc dla Piterka 19.04.07, 17:59
      wydaje mi się że 3 mecze z ligi szwedzkiej wyglądają nieźle
      Hacken - Falkenbers
      Jonkopinds Sodra - Bunkeflo
      Orgryte - Degerforns

nie miałem za wiele czasu ale trzy jedynki...
      Co Wy na to ?
      (osobiście nie stawiam bo nie mam jak zalogować się na expekta w pracy)
      • Gość: Julka Re: pomoc dla Piterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:36
        na Hacken postawiłam już o 13:52.
        • Gość: piter Re: pomoc dla Piterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:00
          podajcie jakas stronke gdzi mozna zobaczyc wyniki kosza??
          • Gość: Julka Re: pomoc dla Piterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:19
            Może tu www.tbwsport.com/Default.aspx?centar=todayLive
            • Gość: Julka Re: pomoc dla Piterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:21
              albo tu interwetten.enetpulse.com/new1/index.php?g=all&lang=en
              • Gość: Julka Re: pomoc dla Piterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:23
                a może tu???
                www.bet-at-home.com/start.aspx
      • Gość: batlin Re: pomoc dla Piterka IP: *.ilabs.pl 19.04.07, 21:11
        Poszedlem nieco na zywiol do kolektury i bez jakiegos glebiej przemyslanego
        typu wahalem sie miedzy postawieniem na Jonkopinds a na Orgryte. Ostatecznie na
        szczescie postawilem na tych drugich (choc nie obylo sie bez nerwow;)), do
        kuponu dorzucilem Liberec i... czekam na jedno rozwiazanie w NHL. Jak wejdzie
        to znow bede mial prawie 5 dych (to bylby w tym tygodniu drugi taki maly
        wygrany kuponik, ale nie dziele skory na niedzwiedziu, nie raz juz mnie
        zawodzili w ostatnim obstawionym typie).

jako singla u e-booka postawilem sobie na Brno (ze bedzie prowadzic do przerwy
        i wygra, kurs niezly - 2,6 - zobaczymy. na razie wygrywaja /84 minuta/)
        • Gość: Julka Re: pomoc dla Piterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:18
          Mi jeszcze został Rapid B (na razie wygrywa 1:0) AZ i La Plata.
          I jeszcze dwa tenisy: Zabaletta i Dancewicz - do tej pory nie znam wyników :(
          • Gość: piter Re: pomoc dla Piterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:30
            tez sie pochwale ze narazie cos tam mi wchodzi:
            Brno wygralo, sao paulo tez, alkmaar mysle ze juz nie przegra(5:0 w85 min :P )
            no i jeszcze czekam na dwa mecze z copa libertadores a do tego jakies w kosza
            ale nie pamietam nawet co bo sie nie znam jutro sobie tylko wyniki sprawdze bo
            to jakies pewniaki byly:)
          • Gość: typer Re: wyniki dla Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 23:28
            Julka oto wyniki dla Ciebie:
            F. Dancevic-N. Kryvonos 7:5 7:6
            J. Mertl-M. Zabaleta 0:6 3:6
            jak stawialas???
            wygralas???
            pozdrawiam
            • Gość: Julka Re: wyniki dla Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 23:35
              Została mi jeszcze La Plata - Defensor. Jeśli będzie 1, to wygram 148,50 za
              5zł. W sumie już trafiłam 8. pozycji :)
              Ten mecz dopiero za trzy godziny. Rano będę wiedziała.
            • Gość: typer Re: wyniki dla Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 23:39
              na dzisiejsza noc zrobilem sobie takie kuponiki kontrolnie:
              Columbus Crew - New England Revolution 1 2,40 X 3,15 2 2,65 typ 2
              Coritiba PR - Botafogo RJ 1 2,20 X 3,20 2 2,65 typ 2

jak sie nie przelamie to to bedzie moj najgorszy tydzien:( Chyba tylko dwa
              kupony wygrane i to z niewielkim wygranymi.Chyba bedzie trzeba odpoczac troche.
              A jak wejda to w weekend wybiore jak zwykle jakis meczyk z wysokim kursem i
              obstawie za niezla kase:) Tysiak za Tysiak:)
              pozdrawiam
              • Gość: Julka Re: wyniki dla Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 23:51
                W życiu bym nie zagrała za taką kasę. Najwyższa kasa za jaką zagrałam to
                była "jedenastka za 11 zł". Ledwo koszty sie zwróciły. Kiedys za 10 zł wygrałam
                prawie 200 zl, a tak to gram za 2 lub (rzadziej)za 5 zł.
                Pozdrawiam.
              • Gość: typer Re: wyniki dla Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:20
                Botafogo wygralo!!!New England wygrywalo do przerwy ale zremisowalo ostatecznie:(
                wiec teraz nie wiem czy inwestowac tysiaka czy nie:)
                chyba przeczucie wraca:)
        • Gość: batlin Re: pomoc dla Piterka IP: 195.47.201.* 20.04.07, 11:51
          > szczescie postawilem na tych drugich (choc nie obylo sie bez nerwow;)), do
          > kuponu dorzucilem Liberec i... czekam na jedno rozwiazanie w NHL. Jak wejdzie
          > to znow bede mial prawie 5 dych (to bylby w tym tygodniu drugi taki maly
          > wygrany kuponik, ale nie dziele skory na niedzwiedziu, nie raz juz mnie
          > zawodzili w ostatnim obstawionym typie).

kaczorki nie zawiodly i wygralem. niewiele, ale do przodu.;)
    • Gość: _agnieszka_ Re: do Julki IP: 212.244.90.* 20.04.07, 06:06
      To byl moj najgorszy miesiac; wiec czas odpoczac i poczekac na lepszy uklad
      planet. Nic na sile. Taka kropka nad 'i' byla dla mnie przegrana Djokovica, i
      nie chodzi o przegrane pieniadze.
      Aha, gratuluje wygranej!
      • Gość: piter Re: do Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 06:57
        Julka skoro tak czesto wygrywasz to zagraj czasem za 50 zl a zobaczysz jak
        przyjemna bedzie wygrana 1000 zl:)
        • Gość: Julka Re: do Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:47
          O nie. Nikt mnie do tego nie namówi. 2 zł, 5 zł to tak akurat. Traktuje granie
          rozrywkowo a nie jak źródło dochodu. I niech tak zostanie.
      • Gość: Julka Re: do Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:42
        Masz rację: nic na siłę, ale...za 2 zł mozna grać. La Plata wygrała to i ja
        wygrałam:) Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka