Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

F1. Fisichella w Ferrari

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:18
    "Ferrari zdecydowało, że Luca Badoer, który słabo spisywał się w ostatnich
    wyścigach zostanie zastąpiony do końca sezony przez Giancarlo Fisichellę z
    Froce India."

Jednego zdania bez błędów nie potraficie napisać? Co to jest Froce?
    Obserwuj wątek
      • Gość: luk F1. Fisichella w Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:19
        no to lipa jak chu..
      • Gość: rafal nigdy nie wierzylem w kubice takich przecietniakow IP: 89.101.142.* 03.09.09, 16:19
        jak on bylo i jest sporo.wielkich nawet nie garstka
        • calcinus Re: nigdy nie wierzylem w kubice takich przecietn 03.09.09, 16:47
          hehe, w takim razie dlaczego go BMW nie puscilo, skoro taki przecietny? :)))
        • Gość: basi Re: nigdy nie wierzylem w kubice takich przecietn IP: *.access.telenet.be 03.09.09, 17:04
          Kubica jest dobry,ale jest Polakiem i nie mial szans.Tylko w polsce
          spekulowano ze moze zastapic Masse
          • Gość: Antek Re: nigdy nie wierzylem w kubice takich przecietn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 18:41
            Tylko w Polsce spekulowano? Tak ci się wydaje, bo tylko po polsku potrafisz
            cokolwiek przeczytać? Spekulowała włoska gazeta La Gazetta dello Sport. Na nią
            powoływały się inne media.
            • Gość: anonimous Re: nigdy nie wierzylem w kubice takich przecietn IP: *.aster.pl 03.09.09, 18:50
              To po włosku widocznie czytać nie umiesz.
              • Gość: Antek Re: nigdy nie wierzylem w kubice takich przecietn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 19:09
                Gość portalu: anonimous napisał(a):

> To po włosku widocznie czytać nie umiesz.

Za to ty potrafisz, LOL. Tylko ze zrozumieniem czytanego tekstu masz widocznie
                problemy.
        • Gość: olobolo przecietny polaczek czyli śmieć na emigracji IP: *.chello.pl 03.09.09, 17:45
          Gość portalu: rafal napisał(a):
          > jak on bylo i jest sporo.wielkich nawet nie garstka

Coooo zazdrość doopę ściska ? Dla mnie jesteś przeciętnym śmieciem
          zmywającym gary w UK
      • Gość: aaaaaa F1. Fisichella w Ferrari IP: 85.11.102.* 03.09.09, 16:20
        Jasne jak zawsze Polak ma pecha.
      • Gość: ja F1. Fisichella w Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:20
        FORCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gość F1. Fisichella w Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:20
        I co pseudoredaktorzy działu F1 GW, już Wam ulżyło ? Wasze sztuczne napędzanie
        "Kubicomanii" jest nudne i żałosne.
      • Gość: uka F1. Fisichella w Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:20
        bbc.co.uk już jest napisane że to Fiziczela bedzie jeździł. zawsze bardzo
        chciał jeździc dla ferari i dziękuje za uwolnienie go z kontraktu przez force
        india.

szkoda że nie Robert
      • Gość: gość F1. Giancarlo Fisichella w Ferrari IP: 217.153.207.* 03.09.09, 16:22
        No ciekawe jak Fisichella poradzi sobie :)
      • Gość: force india F1. Giancarlo Fisichella w Ferrari IP: *.chello.pl 03.09.09, 16:22
        polak hindus dwa bratanki i do piwa i do szklanki
      • Gość: cvich F1. Giancarlo Fisichella w Ferrari IP: 62.134.185.* 03.09.09, 16:23
        cholera, zaluje, naprawde liczylem, ze to jednak bedzie Kubik....
      • Gość: CRASHGOD F1. Giancarlo Fisichella w Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:24
        Jak zwykle zadecydowała kasiora :P
      • Gość: autor F1. Giancarlo Fisichella w Ferrari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:25
        "Ferrari już zdecydowało". A gazeta.pl jeszcze nie zdecydowała? :)
      • Gość: fuck F1. Giancarlo Fisichella w Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:33
        dupa dupa duupaa.... Naprawdę na to liczyłem
      • old.european Jakos sie nie zdziwilem 03.09.09, 16:35

• calcinus Re: Jakos sie nie zdziwilem 03.09.09, 16:48
          ja tez, wiadomo bylo ze BMW nie pusci Kubicy w sytuacji kiedy szukaja kupca.
      • Gość: pawel F1. Giancarlo Fisichella w Ferrari IP: 213.199.253.* 03.09.09, 16:35
        kurde ;/ szkoda. kubica mialby szanse na zwyciestwa i angaz na sezon 2010 ;/
      • pocalujta_wujta No i bardzo dobrze! Trzeba rozumiec gre 03.09.09, 16:36
        Fisichella konczy kariere wyscigowa i po sezonie bedzie tylko kierowca
        testowym Ferrari (pierwszym bo jest dwoch). Raikkonen i Massa sa kierowcami
        wyscigowymi w Ferrari do konca 2010.

Natomiast Kubicy to nie byloby na reke, bo Robert nie planuje byc kierowca
        testowym tylko wyscigowym. Ferrari nie moze mu zaoferowac miejsca wyscigowego
        po sezonie 2009, bo ma juz dwoch kierowcow.

Dla Roberta bedzie lepiej przyjsc do Ferrari we wlasciwuym momencie prosto na
        pozycje kierowcy wyscigowego.

Tego Morelli ani Domenicalli nie mogli mu zagwarantowac w obecnej sytuacji,
        ale w perspektywie czasu jest to realne.

Trzeba pamietac, ze zostac keirowca wyscigowym danego zespolu F1 z pozycji
        testowego jest trudniej niz przejsc z zespolu do zespolu utrzymujac pozycje
        kierowcy wyscigowego.
        • Gość: Antek Re: No i bardzo dobrze! Trzeba rozumiec gre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:44
          Masz rację. Skoro Massa może wrócić do Ferrari w 2010 jako kierowca
          wyscigowy, to zrozumiałe, że to nie była interesująca oferta dla
          Kubicy. Kubica jest o 12 lat młodszy od Fisichelli i, jak napisałeś,
          dla niego to koniec kariery, więc Fisi mógł sobie pozwolić na taki
          ruch, Kubica nie.
        • Gość: ktos Re: No i bardzo dobrze! Trzeba rozumiec gre IP: 62.73.138.* 03.09.09, 17:23
          A gdzie wedlug Ciebie bedzie Kubica jezdzil w sezonie 2010?

A moze latwiej jest przejsc z testowego kierowcy ferrari do wyscigowego niz z
          bezrobotnego?
          • Gość: fx Re: No i bardzo dobrze! Trzeba rozumiec gre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 19:13
            Gość portalu: ktos napisał(a):

> A gdzie wedlug Ciebie bedzie Kubica jezdzil w sezonie 2010?
            >
            > A moze latwiej jest przejsc z testowego kierowcy ferrari do
            wyscigowego niz z
            > bezrobotnego

Renault
      • Gość: wichura F1. Giancarlo Fisichella w Ferrari IP: *.btc-net.bg 03.09.09, 17:34
        I co dziennikarzyny od miesięcy słyszę jak to Kubica nie będzie miał trudności
        ze znalezieniem nowego teamu i że Ferrari to prawie pewne. I jak zwykle nie
        znacie się na niczym ciągle tylko ble, ble , ble.
      • Gość: ja F1. Giancarlo Fisichella w Ferrari IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.09.09, 17:38
        kubica w force india! taka pewnie bedzie koncepcja dziennikarzy z gw.
      • lebizhor A ja chcę kubicę gdzie kolwiek 03.09.09, 17:48
        ale z odsłoniętą klatą - shirtless
      • extrafresh Nawet makarony nie chcą naszego 'gwiazdora'... 03.09.09, 17:54

• Gość: Sołtys Re: F1. Fisichella w Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 18:02
        To teraz kubicomaniacy (dla mnie ludzie niezbyt ogarnięci intelektualnie) na czele z niejakim Włodkiem Ziętarskim będą szukać spisku włoskiego i kolejnych teori dlaczego tego "szofera wszechczasów" tak "wyrolowano".
        • Gość: Juliao Re: F1. Fisichella w Ferrari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 18:54

posłuchaj "rozgarnięty intelektualnie", masz problem, że nie masz talentu jak
          Robert, pisz do poduszki, po co śmiecisz , chcesz udowodnić, że znasz QWERTY
          Idiota
      • Gość: Jonek No jakos to przewidziałem IP: *.e-wro.net.pl 03.09.09, 18:30
        Po raz kolejny okazało się, że nie należy wierzyć dziennikarzom piszącym o
        zdarzeniach, które jeszcze się nie wydarzyły. Ileż to artykułów napisano o
        przejściu Kubicy do Ferrari. I co? A czy któryś z pismaków przeprosi teraz
        czytelników za te bzdury którymi nas karmili? Dziennikarstwo schodzi na psy,
        nie fakty się liczą tylko ploteczki. Nawet kiedyś poważne gazety zniżają się
        do poziomu Faktów lub Super Expresu. Plotki, plotki i ploteczki.
        • Gość: Antek Re: No jakos to przewidziałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 18:49
          Jeżeli chce się wiarygodnych informacji, to po prostu trzeba wiedzieć co i gdzie
          czytać. Spekulowano o wyborze pomiędzy dwoma zawodnikami Fisichellą i Kubicą.
          Ferrari zdecydowało się na zatrudnienie Fisichelli.

Trudno oprzeć się wrażeniu, że przejście do Ferrari na kilka wyścigów, to
          niekoniecznie była dobra oferta dla Kubicy - odwrotnie niż dla Fisichelli,
          którego kariera ma się ku końcowi (ma 36 lat).
          • Gość: qwertyu Re: No jakos to przewidziałem IP: *.chello.pl 03.09.09, 20:21
            dokładnie dziennikarstwo prawdziwe schodzi do blogów, i to nie tych co są
            podlinkowane pod artykułem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka