ruby 15.01.07, 08:48 Korzystałem z tego programu na systemie ME /milenium/ , teraz byłem zmuszony zainstalować XP i program nie chce chodzić ,pisze że niezgodna wersja programu z systemem . Co zrobić ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taisy Re: 3D - Max 16.01.07, 18:27 Prawdopodbnie stara wersja nie wchodzi na XP. Ponowic wersje nie myslales? Odpowiedz Link
ruby Re: 3D - Max 17.01.07, 10:29 Dziekuje za odpowiedz, jeżeli ktoś ma sprawdzoną wersje na XP proszę o informacje jaka to wersja. Pozdrawiam Odpowiedz Link
taisy Re: 3D - Max 17.01.07, 19:24 ruby napisał: > Dziekuje za odpowiedz, jeżeli ktoś ma sprawdzoną wersje na XP proszę o > informacje jaka to wersja. > Pozdrawiam ... Mam zainstalowany na stale 3D max 7 na XP. Jest okej.Nie najnowsza wersja ale nowszej nie potrzebuje... Odpowiedz Link
ruby Re: 3D - Max 18.01.07, 06:57 taisy napisała: > ruby napisał: > > > Dziekuje za odpowiedz, jeżeli ktoś ma sprawdzoną wersje na XP proszę o > > informacje jaka to wersja. > > Pozdrawiam > ... > Mam zainstalowany na stale 3D max 7 na XP. Jest okej.Nie najnowsza wersja ale > nowszej nie potrzebuje... Dziekuje za odpowiedz i zainteresowanie tematem. Pozdrawiam Odpowiedz Link