madziaylena 15.01.09, 17:18 nie wiem czy to pytanie tu pasuje, ale koniecznie musze naniesc logo firmy na koperte i je wygrukować. wie ktoś moze jak to zrobić lub w jakim programie? bardzo prosze o pomoc. to pilne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joolanta Re: KOPERTY!!! 16.01.09, 11:18 zacznijmy od pytania jakim programem dysponujesz i w jakiej "wersji" masz logo. jeśli jest to program WORD to musisz określić format (wielkość dokumentu-koperty) i w odpowiednie miejsce wstawić logo (wstaw/obraz). Odpowiedz Link
madziaylena Re: KOPERTY!!! 17.01.09, 14:07 nie wiem co masz na mysli pisząc "wersji". chodzi ci o format? jesli tak to mogę ieć w każdym. to nie jest problem. w Wordzie drukowałam koperty ale tylko z adresem przez Narzędzia ---> Listy i dok. wysyłkowe ---> Koperty i etrkiety. Wkladałam biała koperte do drukarki i wszystko ładnie szło. natomiast nie widze funkcji aby umieścic na niej grafike. Odpowiedz Link
makintoszek Re: KOPERTY!!! 23.01.09, 17:58 najłatwiej byłoby zamówić druk kopert np, na stronie www.easyprinting.pl - tam wybierasz format koperty, wprowadzasz logo i zamawiasz druk kopert firmowych - dzieki temu nie będziesz musiała walczyć sama z drukarką Powodzenia! Odpowiedz Link
joolanta Re: KOPERTY!!! 26.01.09, 13:00 pisząc "wersji" myslalam o "formacie" czyli o typie zapisu (czy jest to grafika rastrowa czy wektoraowa), ale widze ze to ... dalas sobie rade? Odpowiedz Link
very_famous Re: KOPERTY!!! 26.01.09, 13:39 W tej opcji którą podałaś nie ma mozliwości wstawienia pliku graficznego. Możesz albo przygotować szablon koperty, albo spróbować to zrobić korespondencją seryjną, jeśli masz wstawić jeszcze dane adresowe. Odpowiedz Link
madziaylena Re: KOPERTY!!! 31.01.09, 19:04 już dałam sobie rade. Po prostu w Wordzie ustawiłam stronę w poziomie, zmienialam jej wielkosc i normalnie wstawilam plik graficzny. Banalne, a jednak od razu na to nie wpadlam. dzieki wszystkim za pomoc. Odpowiedz Link
saltz_esson Re: KOPERTY!!! 21.05.16, 13:11 Są firmy, które zajmują się zawodowo drukowaniem na papierze firmowym i na kopertach. Jest to jedna z tańszych form reklamy. W internecie można znaleźć wiele takich firm. Link do jednej drukarni podaję poniżej. drukarniakopert.warszawa.pl/ Odpowiedz Link
wazdkritos Re: KOPERTY!!! 12.08.16, 08:23 [url=http://jadgraf.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=31&Itemid=92]Polecam koperty firmowe z nadrukiem[/url] możesz sobie takowe zamówić przez internet nie ma problemu. Odpowiedz Link
januszgrzeszcz Re: KOPERTY!!! 24.11.16, 20:28 W bardzo przyzwoitej cenie można wydrukować koperty z nadrukiem w firmie greendruk.pl/ mają bardzo bogatą ofertę zaprezentowaną na stronie internetowej. Oprócz kopert z nadrukiem drukują ulotki, plakaty, papiery firmowe.... Odpowiedz Link