Gość: anka9009 IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arenal Re: gratulajce- 6 postów 13.11.01, 20:43 Czesc! Nikogo tu nieznam ,ale te 9 postow wygladalo tak smutnie ze postanowilem sie dopisac. Pozdrawiam wszystkich! Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 21:51 tu sie nie ma kto produkować Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 17.11.01, 09:08 To trzeba zaczac.Mozemy porozmawiac. Przejezdzalem kiedys przez Kolo jadac do Konina ale nic juz oprocz nazwy nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 09:26 jak większość ludzi mało kto zwraca uwagę na takie miasteczka szczególnie jadąc po trasie sympatyczne miasteczko mnie sie przynajmniej podoba troche mało sie dzieje ale widać że coś się ruszyło ostatnio zajrzyj na forum Koła może tam pogadamy tutaj weszłam kiedyś ponieważ był tu jeden lub dwa wpisy i często tu zaglądam ale rzadko coś wpisuję pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 18.11.01, 19:03 Ja tez lubie male miasteczka z rynkiem i starowka.Kiedys spacerowanie po takich miejscach bylo moja pasja. Teraz mieszkam w USA gdzie wszystko inaczej.O spacerowaniu nie ma mowy. W malych miasteczkach nie ma nawet chodnikow.Wszyscy poruszaja sie w samachodach i wyglada to troche jak na filmach fantastyczno - naukowych.To jest ta gorsza strona USA. Pozdrawiam rowniez! Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 23.11.01, 14:25 miło mi ja też spaceruje po rynkach różnych miast u nas właśnie wyremontowali rynek, więc nie bede musiała daleko szukać pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 12.12.01, 20:29 Czesc ! To znow ja. Nie pisalem dlugo poniewaz musialem wyjechac. Bylem w Kaliforni w San Francisco. Pogoda byla swietna ok 20C. Przeszedlem po raz pierwszy na piechote Golden Gate Bridge w obie strony. Zajelo mi to rowna godzine. Przy tych wszystkich atrakcjach wciaz tesknie za Polska. Pozdrawiam serdecznie! Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 18:30 miło mi nie zaglądałam tutaj dawno ja tęsknię za Polską 0,5 km od granicy dlatego każdy wyjazd to dla mnie męczarnia Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 20.12.01, 19:51 W mojej sytuacji nie jest to tylko wyjazd, a pobyt staly wiec tesknota jest tym wieksza. Ale coz takie jest zycie i trzeba sie przystosowac. Zycze Ci WESOLYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 21.12.01, 18:25 współczucie dzieki za życzenia wzajemnie zresztą chyba wysłałam Ci kartkę Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 21.12.01, 22:47 Kartke odebralem. Dziekuje, to bylo bardzo mile z twojej strony. Ja rowniez wyslalem. A swoja droga to bardzo ciekawe tak sie spotkac przypadkiem na forum Rajgrodu o ktorym oboje nic nie wiemy. Fajnie mi sie z toba rozmawia. Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 22:56 rzeczywiście ale co tam rzadko zdarza sie, że ktoś mi tak regularnie odpowiada gdyby nie my to rajgród staby w miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:12 dzieki za katrke Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 29.12.01, 05:50 Czesc! Jak minely Swieta ? Ja mieszkam na polnocy w stanie Washington a w Swieta zabraklo sniegu. Bylo to troche dziwne jak na te tereny. Cale szczescie ze niedaleko sa wielkie Gory Kaskadowe. Wybralismy sie tam i snieg byl gleboki po pas. Dzwonilem do Polski i wiem ze jest tam prawdziwa zima. Jak bylo u Ciebie ? Lubisz grac w szachy ? Ja gram czesto tutaj. Moze kiedys zagramy razem jesli oczywiscie lubisz szachy. Uff rozpedzilem sie dzisiaj. Moze za duzo pytan ? Jesli tak to przepraszam. Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 13:00 swieta minely i juz sniegu bylo az za duzo co jest nienormalne jak na te pore roku w tej okolicy ( snieg jest na wszystkich swietych albo na wielkanoc, ale przeciez o tym wiesz) nie umiem grać w szachy ale moge sie nauczyć koncze bo zdradliwa wena raz jest... Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 11.01.02, 22:10 Troche wyskoczylem z tymi szachami jak Filip z konopi. Tam jest poziom dosyc wysoki, ale bardzo polecam szachy. Jak sie nauczysz to zobaczysz jak szachy wciagaja. U mnie wiosennie. Wyglada to jak koniec marca w Polsce. Moze pogadamy o ksiazkach ? Co ostatnio czytalas ? Pozdrawiam Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 19:35 mało czytam chociaz lubię zresztą nie wiem czy byśmy sobie pogadali, bo jestem chyba dużo młodsza od Ciebie filip z konopii piszemy małą literą - dowiedziałam się przedwczoraj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 13.01.02, 09:50 Moze i jestem duzo starszy ale tu nie ma to znaczenia. Caly urok forum polega na tym, ze rowna ludzi prawie pod kazdym wzgledem. Nie ma znaczenia kto kim jest, gdzie przebywa i w jakim jest wieku. Wazne jest co ma do powiedzenia. Dzieki za lekcje gramatyki. Troche mi sie miesza polski z angielskim i czasem moge pisac z bledami,ale jak mowia madrzy ludzie na nauke nigdy nie jest za pozno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 18:36 masz rację. na forum wszyscy są równi. po prostu uwazam, że to co czytam Cię nie zainteresuje i odwrotnie. a książki warto czytać. dzięki temu praktycznie nie robie błędów (ale nikt nie jest nieomylny-ja napisałam filip dużą literą w zeszłym tygodniu i tylo przypadkiem się dowiedziałam, że to błąd). chwalipięta ze mnie. co tam. ostatecznie ja Ci wcale nie kazałam tego czytać. pozdroofki Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 15.01.02, 19:07 Dobrze, to nie bylo madre z mojej strony wymyslac tematy do rozmowy. Lepiej gdy rozmowa zyje swoim zyciem i zawsze cos z tego wyniknie. pozdrawiam rowniez Arenal p.s. dni coraz dluzsze i robi sie weselej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 21:09 mnie wcale nie jest weselej. mam coraz mniej czasu na spełnienia pewnego marzenia. pracuje nad tym od czterech lat. musze skończyć do marca, bo inaczej klapa. to mnie strasznie dołuje. nikomu o tym nie powiedziałam. jestes pierwszy. no prosze, co forum robi z ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 22.01.02, 01:12 Forum zbliza ludzi i powoduje, ze mozna pisac co sie mysli poniewaz i tak druga osoba lub osoby nie moga nas zobaczyc. Milo mi, ze jestem pierwsza osoba ktorej powiedzalas o swoim sekrecie ale wciaz jest to tajemnica i moge ci tylko zyczyc powodzenia co wlasnie czynie : NIECH SIE SPELNI WSZYSTKO O CZYM MARZYSZ !!! Pozdrawiam Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 21:49 dziękuje, ale to raczej nierealne. szkoda. tyle czasu na to poświęciłam, ale: optymistyczne słowa: do góry głowa, będzie coś nie tak - to od nowa. Nigsdy nie możesz się poddawać! Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 25.01.02, 21:14 Jestes bardzo tajemnicza. W kazdym badz razie zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: 192.168.0.* 27.01.02, 18:11 bardzo dziękuję. najgorsze jest to, że mój wieczny optymizm wyparował... Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 01.02.02, 06:17 Z optymizmem jest tak, ze zawsze powraca wiec nie musisz sie o to martwic. Podziwiam Cie, ze potrafilas skupic sie przez 4 lata na jednej rzeczy. Ja tak nie umiem. Trzymaj sie! Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 21:24 dzięki. a poza tym widać światełko w tunelu. zresztą mam teraz większe zmartwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 13:29 Właściwie to mi głupio, bo poczytałam sobie waszą korespondencję. Niby na forum wszystko jawne, ale... Czy wiecie dlaczego "filip z konopii" pisze się małą literą? Bo filip to regionalna nazwa zająca. Wystraszony zając wyskoczył z konopii. Było to bodajże w "Panu Tadeuszu". Pozdrawiam Ciebie i Arenę życząc Wam wszytkiego najlepszego. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 07.02.02, 19:43 Nie mamy nic do ukrywania wiec nic sie nie stalo ze przeczytalas. Dzieki za pozdrowienia i za wyjasnienie sprawy z filipen z konopii. My tu sobie tak fajnie rozmawiamy nie wiedzac nic o sobie. Rozmawiamy niby o niczym ale cos w tym jest przyjemnego i bardzo mi sie to podoba. Pozdrawiam rowniez Ciebie Anka i mam nadzieje ze to swiatelko w tunelu szybko sie powiekszy i uda Ci sie zrealizowac to o czym marzylas tak dlugo. Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 12:22 Arenal, czy jeszcze gdzieś piszesz, np. na forum Warszawy lub Polonii? Zajrzałam na forum Rajgrodu zupełnie przypadkiem, bo lubię to miasto. Kiedyś spędzałam tu wakacje razem z ekipą archeologów prowadzących badania na górze nad jeziorem. Mieszkaliśmy w szkole. Było fantastycznie. Nie zapomnę tego roku, bo tu właśnie oglądaliśmy relację z pierwszych kroków człowieka na Księżycu. Teraz co roku przejeżdżam przez Rajgród w drodze do Augustowa, który stał się letnią bazą naszej rodziny. Widzę jak wielkie zmiany zaszły w okolicy. To już nie jest miejsce moich wspomnień. Anka, czy Ty mieszkasz w Rajgrodzie, czy też przypadkiem znalazłaś się na jego forum? Pozdrawiam Was serdecznie w ten ponury, deszczowy i grypowy dzień. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 21:20 zajrzałam dlatego że były tutaj tylko dwa posty. później czasami sprawdzałam czy ktoś się dopisał. a potem trafiłam na arenala i tak jakoś poszło. własciwie to tylko dzieki nam sie to forum kręci. zajrzyj tutaj czasem to będzie nas troje :-))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 12:54 Dzięki za zaproszenie. Chętnie się do Was dołączę. Chyba sympatyczniejsze jest małe małe forum. Ponieważ mieszkam w Warszawie, na Pradze Południe często zaglądam właśnie tam i jestem najczęściej zdegustowana. Może przesadzam, ale tam nie da się z nikim spokojnie pogadać. Od razu obrzucają człowieka wyzwiskami jeżeli poglądy są odmienne. Nie wiem co się z ludźmi dzieje. Tyle agresji i chamstwa na co dzień. Myślisz, że to taka poza czy oni już inaczej nie potrafią? Rozpoczęła się olimpiada. Czy jesteście sympatykami sportów zimowych? Ja bardzo je lubię i już szykuję się na długie siedzenie przed telewizorem. Pozdrawiam. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 10.02.02, 08:49 Wiam was obie. Masz racje Goska ze chamstwo panuje na forum. Pisalem kiedys na forum sportowym ale tez zostalem zwyzywany za inne poglady. Nie ma co sie denerwowac i klocic z glupkami. Tutaj jest calkiem przyjemnie. Nigdy nie bylem w Rajgrodzie i nawet o nim wczesniej nie slyszalem. Trafilem tu tak samo jak Anka. Dopiero pozniej znalazlem na mapie. Moze kiedys sie tam wybiore. Igrzyska Olmp. bede oczywiscie ogladal. Mialem w planie ogladac na zywo poniewaz mam znajomych w Salt Lake City i mialbym zakwaterowanie ale obowiazki nie pozwalaja mi sie ruszyc z miejsca. Bylem w SLC w lecie i widzialem stadion olimpijski i skocznie narciarska ktora jest dosyc daleko poza miastem. Jako ciekawostke moge wam powiedziec ze bilet na uroczystosc otwarcia kosztowal $800. Mnie ta suma po prostu oszolomila. Ale coz sa pewne rzeczy na swiecie ktorych nigdy nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 17:01 Już zasiadłam przed TV. Otwarcie Igrzysk bardzo mi się podobało, choć 4 nad ranem nie w pełni sprzyja przeżywaniu uroczystości. Zaliczyłam też pierwszą transmisję z jazdy figurowej na lodzie i zaraz biegnę na skoki. Trzymam kciuki za Małysza, ale boję się, że nie da rady. Widziałam też migawki saneczek pt. Skeleton - to chyba dla samobójców. Przecież każdy wypadek to w najlepszym razie paraliż. Może przesadzam, ale tak to wygląda. Oszołomiła mnie cena biletów na otwarcie. Sądząc jednak z tłumów na trybunach sporo osób szarpnęło się na taki wydatek. Czy oglądanie np. narciarstwa alpejskiego czy skoków też kosztuje? Pewno tak, bo teraz trzeba na wszystkim zarabiać, zwłaszcza jak się ponosi tak gigantyczne koszty przedsięwzięcia. Gdzie te czasy, kiedy sport był przyjemnością i dla zawodników i dla kibiców. Biegnę oglądać skoki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 13.02.02, 08:29 Czesc! Malysz jednak nie zawiodl. Uwazam ze trzecie miejsce to sukces zwlaszcza ze ostatni medal zdobyl Fortuna 30 lat temu. Na duzej skoczni powinien wygrac. Sport dla przyjemnosci skonczyl sie w momencie gdy wkroczyla telewizja i ogromne pieniadze. Teraz to jest zwykly biznes gdzie wszystkie chwyty sa dozwolone. Ale coz takie jest zycie i tego nie zmienimy. Te tlumy na uroczystosci otwarcia to w wiekszosci bogaci turysci z calego swiata. Wszystkie bilety byly wykupione juz w maju ubieglego roku. Pozdrawiam Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 13:07 witam. wpadne do Was w piątek albo sobotę. a może spotkalibyśmy sie na czacie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 13:10 Chyba nie ma wielu osób, które nie cieszyłyby się z tego medalu. Po cichutku liczę dziś na następny. Sledzę Igrzyska z uwagą. Bardzo mi żal świetnych zawodników, których "zjadły" nerwy i nie zdobyli upragnionego trofeum. No cóż, można być najlepszym i mieć pecha. Oj, coś mi się wydaje, że Anka uciekła z forum. Aniu, odezwij się. Interesujesz się sportem? A może go uprawiasz. Napisz coś. Pozdrowienia - Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 21:54 macie racje przyjemniesze jest takie małe forum. interesuje się sportem, ale nie trenuję. kiedy byłam w trzeciej klasie podstawówki tata nauczył mnie oglądać skoki. wracałam do domu o 11, więc nie opuszczałam żadnych konkursów. potenm przyszedł czas na siatkówkę (ludzie czemu LS jest w tym roku dopiero w czerwcu). od czasu do czasu interesuje sie tez innymi sportami. np. teraz z okazji MŚ w piłce nożnej piłką nożną i Niunio Gomesem ( nasi piłkarze mają takie męskie nazwiska np. Hajto , a nie jakis tam Niunio). dzisiaj Walentynki. obchodzicie? ja nie, ale mój chłopak tak. mamy już świeto św. Patryka, młodego bożole (zawsze zapominam jak to się pisze), halloween itp. itd. jak tak dalej pójdzie, to zaczniemy piec indyka na święto dziękczynienia (chociaż są juz pewnie w tym kraju tacy, co pieka). ja jestem na dłużej w internecie tylko w piatki wieczorem, więc pisze tak mało. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 16.02.02, 16:42 Czesc! Mamy dwa medale. To jest ogromny sukces. Do tej pory na wszystkich igrzyskach zdobylismy tylko cztery, wiec trzeba sie cieszyc nawet jesli to nie sa zlote medale. Ja jestem fanem koszykowki. Wczoraj ogladalem na zywo Harlem Globetrotters i musze przyznac ze oprocz tego ze potrafia robic z pilka cyrkowe sztuczki sa tez bardzo dobrymi koszykarzami. W niedziele wybieram sie z zona i przyjaciolmi do Portland na mecz NBA Trail Blazers - Lakers jesli uda nam sie jeszcze dostac bilety bo mecz jest straszne rozreklamowany. Troche odbieglem od tematu igrzysk, ale zawsze to co ogladamy na zywo robi wieksze wrazenie. Masz racje Anka ze Polska nam sie amerykanizuje. Ja tego nie rozumiem, zwlaszcza ze Amerykanie raczej nie przyswajaja sobie niczego nowego na zasadzie ze " nasze jest i tak najlepsze". Ale poza tym to sa bardzo mili ludzie i nie czuje sie ani nie widzi zadnego zagrozenia i chamstwa na ulicach. To samo na stadionach gdzie oficjalnie sprzedaja piwo, atmosfera jest rodzinna. Potraficie sobie wyobrazic sprzedaz piwa na meczach pilki noznej w Polsce? Dopiero bylaby masakra. Ale nic, igrzyska wciaz trwaja i miejmy nadzieje ze jeszcze cos osiagniemy. Koncze na razie. Pozdrawiam was obie ! Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 21:09 nie wyobrazam sobie piwa na stadionie. nudze się okropnie. kiedy mam tyle nauki, że nie nadążam, to wkurza mnie brak czasu na cokolwiek innego. kiedy nie mam nic do nauki, to wkurza mnie, że mam tyle czasu i nie wiem, co z nim zrobić. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 22:21 Dwa medale i 4 miejsce Jagny Marczułajtis. Bardzo się cieszę. U nas moda na koszykówkę troszkę minęła. Prawdopodobnie chodzi o to, że telewizja przestała transmitować mecze. Jeszcze kilka lat temu wszyscy chłopcy szaleli. Moi synowie znali wszystkich zawodników poszczególnych zespołów, zbierali wszystko co dotyczyło NBA. Ja, musiałam być na bieżąco i przynajmniej znać nazwiska tych najsławniejszych, wiedzieć gdzie grają, jakie miasto do jakiego zespołu przypisać i jeszcze do tego czy to West czy East Division. Po odejściu Jordana z Chicago Bulls emocje trochę opadły. Ale nadal wiedzą kto wygrał w meczu gwiazd, a rozgrywając własne mecze koszykówki zakładają koszulki swoich idoli. Nie tylko w USA mecze są okazją do wspólnej zabawy. Kiedy mój syn był w Madrycie, znajomi zabrali go na mecz piłki nożnej. Wrócił zachwycony. Atmosferą panującą na stadionie, poczuciem bezpieczeństwa, ogólnie mówiąc - wszystkim. W Polsce był raz na meczu i powiedział, że nigdy więcej. Jeżeli większość kibiców przychodzi tam, żeby narozrabiać, pobić "przeciwników" to lepiej oglądać mecz w telewizji. Zawsze to bezpieczniej. Anka, jak masz czas i się nudzisz, pobuszuj w Internecie. Nawet nie zauważysz jak przelecą Ci godziny. Poza tym zostaje zawsze dobra książka. W zależności od nastroju - coś ambitnego, kiedy tryskasz optymizmem lub gdy jesteś "zdołowana" coś lekkiego, dowcipnego. Czasem nawet pozycje z książek dla dzieci, czytane wielokrotnie pomagają "dojść do siebie". Pozdrawiam serdecznie. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 21:19 mam wciąż zajety komputer. uwielbiam czytac książki, ale są za bazrdzo w ciągające. jak juz zaczne, to nie mogę się oderwać i wszystko idzie na bok. dzięki za radę. Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 23.02.02, 06:44 Czesc! Dlugo nie odzywalem sie, ale jakos tak wyszlo. Z meczu NBA nic nie wyszlo. Wprawdzie byly jeszcze bilety ale najtansze po $80. Troche to za droga przyjemnosc jak na 2 godz. meczu. Emocje na Olimpiadzie troche opadly, ale uwazam ze to sa bardzo udane igrzyska dla Polski. U mnie zrobilo sie wiosennie. Dzisiaj bylo 17C i wydaje mi sie ze zime mamy tu z glowy. Pozdrawiam was obie ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 24.02.02, 22:28 mnie sie wydawało, że zime mamy z głowy jakies cdwa tygodnie tyemu, ateraz pada śnieg. ale bym się wczoraj wkopała w sklepie w Poznaniu. zobaczyłam cene w euro i juz miałam płacić kiedy sie połapałam, ze to nie o złotówki chodzi. a wiecie jaka mam lekture z polskiego: W. Wharton: "Ptasiek" a z angielskiego? W. Wharton "Birdy" osobiście wolałabym przeczytac jakąś inną książkę tego autora. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 13:24 U nas też sypie. Słyszę jak "lawiny" schodzą z dachów okolicznych domów. Trzeba uważać, bo sąsiadowi takie coś spadło na dach samochodu kiedy czekał, aż brama do garażu mu się otworzy i ma teraz kłopot. Dobrze, że go nie wgniotło w siedzenie. Anka, taki zbieg okoliczności to zaoszczędzony czas - wystarczy raz przeczytać w wersji jaką sobie wybierzesz - w którym możesz przeczytać coś innego. Chyba, że Ci się nie chce. Tak na marginesie, czy to lektura klasy maturalnej? Taka pogoda strasznie mnie przygnębia. Nawet czytać mi się nie chce. Obijam się i nie wiem co ze sobą robić. Byle do wiosny. Pozdrowienia - Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 28.02.02, 06:43 Chyba za bardzo zazdroscilyscie mi wiosny bo znow zrobilo sie zimno. Ale to juz ostatnie podrygi zimy. "Ptaska" czytalem tylko po polsku dawno temu. Uwazam ze to bardzo dobra ksiazka, nie masz co nazekac. Moge ci polecic " W jasna ksiezycowa noc" tego samego autora. Tez dobre a tematyka calkiem inna. Co tam w sporcie w Polsce? Niedlugo zacznie krolowac pilka nozna i MS. Nie moge sie juz doczekac meczu Polska-USA. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 01.03.02, 21:24 jest to lektura w gimnazjum na poziomie rozszerzonym, czyli na konkurs. ja juz tę książkę kiedys czytałam. co do sportu to mam dużo do powiedzenia arenal, ale klawiatura nie emanuje jak dawniej może zajrze jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:50 Nareszcie wiosna!! Czy u Was też? Dzisiaj cieplutko, słońce grzeje, a w ogródku zakwitły krokusy. Na razie tylko żółciutkie jak kurczaczki na Wielkanoc. Zaraz człowiekowi weselej i optymistycznie patrzy na świat. Pozdrawiam serdecznie Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 18:05 pięknie. słońce świeci, cieplutko. jak ja sie mam w takich warunkach uczyć?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:58 a was nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 18.03.02, 08:03 Gość portalu: anka9009 napisał(a): > a was nie ma Ja juz jestem. Rzeczywiscie zniknalem na dlugo ale to wina ciaglych wyjazdow. Przy okazji bylem na meczu NBA w Portland. Blazers kontra Washinghton Wizards. Niestety nie bylo Jordana ktory jest kontuzjowany, ale i tak grala cala plejada swietnych zawodnikow jak Pippen, Kemp, Stoudamire, Laettner itd. Mecz byl bardzo dobry, a Wizards nawet bez Jordana sa bardzo dobrzy. Wprawdzie przegrali ale to druzyna z przyszloscia. U mnie szykuja sie duze zmniany. Przenosze sie wkrotce na wschod i w zwiazku z tym znikne z forum na jakies dwa tygodnie. Ale to dopiero za pare dni. Co tam u was slychac? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 20.03.02, 14:13 miło, że się wreszcie ktoś pojawił. forum robi się nudne.ja mam teraz cztery dni wolne :-)). pogoda prawdziwie wiosenna, całe dnie spędzam na powietrzu i mam juz taaaaaaaaaaaaaakie zaległości. ale co tam. skoro nie mogę iść do takiej szkoły do jakiej chcę, a do tej, do której muszę i tak sie dostanę, a wiedza, której nie mam nie jest mi potrzebna do zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 10:02 co sie z wami stało? piszecie do siebie, że do mnie już nie zajrzycie? niedlugo święta, a więc smacznego jajka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 20:00 anka9009 napisał(a): skoro nie mogę iść do takiej > > szkoły do jakiej chcę, a do tej, do której muszę i tak sie dostanę, a wiedza, > której nie mam nie jest mi potrzebna do zycia. Skąd taki pesymizm na wiosnę? Cóż to za szkoła, że siebie od razu spisujesz na straty? Kiedy zdawałam egzaminy, zawsze mówiłam sobie, że jest sporo innych osób, które są gorsze ode mnie. Słowo daję, że to pomaga. Jeżeli tylko nie leniuchujesz w 100%, to nie bądć taką pesymistką. Strasznie dawno nie zaglądałam na forum. Jestem tak zapracowana, że nie nadążam. A wszystko to z powodu mojego hobby. Jest nim zbieranie kopertek od herbatek expresowych. Kolekcjonuję je już od wielu lat, ale tak od przypadku do przypadku. Teraz w Internecie znalazłam innego zbieracza i ...... tak to się zaczęło. On ma swoją stronę, gdzie pokazuje zeskanowaną swoją kolekcję. Do tego całą masę adresów. Nigdy nie przypuszczałam, że w Holandii jest tylu hobbystów teabag-ów. Oni organizują 5-6 razy do roku giełdy herbatkowe. Gdy tylko mój adres pojawił się na liście Kuby (to ten co ma stronę) zaczęły napływać e-maile z zapytaniami o wymianę. Oczywiście prawie nic nie miałam, więc rzuciłam się do sklepów, żeby coś zdobyć. Piszę "zdobyć", bo mimo masy towaru herbaty z torebeczkami są rzadkością, a nasze polskie to już zupełny rarytas. Teraz jestem zawalona herbatami, których nie ma kto wypić, przesyłkami głównie z Holandii, Szwecji, Czech. Wysyłam, piszę, odpowiadam, spisuję gzemplarze na wymianę .... po prostu obłęd. Miało to być przyjemne zajęcie, a stało się "czystym biznesem". Czy wiecie, że są osoby, które mają w swoich zbiorach ponad 10 tysięcy torebeczek? Podobno rekordzista ma ich ponad 16 tysięcy. Moja kolekcja to dopiero 736, ale biorąc pod uwagę, że przed rozkręceniem akcji miałam nieco ponad 300, to rośnie w imponującym tempie. Swięta nadchodzą, więc życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowych i wesołych dni Wielkanocnych. Pozdrawiam wiosennie Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 31.03.02, 19:12 masz się czym zająć. brak pasji bardzo boli... Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 06.04.02, 22:57 wybralam liceum. takie jak chcialam. rodzina sie zgodzila. teraz sie ucze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 15:01 anka9009 napisał(a): > wybralam liceum. takie jak chcialam. rodzina sie zgodzila. teraz sie ucze. Jeżeli są egzaminy to trzymamy kciuki, jeśli konkurs świadectw życzymy czerwonego paska. Tak czy owak - powodzenia. Pogoda sprzyja raczej uczeniu (przynajmniej tak jest w Warszawie). Pochwal się jak Cię przyjmą. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:10 a arenal wsiąkł o przyjęciu decyduje wynik egzaminu gimnazjalnego (pisze za miesiac), wyniki ze świadectwa i rozmowa kwalifikacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:18 Jak Ci poszedł egzamin. Wiem, że na wyniki trzeba poczekać, ale jakie są Twoje wrażenia? Mam nadzieję, że pozytywne. Czy to prawda, że o przyjęciu do szkoły decyduje nie tyle świadectwo i wyniki egzaminu ale kolejność złożenia papierów. Słyszałam, że kto pierwszy ten lepszy. Nie chce mi się w to wierzyć, ale tak mówiła mama jednego gimnazjalisty. Jeśli coś w tym jest, to szybko składaj papiery (podobno świadectwo można dostarczyć później). POzdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: gratulajce- 6 postów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 22:06 zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 03.07.02, 17:53 nie ma was. szkoda. do liceum sie dostalam (Poznan). pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: gratulajce- 6 postów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 22:03 Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: gratulajce- 6 postów IP: *.piastlan.net 27.07.02, 12:18 Też sie do gratulacji dołączam :))) P.S Poznań skąd ja to znam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: gratulajce- 6 postów 27.07.02, 18:11 anka9009 napisał(a): > nie ma was. szkoda. do liceum sie dostalam (Poznan). Spóźnione gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 01.08.02, 20:29 dziekuje za te wszystkie gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 02.08.02, 04:37 Czesc Anka! Glupio mi ze tak zniknalem, ale zycie mi sie troche pokrecilo i nie mialem glowy do internetu. Nareszcie wyszedlem na prosta i bede znow pisal. Rowniez gratuluje dostania sie do szkoly i zycze wszystkiego najlepszego. Mam nadzieje ze Goska tez sie pojawi. Pozdrawiam was obie! Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 02.08.02, 17:40 ciesze się, że jesteś. zglądalam tutaj raz w tygodniu z nadzieją, że coś napisaliście. a tu nic... przestałam zaglądać dopiero w czerwcu, kiedy straciłam dostęp do sieci, a właściwie do forum. jak się postarasz zostaniesz przywrócony do łask :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 03.08.02, 04:27 Bede sie staral. U mnie straszne upaly. W domu bez wentylatorow nie mozna wytrzymac. Slyszalem ze ksiazki do liceum kosztuja ok 400zl. Czy to prawda? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 03.08.02, 19:52 u nas nie jest tak strasznie, ale tez za gorco jak dla mnie. nie wiem ile będą kosztowały podręczniki, czekam az szkoła poda ich listę, zresztą niektórych jeszcze nie zaczęli drukować. do gimnazjum można było sie okupić już za 200zł, więc jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 20:29 Bardzo sie ciesze z Twojego sukcesu. Dopiero dzisiaj wrocilam do domu i dopiero teraz moge Ci pogratulowac. Zycze sukcesow "na nowej drodze zycia" (jakby nie patrzec to zaczyna sie nowy etap w Twoim zyciu). Mam nadzieje ze i mnie przywrocisz do lask. Jak spedzacie wakacje? Ja bylam na Litwie w Palandze (kolo Klajpedy, nad morzem) i w Augustowie (przejezdzajac przez Rajgrod myslalam o Was oczywiscie). Teraz musze sie zabrac do roboty, bo z Litwy nawiozlam sporo herbatek i trzeba o tym zawiadomic kolekcjonerow z Holandii i Belgii. Pewno beda zainteresowani i cos dostane w zamian. Pozdrawiam i jeszcze raz serdecznie gratuluje. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 14.08.02, 22:22 oooo Gosia! fajno. dzieki. jednego ci zazdroszcze. masz pasje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 12:34 Nic nie stoi na przeszkodzie - dołącz do nas. Zajrzyj na stronę internetową Kuby www.aprim.pl/herbata i obejrzyj sobie jego zbiory. Możesz np. zbierać torebeczki po cukrze. Mam ich dość sporo i chętnie Ci ofiaruję na początek kolekcji. Mój zbiór kopertek po herbatach liczy już 2310 sztuk. Jeszcze w lutym miałam około 300. Internet to potęga.Okazuje się, że na całym świecie są zbieracze herbatek. Zabraszam do klubu kolekcjonerów. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 18.08.02, 06:32 Znow zniknalem. Takie zycie. Czesc Goska. Ciesze sie ze jestes. Zycie na obczyznie nie jest lekkie. Trudno znalezc czas na cokolwiek. Jednak na zachodzie USA wszystko toczy sie wolniej i ludzie sa jacys przyjemniejsi. Ja zbieralem kiedys w Polsce gdy bylem dzieckiem nalepki z pudelek od zapalek. Mialem tego ogromna ilosc. Nie wiem co sie z tym stalo ale pamietam ze to byla fajna pasja. To tyle na dzisiaj. Pozdrawiam was obie! Arenal Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 18.08.02, 21:08 Gosiu jakos nie czuję powołania do herbatek. ja zbierałam karteczki (z takich małych notesików) i kartki do segregatora, i znaczki (jak bylam maluteńka) i pocztówki (zbieram do dziś - chociaz już nie z takim zapałem). arenal tak sie zawsze narzeka, że nie ma czasu. wszystko to kwestia jego organizacji. jak się chce, to zawsze się znajdzie. pozdoofki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 09:47 Szkoda, myslałam że będzie nas więcej. Arenal, sądziłam, ze to w Ameryce zycie pędzi szybciej niz u nas. Jezeli chodzi o ludzi, to chyba wszędzie są milsi niż w kraju, w każdzm razie takie sprawiają wrazenie. Czy u was tez jest tak cholernie gorąco? Lubię ciepło ale już mam dosyć tego bezchmurnego nieba (minie kilka miesięcy i będę "śpiewać" inaczej). Trzymajcie się chłodno - Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 19.08.02, 23:03 ja tez mam tego dosc. jeszcze nie ma czasu jechac nad jezuoro. zgroza... Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 20.08.02, 22:46 a krowy z upalu dają mleko w proszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.02, 14:53 anka9009 napisała: > ptaszki pocą się na drzewach Ale tylko te, co nie odlatują do ciepłych krajów - im upały niestraszne. Odpowiedz Link Zgłoś
arenal Re: gratulajce- 6 postów 24.08.02, 00:54 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Szkoda, myslałam że będzie nas więcej. Arenal, sądziłam, ze to w Ameryce zycie > pędzi szybciej niz u nas. Jezeli chodzi o ludzi, to chyba wszędzie są milsi > niż w kraju, w każdzm razie takie sprawiają wrazenie. > Czy u was tez jest tak cholernie gorąco? Lubię ciepło ale już mam dosyć tego > bezchmurnego nieba (minie kilka miesięcy i będę "śpiewać" inaczej). > Trzymajcie się chłodno - Gosia Czesc! Piszac ze na zachodzie USA ludzie sa milsi mialem na mysli zachodnie stany gdzie poprzednio mieszkalem. Po przeprowadzce na wschod jestem troche rozczarowany. Zycie tu jest szybkie i ludzi interesuje przewaznie robienie pieniedzy. Troche mnie to dziwi w jaki sposob oni chca wydawac te pieniadze biorac pod uwage to ze tu pracuje sie od rana do wieczora z przerwa na obiad, a urlopy to przewaznie jeden tydzien w roku. No coz troche ponarzekalem. Nostalgia mnie znow dopadla. Moze wkrotce mi przejdzie . Pozdrawiam was obie! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 29.08.02, 22:06 czesc. wlasnie wrocilam z krakowa. bylam tez w tatrach,. po raz pierwszy weszlam na 2000m a konkretnie 2301. arenal nie martw sie. jak ktos chce wydac pieniadze to znajdzie sposob. poza tym nie maja czasu na szukanie czegos tanszego wiec biora co sie nawinie. zreszta zakupy mozna zrobic w necie. i9 nie mysle zeby oni w tej pracy non stop pracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.02, 19:02 Anka, pochwal się jak tam w nowej szkole. Spodziewam się, że OK. Pozdrowionka Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 15.09.02, 11:43 szkoła fajna. ze swoja klasa mam 5 przedmiotoów. bogu dziekować ze wszystkie zajęcia w obrębie jednego budynku (no moze poza basenem). mam mnostwo nauki. prawie nic wolnego czasu. internat jak wiezienie. napisze wiecej ze szkoly. jak znajde 10 min na internet. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 13.10.02, 21:34 pojawiliście się i znów was nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.02, 18:51 Jestem, ale rzadko, bo internet mi nawala. Kolejny raz stwierdzam że lepsze jest wrogiem dobrego. Zmieniłam łącze SDI na tak reklamowaną Neostradę plus i ... szlag mnie trafia. Ostatnio ponad tydzień była awaria. Teraz co sobota- niedziela znów nieczynne. Jak w piątek "wysiadła" tak dopiero teraz ruszyła. Może zamarza, bo zima nadciąga? Czy już zdązyłaś znielubić szkołę, czy jeszcze jest fajna? Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 26.11.02, 15:29 jak milo ze ktos zajrzal. szkola jest okropna jak kazda, ale podoba mi sie. napisze cos wiecej w weekend, bo teraz spadam na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 19:18 Tobie to dobrze, chodzisz na basen. Zazdroszczę. Trenuj pilnie, może Cię zobaczymy kiedyś na olimpiadzie :-))))) Idę do wanny - to też prawie basen i męczyć się nie trzeba (niestety). Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 29.11.02, 22:39 iwęc tak: minął pierwszy kwartał, wystawili nam oceny, było trochę spokoju. potem jazda (2tyg) i teraz znowu jakby spokojniej. szkoła super, internat nie dla mnie. pływać uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 16:25 Jejku, ale zimno? Czy u was też taki mróz? Mam ochotę wzorem mojego kota wcisnąć się na kaloryfer (zupełnie nie wiem jak on się tam mieści pod parapetem). Z braku możliwości naśladowania idę zrobić sobie gorącą herbatę. Gorąąąąące pozdrowionka Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 15.12.02, 17:43 rzeczywiscie było zimno. rozchoraowalam sie. mam wiec dwa dni wolnego. teraz siedze w domku i staram sie wymyslic jakies oryginalne prezety dla rodziny i clopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.02, 22:56 Straszna sprawa z tymi prezentami. Co roku obiecuję sobie zacząć kupować już od września i ... co roku robię to prawie na ostatnią chwilę. Coś nam się zgubił Arenal, dawno go nie było. Może go gdzieś zasypało w tej Ameryce. Zdrówka życzę i wypoczynku w czasie ferii. Wesołych swiąt i masy prezentów pod choinką. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 26.12.02, 14:20 trzeba coś napisac do niego. dziekuje za zyczonka. ja jestem spozniona ale nie zycze ci zle oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 10:08 Gdzie jesteście, mam nadzieję, że śnieg was nie przysypał ani nie zamarzliście :-)))). Co słychać? Już mam dość zimy, a dziś znowu zaczęło sypać. Chyba wiosna o nas zapomniała. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 07.03.03, 15:00 jestem, jestem. tylko sie oczekac nie moge na jakas odpowiedz. zyje, a wiosna na pewno o nas nie zapomniala. zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 21:33 Akurat. Jeszcze wczoraj sypało, jakby śnieg miał pokryć cały świat po uszy. Dzisiaj na szczęście przestało, ale i tak moje biedne krokusy znikły pod śniegiem. Ja już mam dosyć, ja chcę słońca, ciepła czyli po prostu wiosny!!!!!! Z wiosennym (a może zimowym) pozdrowieniem Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 22.04.03, 11:03 teraz juz jest wiosna. wczoraj sie opalalam na balkonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 12:32 Ja też siedzę na tarasie, patrzę na kwitnące żonkile, hiacynty i tulipany i .... nic mi się nie chce robić. W końcu jak wiosna, to wiosna. Wiosennie pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 09.05.03, 15:42 ja siedze w poznaiu i umieram z nudow. nic sie nie uze ale nie moge wyjsc z internatu po siedemnastej wiec co z tego ze tutaj sie tak duzo dzieje w tym tygodniu akurat. nahgorzej bylo wczoraj: piekna pogoda a ja siedze w oknie (mam widok na parki i ogrod siostr) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursen Re: gratulajce- 6 postów IP: *.proxy.aol.com 17.05.03, 12:52 siedze i pierdze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 21:09 Współczuję, bo ja najbardziej lubię pochodzić w ciepły wieczór, tuż przed zachodem słońca. Wtedy ogarnia mnie spokój po całym dniu nerwówki. Tak na marginesie, gdzie mieszkasz w Poznaniu - trochę znam miasto, mieszkałam w nim przez 13 lat. Pozdrawiam i życzę wytrwałości - już niedługo wakacje. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: gratulajce- 6 postów 01.06.03, 16:51 przy alei niepodleglosci prawie na przeciw poloneza. wczoraj albo przedwczoraj cos szlyszalam o Rajgrodzie w radiu, ale to chyba związane z unia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulajce- 6 postów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:49 Cześć Wam po wakacjach? Jak je spędziliście? Czy Wam też tak szybko minęły? Szkoda, że już chłodno i pada od czasu do czasu. Ja wróciłam tydzień temu z Chorwacji - strasznie się tam "gotowałam" a teraz tęsknię za ciepłym morzem. Ciepłe pozdrowienia Gosia Odpowiedz Link Zgłoś