Dodaj do ulubionych

Pomocy!Majtki...

23.03.11, 08:59
Zwracam się do Was Wszystkowiedzące Lobbystki.Dostałam właśnie w prezencie piękny stanik Panache Georgiana,kolor petal sklep.biustomania.pl/images/product_images/popup_images/143_1.jpg ,mam niestety problem jaki do niego dobrać dół?Przejrzałam ofertę internetowych sklepów i allegro,ale interesujące mnie doły są jakies takie bardzo drogie(albo tak mi się zdaje?!)Macie może jakiś pomysł czym je zastąpić,albo gdzie kupić?Będę wdzięczna za każą odp
Obserwuj wątek
    • maheda Re: Pomocy!Majtki... 23.03.11, 10:20
      www.dopasowana.pl/product-pol-1663-Szorty-Georgiana-petal-black-Panache-Masquerade-5472-.html
      cena 55 zł, rozmiar 18

Tu za 69 zł, rozmiar 12:
      www.brafiteria.pl/product-pol-34-Szorty-Georgiana-petal-black-Panache-Masquerade.html

Tu za 78 zł, ale są stringi S
      brasfit.pl/stringi-georgiana-petal-black-panache-masquerade.html

Szukaj po necie, coś znajdziesz.

No i zawsze można kupić po prostu czarne tiulowe majtki przecież. :-)
      • black_magic_women Re: Pomocy!Majtki... 23.03.11, 10:55
        Dzięki,nie wpadłam na te czarne tiulowe!Swoją drogą czemu majtki tyle kosztują?!Biustonosze to specjalna konstrukcja,technologia,a majty?!
        • maheda Re: Pomocy!Majtki... 23.03.11, 11:05
          A majtki to komplety ;)
        • amused.to.death Re: Pomocy!Majtki... 23.03.11, 11:49
          > Dzięki,nie wpadłam na te czarne tiulowe!Swoją drogą czemu majtki tyle kosztują?

też się wkurzam.
          i przestałam kupować do kompletów, a zaczęłam szukać zamienników:D
          • turzyca zbior informacji :) 23.03.11, 11:59
            Duzo osob sie wkurza i szuka tanszych zamiennikow, wiec mamy na forum specjalny wateku z informacjami, gdzie mozna kupic tansze doly do kompletu. Warto sie dopisywac takze wtedy, gdy wpadnie nam w oko cos, co pasuje do jakiegos stanika, nawet gdy go same nie mamy.
            A watek jest tu: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,77677406,,tansze_majtki_do_kompletu_raport.html?v=2
            • black_magic_women Re: zbior informacji :) 23.03.11, 15:44
              turzyca napisała:

>
              > A watek jest tu: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,77677406,,tansze_majtki_do_kompletu_raport.html?v=2

super!
    • sharteel re: 23.03.11, 13:08
      Te wydają mi się być podobne:
      www.atlantic.pl/produkty/marka/9-atlantic/1674-figi.html
      Jest tylko rozmiar XL, co w tabeli rozmiarów rozszyfrowują jako 42.
      • black_magic_women Re: re: 23.03.11, 15:45
        sharteel napisała:

> Te wydają mi się być podobne:
        > www.atlantic.pl/produkty/marka/9-atlantic/1674-figi.html
        > Jest tylko rozmiar XL, co w tabeli rozmiarów rozszyfrowują jako 42.

Faktycznie podobne,ale nawet z moimi biodrami w 42 się utopie(w szortach to można to jakoś zamaskować;)
        • sharteel Re: re: 23.03.11, 16:07
          black_magic_women napisała:

> Faktycznie podobne,ale nawet z moimi biodrami w 42 się utopie(w szortach to moż
          > na to jakoś zamaskować;)

No widzisz, a na mnie byłyby za małe ;-)
    • kotwtrampkach Re: Pomocy!Majtki... 23.03.11, 19:51
      jeszcze mozna zrobić tak. Pakujesz stanik do nieprzeźroczystej torebki, idziesz do zwykłego sklepu bieliźnianego, na bazarek czy w miejsce gdzie bywa duży wybór róznych taniutkich i mniej tanich majtek i dobierasz kolorystycznie/materiałowo. ja czasem proszę sprzedawczynię o pomoc.. A potem można podejść do pasmanterii, dokupić tasiemkę atłasową czy guziczek w drugim kolorze stanika i przy odrobinie wprawy lub samozaparcia można mieć fajne komplety ;-) czasem też wystarczy dodatek do gładkich majtek w kolorze biustonosza - tasiemka, kokardki etc..
      (w przypadku Twojej georgiany właśnie tak bym zrobiła - czarne majtki, pudrowy dodatek atłasowy)
      • black_magic_women Re: Pomocy!Majtki... 25.03.11, 17:54
        kotwtrampkach napisała:

> czasem też wystar
        > czy dodatek do gładkich majtek w kolorze biustonosza - tasiemka, kokardki etc..
        > (w przypadku Twojej georgiany właśnie tak bym zrobiła - czarne majtki, pudrowy
        > dodatek atłasowy)

bomba!
      • lolkalolka Re: Pomocy!Majtki... 25.03.11, 22:20
        Świetny pomysł :) Idę wyciągać staniki z szuflady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka