princesswhitewolf 01.10.18, 15:52 Wiem ze takie watki byly ale od tego czasu technologia poszla do przodu i nowe rozwiazania sie pojawily Jakie staniki polecacie dla wielkobiusciastych? Jakies Shock Absorbery najnowsze polecicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaga7 Re: Stanik sportowy 01.10.18, 16:24 Ja jestem fanką Panache Sport i nawet nie chce mi się testować nic innego, bo uważam, że spełnia moje wymagania. Odpowiedz Link
piskonia Re: Stanik sportowy 12.10.18, 22:46 Też używam ą Panache Sport - wersji z fiszbinami- dla mnie jest świetny- biegam w nim. Wersja bez fiszbin mi się nie spodobała. Odpowiedz Link
koniec_roku_szkolnego Re: Stanik sportowy 18.10.18, 22:53 poza tym bezfiszbinowe mają trochę inne wymiary przy takich samych niby rozmiarach Odpowiedz Link
mati123 Re: Stanik sportowy 02.11.18, 12:18 Panache Sport z fiszbinami. Jest mega fajny i wygodny właściwie na każdą okazję. Mam też Freyę Active Sonic UW Moulded Bra z fiszbinami. Biust wygląda gorzej, bo jakoś rozłazi się na boki, ale za to łatwo go wsadzić z koszulką do małej torby i wziąć na fitness. Panache Sport w moim rozmiarze zajmuje pół plecaka :) Odpowiedz Link
blondyna18 Re: Stanik sportowy 26.10.18, 13:34 www.ekubas.pl/index.php?q=sportowy&m=search&s=search&submit= polecam z czystym sumieniem :) Odpowiedz Link
kaga9 SPAMER 01.11.18, 20:23 forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=blondyna18&title=&forum= Odpowiedz Link