gottfryd 20.05.05, 14:48 moze pod wieczór sie rozkreci :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elodea Re: troche tu niemrawo 20.05.05, 20:32 Zamiast narzekać i krytyowac, daj coś od siebie, rozkręć towarzystwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 13:49 Nigdy nie bylem dobry wodzirej.Mimo ze juz nie mieszkam to mam do miasta sentyment!Jest jeszcze ta knajpa co byla w miejscu gdzie Malinowa?Chyba tak sie nazywala?Lubilismy tam siedziec po lekcjach! Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 13:51 Malinowa juz dawno nie jest Malinowa:-) chyba juz ze dwa-trzy razy zmienila nazwe i wystroj obecnie chyba sie to nazywa Geo Pub.. jak sie myle niech ktos poprawi mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 13:53 Ale dalej mozna tam wysaczyc browarka?Knajpa z tradycjami! Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 13:59 gottfryd napisał: > Knajpa z tradycjami! Ale chyba już bez kliamtu. Ja osobiście preferuję inne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=20861551&a=20982436 Odpowiedz Link Zgłoś
gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:07 Ale sie pozmienialo!Qale pojsc jest gdzie!To i sfinxa przygnalo do Chorzowa?No no niezle! A czytalem ze w miescie coraz gorzej i Wolka sie zapuszcza.Chyba ktos przesadzil! Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:09 gottfryd napisał: > Chyba ktos przesadzil! Niektórzy nie pamiętają co jedli wczoraj na obiad, a co dopiero jak kiedyś wyglądała Wolka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:13 ja pamientam czesto sie na niej i po jej oplotkach szwendalem po niejednym :) browarku! Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:25 eee to przeciez blisko! na weekendy spokojnie dasz rade podskoczyc, no chyba ze bardzo zajmujaca praca w stolicy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:27 Dawno nie bylem ale w wakacje kto wie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:30 prawde mowiac to Chorzow jako miejsce na spedzenie wakacji wydaje mi sie malo ciekawy:-))) a znajomi wowczas tez wyjezdzaja na wakacje wiec jest jeszcze gorzej..raz tak trafilam Odpowiedz Link Zgłoś
gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:32 Mysle zawitac tam przejazdem jakbym wybieral sie np w gorki! Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 13:56 serwisy.gazeta.pl/cjg/1,33256,1445081.html Odpowiedz Link Zgłoś
gottfryd Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 13:58 Yasmin z ktorej jestes dzielnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:03 wiekszosc zycia spedzilam w dzielnicy zwanej Chorzow 1 ;-)))) okolice wlasnie Dabrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gottfryd Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:07 Rynek wyglada jak dawniej kiepsko czy cos zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:13 niestety nie moge odpowiedziec na to pytanie ostatni raz Rynek widzialam w lutym i wowczas malo interesujacy mi sie wydawal. jedynie Wolke raz teraz widzialam i jak dla mnie to jest to nadal ulica sklepow obuwniczych i oddzialow bankowych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:19 Narazie kiepsko... Ale nadzieja na poprawę jest (choć potrwa to trochę) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=9267858&a=18072800 Odpowiedz Link Zgłoś
gottfryd Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:20 Nadzieja jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:18 Jasminko: to my i tu i tam =sasiedzi !! - no nie do wiary.... Moze by tak narescie troche popielegnowac te dobre stosunki dobrosasiedzkie i sie gdzeis cos jakos kiedys spotkac (jesli koniecznie trzeba, to z Partnerami) - ale to juz musisz >>Ty<< napisac do mnie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:28 ale Amoremio to sprytny jest;-)))) ja sie moge spotykac i "z partnerami i bez partnerow", nikt mnie nie wiezi;-))) a na jakiej ulicy mieszkales w Ch.? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:42 No dobra - na osiedlu Ruch, jakies kilkaset metrow albo kilka minut. Ale z perspektywy odleglosci i doswiadczenia zyciowego, co to jest ? - Nic. A kaj na Dombrovsky´iego ? Bo znom tam kazdy Kellerfenster i kozde podworko. ------------------------------------------------------------------ Czy my kiedys juz nie chcieli isc zusamyn do sauny ? Jak to bylo ?.............. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:47 ja za to znam bdb osiedle Ruchu:-))) okolice ZUSu, tam sobie mieszkalam, dokladniej nie moge;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:56 Ciesze sie, Sasiadko, ze sie juz (prawie) od zawsze dobrze (prawie)znamy. Naprawde: mamy podobne wspomnienia, przezycia, doswiadczenia, obrazki w glowie, dzwieki w uchu, zapachy w nosie....... - Ja od razu mialem wrazenie, ze Bratnia, e, Siostrzanna Dusza jestes. Ale ja wtedy bylem u starszakow, a ty u maluchow. Mam nadzieje, ze to dziesiej juz nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:00 to ja tutaj wspominalam kiedys jakie dzwieki mnie ciesza moje ucho?;-))) Osiedle Ruchu znam od strony-nazwijmy to-zawodowej, a to uwierz mi, naprawde inne wspomnienia niz Twoje.. ale ogolnie, to Ruch to jedno z bardziej spokojnych miejsc w miescie, chyba nawet i teraz.. a Twoj dom nadal stoi czy poszedl do wyburzenia z powodu srednicowki? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:49 amoremio napisała: >Czy my kiedys juz nie chcieli isc zusamyn do sauny ? > Jak to bylo ?.............. my?ßßczy Ty? :-)))))))))) a teraz obejrzalam ta meska saune na Lesnej z zewnatrz, rzecz jasna;-) dosyc zamaskowana jest, wyglada jakby nic w tym budynku nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:58 No fuj, ja nie o TEJ saunie ! A tak generalnie, to mozemy tez na lody......... Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:02 ja nie chodze na lody, chodze na kawe mrozona, na zurek, rolade, bigos, placki ziemniaczane i moze byc tez sernik;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:07 > ...moze byc... Czy chcesz, czyli pragniesz, czyli sie zgadzasz ?!?! A te smaczne rzeczy, ktore wyliczasz..mhm...ojej...meinGott.....mniam!!! Moglbym Ci z reki jesc.... (- a jak cza, to tez Twojemu Partnerowi, hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:10 prosze nie traktowac moich wypowiedzi wyrywkowo:-) a w Mainz nie ma tzw polskiego sklepu? u mnie jest, czasem tam kupuje prince polo i michalki.. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:16 yasmin_ch napisała: > prosze nie traktowac moich wypowiedzi wyrywkowo:-) > > a w Mainz nie ma tzw polskiego sklepu? > u mnie jest, czasem tam kupuje prince polo i michalki.. A co jest z ptasim mleczkiem? > Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:20 tez jest:-) w sklepie jest bardzo duzy wybor slodyczy..ale jak juz biore prince polo to na ptasie mleczko nawet nie patrze, zbyt kuszace Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:51 yasmin_ch napisała: > tez jest:-) > w sklepie jest bardzo duzy wybor slodyczy..ale jak juz biore prince polo to na > ptasie mleczko nawet nie patrze, zbyt kuszace Rozumiem,ale nie jest to oświadczenie "słabej woli" w walce z kilogramami?;)),najpierw czekoladę obgryźć,a później.........dobrać się do samego mleczka?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 16:30 zawsze jak mam ochote na slodycze to je jem:-))) ale tak naprawde to jest to dosyc rzadko a ptasie mleczko tez jem wpierw obgryzajac czekolade;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 18:01 yasmin_ch napisała: > zawsze jak mam ochote na slodycze to je jem:-))) > ale tak naprawde to jest to dosyc rzadko > a ptasie mleczko tez jem wpierw obgryzajac czekolade;-))) He,he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:22 Nie znam. A do tzw.polskiego kosciola nie chodze. Podaj adres frankfurckiego sklepu. O, i tam np. moglibysmy sie spotkac - na krowki na przyklad. Nie-no-ale-tak-serio: Zastanow sie w spokoju i na powaznie, czy nie chcialabys sie spotkac. Nie jestem zadnym psychopata (to mowi oczywiscie kazdy psychopata, jesli potrafi mowic, oczywiscie) ani nie-na-poziomie (jak mam nadzieje, mimo sporadycznych "figlow" tu na forum, widac). Mysle, ze bylo-by-milo. ProszePRIV Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 16:36 a gdzie ja cos o kosciele wspominalam??? adres polskiego sklepu podam jak bede w Ffm, na razie jestem w okolicy Bonn. ale dodam ze sklep jest maly i jak stoja w kolejce trzy osoby to juz jest tlok (a krowek bardzo nie lubie :D) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 21:44 yasmin to jest psychopata...jesli ci zycie mile...zamilknij i uciekaj....hihih ja juz takich znam...niby lody....kawa....a potem sie obudzisz i nie tylko ze cnota weg to jeszcze forse ci cala wezmie ;-) hihihih ratuj sie kto moze hihi pozdrawiam pana psychopate :-D Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 23:26 w tym wieku z cnota to moze byc ciezko;-) a pieniedzy duzych nigdy przy sobie nie nosze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 00:10 czy ty mi musisz przypominac ze ja juz taka stara (znaczy cnot brak) i ze taka biedna( forsy brak ) ? nie dasz nawet starej babie pomazyc...co by bylo gydyby.... (noie juz buja w oblokach) ......................................... Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 11:35 O, u gory ostrzegasz (nie znajac mnie wcale) przed tym, czego nie ma i nie grozi. A tu marzysz o tym, co chcialabys, zeby bylo. "Niezglebione sa mysli i drogi Naszego Pana", a jeszcze bardziej Kobiety. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 16:07 kochanie to sa dwie rozne sprawy...ja odradzam od...ldow i ciastek w meskim towarzystwie ( bo nie wiadomo jak sie skonczy) ale wyobrazam sobie ze nadaj jestem mloda ( bo piekna nigdy nie bylam ) ...znaczy...ze fizycznie wszystko oki i jeszcze niejedno mam przed soba... ;-) pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 11:32 No wiesz, Noie......... Czuje sie - dotkniety. A ja nawet dotknac nie zamiezzam, ino poznac i moze lody zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Amoremio 24.05.05, 15:21 a po co prosisz o priv skoro na niego nie odpisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Amoremio 24.05.05, 15:59 Napisalem, pozdrawiam. Musze sie teraz na kilka godzin pozegnac - zarobic na prad na internet :)) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 16:09 yasmin wyslij mu zdiecie swe i daj mu na loda ;-) hihih no chyba ze ty tez tak....lody lubisz...hihi ;-) pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś