Dodaj do ulubionych

troche tu niemrawo

20.05.05, 14:48
moze pod wieczór sie rozkreci :)
Obserwuj wątek
    • elodea Re: troche tu niemrawo 20.05.05, 20:32
      Zamiast narzekać i krytyowac, daj coś od siebie, rozkręć towarzystwo....
      • gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 13:49
        Nigdy nie bylem dobry wodzirej.Mimo ze juz nie mieszkam to mam do miasta
        sentyment!Jest jeszcze ta knajpa co byla w miejscu gdzie Malinowa?Chyba tak sie
        nazywala?Lubilismy tam siedziec po lekcjach!
        • yasmin_ch Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 13:51
          Malinowa juz dawno nie jest Malinowa:-)
          chyba juz ze dwa-trzy razy zmienila nazwe i wystroj
          obecnie chyba sie to nazywa Geo Pub..
          jak sie myle niech ktos poprawi mnie:-)
          • gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 13:53
            Ale dalej mozna tam wysaczyc browarka?Knajpa z tradycjami!
            • eichendorff Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 13:59
              gottfryd napisał:

> Knajpa z tradycjami!

Ale chyba już bez kliamtu. Ja osobiście preferuję inne.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=20861551&a=20982436
              • gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:07
                Ale sie pozmienialo!Qale pojsc jest gdzie!To i sfinxa przygnalo do Chorzowa?No
                no niezle! A czytalem ze w miescie coraz gorzej i Wolka sie zapuszcza.Chyba
                ktos przesadzil!
                • eichendorff Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:09
                  gottfryd napisał:

> Chyba ktos przesadzil!

Niektórzy nie pamiętają co jedli wczoraj na obiad, a co dopiero jak kiedyś
                  wyglądała Wolka :-)
                  • gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:13
                    ja pamientam czesto sie na niej i po jej oplotkach szwendalem po niejednym :)
                    browarku!
                    • yasmin_ch Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:13
                      a gdzie teraz mieszkasz?
                      • gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:18
                        W stolycy i narzekam!
                        • yasmin_ch Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:25
                          eee
                          to przeciez blisko!
                          na weekendy spokojnie dasz rade podskoczyc, no chyba ze bardzo zajmujaca praca
                          w stolicy:-)
                          • gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:27
                            Dawno nie bylem ale w wakacje kto wie? :))
                            • yasmin_ch Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:30
                              prawde mowiac to Chorzow jako miejsce na spedzenie wakacji wydaje mi sie malo
                              ciekawy:-)))
                              a znajomi wowczas tez wyjezdzaja na wakacje wiec jest jeszcze gorzej..raz tak
                              trafilam
                              • gottfryd Re: troche tu niemrawo 23.05.05, 14:32
                                Mysle zawitac tam przejazdem jakbym wybieral sie np w gorki!
          • yasmin_ch to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 13:56
            serwisy.gazeta.pl/cjg/1,33256,1445081.html
            • gottfryd Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 13:58
              Yasmin z ktorej jestes dzielnicy?
              • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:03
                wiekszosc zycia spedzilam w dzielnicy zwanej Chorzow 1
                ;-))))
                okolice wlasnie Dabrowskiego
                • gottfryd Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:07
                  Rynek wyglada jak dawniej kiepsko czy cos zrobili?
                  • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:13
                    niestety nie moge odpowiedziec na to pytanie
                    ostatni raz Rynek widzialam w lutym i wowczas malo interesujacy mi sie wydawal.
                    jedynie Wolke raz teraz widzialam i jak dla mnie to jest to nadal ulica sklepow
                    obuwniczych i oddzialow bankowych;-)
                  • eichendorff Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:19
                    Narazie kiepsko...
                    Ale nadzieja na poprawę jest (choć potrwa to trochę)
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=9267858&a=18072800
                    • gottfryd Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:20
                      Nadzieja jest :)
                • amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:18
                  Jasminko: to my i tu i tam =sasiedzi !! - no nie do wiary....

Moze by tak narescie troche popielegnowac
                  te dobre stosunki dobrosasiedzkie
                  i sie gdzeis cos jakos kiedys spotkac
                  (jesli koniecznie trzeba, to z Partnerami)
                  - ale to juz musisz >>Ty<< napisac do mnie na priva.
                  • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:28
                    ale Amoremio to sprytny jest;-))))
                    ja sie moge spotykac i "z partnerami i bez partnerow", nikt mnie nie wiezi;-)))
                    a na jakiej ulicy mieszkales w Ch.?
                    • amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:42
                      No dobra - na osiedlu Ruch, jakies kilkaset metrow albo kilka minut.
                      Ale z perspektywy odleglosci i doswiadczenia zyciowego, co to jest ? - Nic.

A kaj na Dombrovsky´iego ? Bo znom tam kazdy Kellerfenster i kozde podworko.

------------------------------------------------------------------
                      Czy my kiedys juz nie chcieli isc zusamyn do sauny ?
                      Jak to bylo ?..............
                      • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:47
                        ja za to znam bdb osiedle Ruchu:-)))
                        okolice ZUSu, tam sobie mieszkalam, dokladniej nie moge;-)
                        • amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:56
                          Ciesze sie, Sasiadko, ze sie juz (prawie) od zawsze dobrze (prawie)znamy.

Naprawde:
                          mamy podobne wspomnienia, przezycia, doswiadczenia,
                          obrazki w glowie, dzwieki w uchu, zapachy w nosie.......
                          - Ja od razu mialem wrazenie, ze Bratnia, e, Siostrzanna Dusza jestes.

Ale ja wtedy bylem u starszakow, a ty u maluchow.
                          Mam nadzieje, ze to dziesiej juz nie problem.
                          • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:00
                            to ja tutaj wspominalam kiedys jakie dzwieki mnie ciesza moje ucho?;-)))

Osiedle Ruchu znam od strony-nazwijmy to-zawodowej, a to uwierz mi, naprawde
                            inne wspomnienia niz Twoje..
                            ale ogolnie, to Ruch to jedno z bardziej spokojnych miejsc w miescie, chyba
                            nawet i teraz..
                            a Twoj dom nadal stoi czy poszedl do wyburzenia z powodu srednicowki?
                      • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:49
                        amoremio napisała:

>Czy my kiedys juz nie chcieli isc zusamyn do sauny ?
                        > Jak to bylo ?..............

my?ßßczy Ty?
                        :-))))))))))

a teraz obejrzalam ta meska saune na Lesnej z zewnatrz, rzecz jasna;-)
                        dosyc zamaskowana jest, wyglada jakby nic w tym budynku nie bylo!
                        • amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 14:58
                          No fuj, ja nie o TEJ saunie !

A tak generalnie, to mozemy tez na lody.........
                          • eichendorff Poza tematem 23.05.05, 15:01
                            Zajrzałeś do skrzynki?
                            Przeczytałeś?
                          • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:02
                            ja nie chodze na lody,
                            chodze na kawe mrozona, na zurek, rolade, bigos, placki ziemniaczane i moze byc
                            tez sernik;-)
                            • amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:07
                              > ...moze byc...

Czy chcesz, czyli pragniesz, czyli sie zgadzasz ?!?!

A te smaczne rzeczy, ktore wyliczasz..mhm...ojej...meinGott.....mniam!!!
                              Moglbym Ci z reki jesc.... (- a jak cza, to tez Twojemu Partnerowi, hehe)
                              • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:10
                                prosze nie traktowac moich wypowiedzi wyrywkowo:-)

a w Mainz nie ma tzw polskiego sklepu?
                                u mnie jest, czasem tam kupuje prince polo i michalki..
                                • rico-chorzow Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:16
                                  yasmin_ch napisała:

> prosze nie traktowac moich wypowiedzi wyrywkowo:-)
                                  >
                                  > a w Mainz nie ma tzw polskiego sklepu?
                                  > u mnie jest, czasem tam kupuje prince polo i michalki..

A co jest z ptasim mleczkiem?
                                  >
                                  • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:20
                                    tez jest:-)
                                    w sklepie jest bardzo duzy wybor slodyczy..ale jak juz biore prince polo to na
                                    ptasie mleczko nawet nie patrze, zbyt kuszace
                                    • rico-chorzow Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:51
                                      yasmin_ch napisała:

> tez jest:-)
                                      > w sklepie jest bardzo duzy wybor slodyczy..ale jak juz biore prince polo to na
                                      > ptasie mleczko nawet nie patrze, zbyt kuszace

Rozumiem,ale nie jest to oświadczenie "słabej woli" w walce z
                                      kilogramami?;)),najpierw czekoladę obgryźć,a później.........dobrać się do
                                      samego mleczka?:))
                                      • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 16:30
                                        zawsze jak mam ochote na slodycze to je jem:-)))
                                        ale tak naprawde to jest to dosyc rzadko
                                        a ptasie mleczko tez jem wpierw obgryzajac czekolade;-)))
                                        • rico-chorzow Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 18:01
                                          yasmin_ch napisała:

> zawsze jak mam ochote na slodycze to je jem:-)))
                                          > ale tak naprawde to jest to dosyc rzadko
                                          > a ptasie mleczko tez jem wpierw obgryzajac czekolade;-)))

He,he,he!
                                • amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 15:22
                                  Nie znam. A do tzw.polskiego kosciola nie chodze.
                                  Podaj adres frankfurckiego sklepu.

O, i tam np. moglibysmy sie spotkac - na krowki na przyklad.

Nie-no-ale-tak-serio: Zastanow sie w spokoju i na powaznie, czy nie chcialabys
                                  sie spotkac. Nie jestem zadnym psychopata (to mowi oczywiscie kazdy psychopata,
                                  jesli potrafi mowic, oczywiscie) ani nie-na-poziomie (jak mam nadzieje, mimo
                                  sporadycznych "figlow" tu na forum, widac). Mysle, ze bylo-by-milo. ProszePRIV
                                  • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 16:36
                                    a gdzie ja cos o kosciele wspominalam???
                                    adres polskiego sklepu podam jak bede w Ffm, na razie jestem w okolicy Bonn.
                                    ale dodam ze sklep jest maly i jak stoja w kolejce trzy osoby to juz jest tlok
                                    (a krowek bardzo nie lubie :D)
                                    • noie Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 21:44
                                      yasmin to jest psychopata...jesli ci zycie mile...zamilknij i uciekaj....hihih
                                      ja juz takich znam...niby lody....kawa....a potem sie obudzisz i nie tylko ze
                                      cnota weg to jeszcze forse ci cala wezmie ;-) hihihih
                                      ratuj sie kto moze hihi
                                      pozdrawiam pana psychopate :-D
                                      • yasmin_ch Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 23.05.05, 23:26
                                        w tym wieku z cnota to moze byc ciezko;-)
                                        a pieniedzy duzych nigdy przy sobie nie nosze:-)
                                        • noie Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 00:10
                                          czy ty mi musisz przypominac ze ja juz taka stara (znaczy cnot brak) i ze taka
                                          biedna( forsy brak ) ? nie dasz nawet starej babie pomazyc...co by bylo
                                          gydyby.... (noie juz buja w oblokach)
                                          .........................................
                                          • amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 11:35
                                            O, u gory ostrzegasz (nie znajac mnie wcale)
                                            przed tym, czego nie ma i nie grozi.

A tu marzysz o tym, co chcialabys, zeby bylo.

"Niezglebione sa mysli i drogi Naszego Pana",
                                            a jeszcze bardziej Kobiety.
                                            :))
                                            • noie Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 16:07
                                              kochanie to sa dwie rozne sprawy...ja odradzam od...ldow i ciastek w meskim
                                              towarzystwie ( bo nie wiadomo jak sie skonczy) ale wyobrazam sobie ze nadaj
                                              jestem mloda ( bo piekna nigdy nie bylam ) ...znaczy...ze fizycznie wszystko
                                              oki i jeszcze niejedno mam przed soba... ;-)
                                              pozdrawiam
                                              noie
                                      • amoremio Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 11:32
                                        No wiesz, Noie......... Czuje sie - dotkniety.
                                        A ja nawet dotknac nie zamiezzam, ino poznac i moze lody zjesc.
                                        • yasmin_ch Amoremio 24.05.05, 15:21
                                          a po co prosisz o priv skoro na niego nie odpisujesz?
                                          • amoremio Re: Amoremio 24.05.05, 15:59
                                            Napisalem, pozdrawiam.
                                            Musze sie teraz na kilka godzin pozegnac
                                            - zarobic na prad na internet :))
                                        • noie Re: to chyba to, jesli numery sie zgadzaja 24.05.05, 16:09
                                          yasmin wyslij mu zdiecie swe i daj mu na loda ;-) hihih
                                          no chyba ze ty tez tak....lody lubisz...hihi ;-)

pozdrawiam
                                          noie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka