licealista1234 11.03.10, 18:06 Chciałabym się dowiedzieć jakie liceum jest godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: socjolog Re: Najlepsze liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 23:31 1liceum Ogólnokształcące im. Mikołaja Kopernika (renoma, dość dobry poziom nauczania, nauczyciele tez ok) 2. Uciekła mi nazwa ale jest obok rolnika takie liceum prywatne, podobno dość dobrze przygotuje Cię do matury 3.Górnik - stawia na dyscyplinę, nauczyciele koszmarni ale jeśli chodzi o liceum też jakiś poziom to reprezentuje w każdym razie w moim mniemaniu, jeśli bardzo mało godzin lekcyjnych opuszczasz da się przejść 4 taka najbardziej minimalna doza wymagań Rolnik. A reszta to wiadome... szkoda zachodu... Z tym, że jako studentka radzę wybrać technikum. Sytuacja na rynku pracy zmienia się diametralnie i wykształcenia techniczne są najbardziej wymagane podobnie jak studia. W mojej opinii jeśli mogłabym wybierać znów poszłabym do technikum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Najlepsze liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 23:58 podobno...Jak ktoś liczy na cuda i myśli ,że za pieniądze wszystko można...Wszędzie trzeba się uczyć,to będą efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: Najlepsze liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 00:26 to prywatne liceum, to spoleczne no, jest tam paru czarodziejow, co tak ci wytrzepia kieszen na korkach, ze nawet jak nie zdasz matury, to bedziesz zadowolony, ze cie nie wyrzucili :) a o to chodzi, zeby byc zadowolonym, nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Najlepsze liceum IP: 83.1.121.* 13.03.10, 05:32 Ci ze społecznego chyba nie trzepią na korkach? Za moich czasów to była domena górnika-dowalić parę jedynek a potem propozycja nie do odrzucenia,bo uczen ma duże braki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Najlepsze liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 06:21 ja chodziłam na Jachowicza i nie przypominam sobie ,żebym choć raz dostała niesłusznie dwóję.Raz (w moim mniemaniu) dostałam 2 z wf- u ,bo byłam wystawiona na zawody w biegach w niedzielę i nie przyjechałam ,bo nie miałam czym się dostać.Jak sie nauczyłam ,dostawałam 5 ,jak nie 2,góra 3.Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś