Gość: Wiesia IP: *.tktelekom.pl 03.01.11, 10:25 Zamawialiście z tamtąd obiad? Dobre jest jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margaryna Re: TeleObiadek IP: *.lunariffic.com 03.01.11, 10:35 gust jak du... każdy ma inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: TeleObiadek IP: 178.159.163.* 03.01.11, 20:10 dobre jedzenie za niewielkie pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: TeleObiadek IP: 80.48.174.* 05.01.11, 19:16 pyszne, godne polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: TeleObiadek IP: 80.48.35.* 06.01.11, 12:45 mają jakąś stronę internetowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: TeleObiadek IP: *.tktelekom.pl 10.02.11, 07:08 Tylko czemu za każdym razem ktoś inny mi do domu przychodzi? a niby rzetelna firma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.02.11, 08:36 Dacie jakiś namiar? Dzisiaj zdycham w domu więc chętnie coś zamówię. Odpowiedz Link Zgłoś
tbgowiec Re: TeleObiadek 10.02.11, 09:44 Jedzenie jest dobre, ale niestety firma jest srasznie niesłowna jeśli chodzi o czas dostarczania posiłków. Ostatnio czekałem prawie 2 godziny na "obiadek" - a miało być do godziny.....porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.02.11, 10:20 ha ha to pasuje zamawiac w porze śniadaniowej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.strejs Re: TeleObiadek IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.11, 12:18 jedzenie spoko polecam łazanki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: TeleObiadek IP: *.tktelekom.pl 12.02.11, 20:07 bo ta dziewczyna co tam pracuje (taka czarna) to do domu często wpada w czasie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: TeleObiadek IP: *.flash-net.pl 12.02.11, 20:16 polecam, jedzonko smaczne za niewielkie pieniążki.... ale jeśli chodzi o czas dostarczenia... to ręce opadają! mialo byc 30-40 minut a czekaliśmy 1,5 godz. jeśc się może odechciec.... Moja rodzina już zaczęła podjada kanapki, jak obiadek przyjechał brzuszki były już dopieszczone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: TeleObiadek IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 23:16 powinni sobie jeszcze kogos zatrudnić i samochód jeszcze jeden kupic skoro interes tak dobrze idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: TeleObiadek 17.02.11, 00:25 wkrótce coraz częściej będziemy zamawiać,bo nasze miejskie bary zdrożeją,to już się taniej oplaci teleobiadek.A tak w ogóle ta reklama się nie wyświetla przy wyłączonym js w przeglądarce,widać mało skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.11, 09:54 Tani i naprawdę smaczny. Nie jest to może takie jedzonko jak w restauracji ale smakuje nieźle, przywiezione jest ciepłe :) Ja z pewnością jeszcze skorzystam . Odpowiedz Link Zgłoś
dominicktbg Re: TeleObiadek 17.02.11, 18:51 A jakie są porcje? Da się tym najeść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.11, 19:11 Ja się najadłam ale wiesz,ja kobietą jestem . Miałam pierś w kurczaka faszerowaną grzybkami +ziemniaki. Dla mężczyzny aby poczuł się syty bym dodatkowo zamówiła jakąś surówkę:) wtedy masz naprawdę pyszny spory obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.11, 20:58 Na pewno nie jak dla ptaszka. Ale i na pewno nie nażresz się jak wieprz i nie będziesz leżał i kwiczał. No chyba, że ze smaku ;) Bo smacznie jest i ładnie podane. Zupa + jakieś drugie danie i jest wystarczająco syto jak dla mnie. Czasem samo drugie mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 20:18 jak przez trzy dni mozna sprzedawac te same mielone.... a jutro znow roladka ta sama co dzis i to jest teleobiadek dnia.zycze smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.05.11, 09:08 w teleobiadku sprzedaja mrozonki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisojad Re: TeleObiadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 12:12 jak tak to ty masz jajecznicę zamiast mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 08:47 moze nie sprzedaja mrozonek ale na pewno gotowce typu pierogi surowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 15:26 nie tylko jedzenie sie zmienilo takze osoby do rozwozenie .nie ma juz tych fajnych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 20:36 jak przez trzy dni mozna sprzedawac te same mielone.... a jutro znow roladka ta sama co dzis i to jest teleobiadek dnia.zycze smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 21:01 nie zauważyłem zmiany jakości jedzenia. na pewno zmieniła się wielkość porcji - rzecz jasna na mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: TeleObiadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 22:29 Kolego z IP tsm.tarnobrzeg.pl, i nickiem : agata, kuba, jan, gosc - w ostatnich swoich dzisiejszych 4 postach (oraz jednym z wczoraj), nie używasz w żadnej ze swoich wypowiedzi : ć, ż, ó, ę, ą. Wskazuje to na ciebie (tą samą osobę), więc proszę zachowaj kulturę, nie spamuj, zmień lokal i forum. Działacie w konkurencji, czy coś, to przenieście swoje zmagania na rynek - poprawiając jakość produktu dla Konsumenta. Pozdrowienia dla Teleobiadka i Konkurencji, ale nie załatwiajcie interesów w taki sposób, i nie psujcie idei forum (dość tego w tematach politycznych). Swoją drogą szanowni Kucharze zjadł bym w Tarnobrzegu chętnie sushi, może tu byście więcej wysiłku włożyli, niż oczerniając się na forum (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.05.11, 08:05 admin jak jesteś taki mądry to weź książkę kucharska i zrób sobie sushi a nie bron teleobiadka. chyba ze masz tam darmowe obiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TeleObiadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 18:57 nie pasuje ...sam se gotuje i wszycho!!!wiemy o co chodzi w takich klimatach jak tele .....przeeciez nie wyrzuca i zrobia to mielone to gulasz to zamroza tak jest wszedzie nawet w pizzeriach ...tam chyba tylko ciasto jest w miare choc i tak nie zawsze a reszta to szkoda gadac ser nie jest serem szynka nie szynka i tak dalej SMACZNEGO!!!!POLAK GLUPI WSZYSZTKO KUPI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staly klient Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.06.11, 20:38 i tak jak kiedyś znów powtórka befsztyk 3 dni .dewolaj powtórka na jutro .a dziś dojechały do tele świeże surówki .teraz to nie teleobiadek tylko telegrzeskowiak . życzę smacznego ja już tam nie zamawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agaqwerty Po.waliło ich!!! w tym teleobiadku 08.07.11, 13:40 Nie dość że człowiek zamawia rano, czeka to przyejżdża jakiś gbur z torbą i mówi - że nie spokowali mu tego jedzenia - w ogóle nie poważne podejście!!!! Ikleż można czekać na nic!!!! do k... nędzy. Surówki to ze słoików. ketchupu też nieraz zapomnieli - to k...a o czym oni myślą????????? Ileż można to tolerować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Po.waliło ich!!! w tym teleobiadku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 14:32 Ja tam już od pół roku się stołuję i nie narzekam, może napiwku nigdy nie dałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: Po.waliło ich!!! w tym teleobiadku IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.11, 15:43 do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Po.waliło ich!!! w tym teleobiadku IP: *.stalowa.pilicka.pl 08.07.11, 16:40 Może jakiś mądry napisze gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.07.11, 19:50 Bez sensu żarcie - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.07.11, 09:57 bez smaku i wyglądu jedzenie . nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TeleObiadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:13 Na mnie przeciwnie, zrobiło dobre wrażenie i smak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.07.11, 22:31 to napisz co jadłeś . czy jadłeś udko z poniedziałku czy zupę neapolitanka tez z poniedziałku czy surówki od Grzeszkowiaka.panie Marcinie nie bron pan swego lokalu który i tak upadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamawiajaca Re: TeleObiadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 06:56 nie krytykuj bo obiadki sa pyszne ....kazdy ma prawo do wlasnego zdania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.07.11, 09:39 to napisz co ci tak smakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.11, 09:56 zamawiałem ostatnio frykas. porażka. stare ziemniaki, trochę kiełbasy i wszystko do mikrofali. porażka.idą na duza łatwiznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.08.11, 10:10 co się dzieje z teleobiadkiem. zero oferty konkretnej w menu dodatkowym. a oferta dnia tez kiepska. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.10.11, 18:50 czy coś się zmieniło w teleobiadku czy dalej takie dziadostwo jak było .czekam na opinie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afu Re: TeleObiadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 20:13 dziadostwo i dziechta nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały klient Re: TeleObiadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.12, 16:30 jedzenie takie sobie ostatnio zamawiałem to w "sałatce warstwowej" włos koloru blond nie zachęciło to do jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głodny Re: TeleObiadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 21:53 Ja się tam stołuję systematycznie od wielu miesięcy, innym z biura obok też smakuje jedzonko. Ale jeżeli ten włos był tej blondynki co ostatnio u nas była... To ja go odkupię ; Pozdrawiam sympatyczną Panią :) i nie przejmujcie się taką krytyką bo widać, że jakaś jedna osoba pisze negatywy :) A ! mam 4 buźki z Teleobiadka, upomnę się o piątą przy dostawie :) Odpowiedz Link Zgłoś