Gość: tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 14:02 Czy wybiera się ktoś dziś na koncert ? Widziałem go na Satyrbluesie choć bez skrzypka- mistrzostwo świata! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skoczek Re: Joscho Stephan Band IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 14:35 ide napewno bo to artysta z I ligi.. ale znajac zycie w Tarnobrzegu bedzie z 15 osob na takim koncercie. To sa zbyt ambitni artysci jak na takie miasto, tutaj trzeba big cyca, kilbaske z grila, i piwo z biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krtek Re: Joscho Stephan Band IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 14:59 no już nie snobujcie za bardzo będzie pełna sala, bo gość rzeczywiście fajnie przygrywa, a pójdą ci potrafią to docenić i gotowi są za to zapłacić. ja idę, ale nie przechwalam się na forum i nie narzekam, jakie to bydło dookoła nie potrafi docenić dobrego gitarzysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Joscho Stephan Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 15:47 Pełnej sali na pewno nie będzie a jeśli się mylę będę bardzo mile zaskoczona! Ja w każdym bądź razie nie mogę już usiedzieć w domu- szkoda że do 19.00 jeszcze tyle czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Re: Joscho Stephan Band 18.05.11, 21:13 Widziałem ich na Satyr Blues Night 2010 - re-we-la-cja. Ich album, który kupiłem na tym koncercie pełni rolę dyżurnego w moim aucie :-) Życzyłbym sobie jeszcze raz zobaczyć również Pilichowski Band i Slidin' Slima :-) Odpowiedz Link Zgłoś