lauder3 21.11.06, 20:23 Myślę, że to następny fakt (o którym zresztą dowiedziałem się z tego forum) z tych które powinny zmieść tego pana z prezydenckiego stołka! Oby!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bordo5 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 20:32 lauder3 napisał: > Myślę, że to następny fakt (o którym zresztą dowiedziałem się z tego forum) z > tych które powinny zmieść tego pana z prezydenckiego stołka! Oby!!! Jesteś dzielnym tropicielem zła. Gratuluję. Wytrop jeszcze , czy nie jest Żydem, z kim sypia, czy nie jest pedałem, i czy, jeśli jest w kościele, modli się naprawdę czy tylko mydli nam oczy. To co zrobił dla Mielca nie jest wcale ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
lauder3 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 20:36 Jest też ważna wiedza na temat przeszłości tego pana - był aktywistą PZPR a nie szeregowym członkiem!!! Myślę, że wyborcy powinni o tym wiedzieć przed dokonaniem wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 20:49 Czy bycie w PZPR wyklucza bycie porzadnym czlowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lauder3 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 20:52 Sam sobie na to odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
slodyczka Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 20:53 Dla niektórych wszyscy co nie są w PIS to potwory, ludzie zła i ciemnej strony mocy. W tych kłótniach i "wymianie poglądów" zapominamy o człowieku, niektórzy są tak zaślepieni nienawiścią....przykre Odpowiedz Link Zgłoś
lauder3 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 20:55 Dyskutuj na argumenty - ten koleś rozwalił kolej w Mielcu przez te ostatnie 12 lat rządów!!! a dworzec PKP jak wygląda każdy widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
slodyczka Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 21:06 a może winny jest też gwałtownemu ocieplaniu się klimatu? PKP rozwalili i rozwalają do końca sami kolejarze więc nie miej pretensji do tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
lauder3 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 21:12 Mam i bede miał do Chodorowskiego pretensje o kolej bo żaden kolejarz nie bedzie bronił i naprawiał kolei w Mielcu - to nie czasy komuny!!! Musi to zrobić gospodarz miasta tak jak to się dzieje w całej Polsce gdzie rządzą dobrzy gospodarze. Pytam się jeszce raz - kto jak nie Mielec i jego władze nają o to zabiegac??? Chodorowski nie dość, że nie zabiegał to jeszcze prowokował kolejarzy swą nieudolnością, nieznajomością tematu, realiów i arogancją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 21:19 Jak ma to zrobić ??? Przecież to jest własność PKP a nie miasta. A goście z PKP są winni miastu kupe kasy z podatków i co można z tym zrobić ... zlicytować PKP ??? Wysłać paru kolejarzy na "zieloną trawke" ??? No chyba nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 22:19 Jezeli miarka wg. ktorej mierzy sie okres rzadow Chodorowskiego jest wyglad dworca PKP w Mielcu, a nie wyglad calego miasta, nowe ulice, nowe chodniki, rozbudowa strefy ekonomicznej, budowa parku technologicznego to o co w tym wszystkim chodzi? - Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 22:30 w tym poście - o bicie piany o nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunek7 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 21.11.06, 22:53 POPIOŁEK był w SOLIDARNOSCI a nie był internowany, to co on za działacz.Podpiął sie pod steropian. NIech sie przyzna. Chce wiedzieć kto moze rządzić moim miastem!!!!!!!. A PKS w Mielcu dlaczego został sprzedany jakiejś firmie Coneks. Czemu Popiołek tego nie zastopował. NIECH oDPOWIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lauder3 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 22.11.06, 15:52 Moze i jest to bicie piany z mojej strony ale niezaleznie od tego czy mi wierzysz czy nie - nie wiedzialem o tym ze Chodorowski byl aktywista PZPR (jak to ktos okreslil) a przeciez wyborca powinien wiedziec jak najwiecej przy tak waznym wyborze niezlaeznie od tego jakiej wagi sa to fakty i czy przy podejmowaniu decyzji beda brane pod uwage czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: Chodorowski był w PZPR!!! 22.11.06, 17:30 Bardzo doceniam zmiany w wyglądzie miasta. Wreszcie nie wygląda jak przygnębiający zestaw szaroburych bunkrów na dziurawym, krzywym bruku. Jest coraz ładniejsze, barwne, przyjemne. Naprawdę w pewnym momencie, tak może z 10 lat temu a w niektórych punktach miasta i później, nie dało się wyjśc z domu, pospacerować, patrzeć na bloki i chodniki, bo sie popadało w depresję. Żyć się tu nie chciało, wstyd było wyprowadzic gości na "zwiedzanie", bo człowiek był czerwony jak burak, gdy sie potykali. Dziwili się, że te bloki muszą byc u nas koniecznie takie paskudne, bo wszędzie indziej to już się docenia estetykę. Teraz to się zmieniło i bardzo dobrze!Nareszcie! Ja na to bardzo czekałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 22.11.06, 20:35 10 lat temu to w całej Polsce było inaczej. Fakt, że w Przemyślu do tej pory jest nędza - chociaż niektórym się podoba- więc kwestia gustu. Ale bez przesady, że straszyło chyba Cię fantazja poniosła. Ale ładne bloki i równe chodniki to troszkę infantylna ocena. Ok, cieszę się, że są zrobione, ale to za mało. Trzeba zrobić coś żeby ludziom się tutaj dobrze żyło. A co zrobiono do tej pory. Hmm.... możecie pisać. Mi ciężko wyliczyć Mieszkam w bloku, koło którego wybudowano ulicę ruchliwą jak jasny gwint, płytki odpadają, okna sie trzęsą. Bloku nikt nie remontuje i nadal wygląda obleśnie(tutaj ukłon do MSM), a jak już pisałem wcześniej mieszkam przy drodze, którą auta jeżdżą codziennie. To jest miejsce gdzie mieszkam, więc oceniam. Idąc dalej - mam prawie 30 lat i od tego roku zaczyna mięć katar sienny (nie wiem czy wszyscy tak maja w tym wieku). Ciekawe, dlaczego? Aha, nikt nam nie zrobił parkingu przed blokiem, a więc w zimie będzie "winter masakra 06/07". Tutaj kłaniam się do miasta, bo skoro kupiło ulicę od powiatu, którą wyremontowało to mogło też fragmencik parkingu, który się przy niej znajduje (dosłownie fragmencik). Skoro władze chcą tak bardzo dbać o miasto i kupują ulice od powiatu to dlaczego parkingu od MSM nie kupią. A jeśli nie chcą to, od czego na sesjach są przewodniczący rad osiedli i dlaczego nie lobbują. Pewnie zapytacie to, dlaczego nie startowałem na radnego i sam tego nie zrobię, bo taki jest tutaj sposób na ścinanie rozmowy. Otóż praca mi na to nie bardzo pozwala. Ale nie wnikajmy. W niedziele nie idę do wyborów pewnie wyjadę, żeby, mnie sumienie nie gryzło. Nie wiem, przy kim postawić „X”. Ah może się trochę użalam. Ale naprawdę uważam, że ważne jest poprawienie warunków życia. Chodnik tez ważny, ale bez jaj. Liczy się suma. Ja się tam chodnikiem nie podniecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: Chodorowski był w PZPR!!! 22.11.06, 22:26 a co ma być zrobione żeby się ludziom dobrze żyło ??? Jak dla mnie wyjazd w czasie wyborów albo pozostanie w domu to brak możliwości uczciwej krytyki przez 4 lata (tak w głębi ducha). Oczywiście to też brak społecznej odpowiedzialności za to co się dzieje. Ja na ten przykład nie pamiętam na kogo głosowałem 4 lata temu ale (również dzięki Forum) będę pamiętał kogo chciałbym rozliczyć za 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: Chodorowski był w PZPR!!! 23.11.06, 08:44 Infantylne, żeby nie powiedzieć inaczej to jest to: " mam prawie 30 lat i od tego roku zaczyna mięć katar sienny (nie wiem czy wszyscy tak maja w tym wieku)." - to jest głos w dysusji o przyszłym prezydencie! To, że masz katar. Ja też mam i coraz większy odsetek Polaków, nie tylko w Mielcu. I mają go nawet dzieci w wieku 1 roku. Nie wiem jak można miec 30 lat i tego nie wiedzieć. A moja ocena była po prostu cząstkowa, bo stanowiła odpowiedź na post yapkovitza, który poruszył temat estetyki. I nie, nie jest to temat infantylny, choć z drugiej strony rzeczywiście są ludzie, którzy tego nie zroumieją, dla których pewne sfery życia nie mają znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 23.11.06, 19:21 No pewnie, że mają i dzieci i dorośli, ale dorośli potrafią też czytać między wierszami :) ispaniolo Odpowiedz Link Zgłoś
inesita3 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 23.11.06, 12:09 Tu muszę sią wtrącić! Te kolorowe i piękne bloki należą do Mieleckiej Spółdzielni Mieszkaniowej a nie do MZBM. Te bloki są odnawiane z funduszu remontowego, którzy my członkowie MSM co miesiąc płacimy, zatem nie pochodzą z kasy miejskiej. Bloki z tabliczkami MZBM, z małymi wyjatkami są nadal szare i obskórne. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunek7 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 23.11.06, 23:23 Inesita3 byłaś kiedys na ul AL.Niepodległosci? to MZBM i właściciele wyremontowali bloki z funduszu remontowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
inesita3 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 22:56 Ulica 22-Lipca, zmieniła się! Bywam tam niekiedy, nazwa się zmieniła, na placu jakies szubienice, moze sie przydadzą w przyszłości... Kilka bloków kolorowych, fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
totamtenham Re: Chodorowski był w PZPR!!! 22.11.06, 22:19 O osobie piastującej urząd prezydenta miasta, kandydującej do tego urzędu wyborcy winni wiedzieć jak najwięcej. Nie mówię wszystko bo to nie jest możliwe, ale jak najwięcej. A już o przynależności do różnych stad to wszystko. A pan Chodorowski w różnych stadach bywał. A to PZPR a to Unia Wolności a teraz żeby ci co go bliżej nie znają o tym nie wiedzieli schował się w stadzie NASZ MIELEC NASZ POWIAT. A bycie szeregowym członkiem PZPR a bycie aktywistą tego stada to zupełnie coś innego. I jeszcze ten człowiek ma czelność często manifestować swą przynależność do Kościoła Katolickiego. Co za obłudnik !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziunek7 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 22.11.06, 22:38 Próbuje panowac nad emocjami ale "to tam ten ham" to chyba trafny nick dla ciebie. Przesadzasz juz oceniając kto ma prawo należeć do koscioła. Ty z takim jadem nienawiści do ludzi chcesz być cenzorem prawości lub nie człowieka. Koszmar.. Odpowiedz Link Zgłoś
totamtenham Re: Chodorowski był w PZPR!!! 23.11.06, 19:51 Odpowiem Tobie i Wam wszystkim, którzy chcecie ze mną polemizować w sferze filozofii honoru. Mógłbym tu zacytować słowa znanego, cenionego człowieka, który wypowiedział się w kwestii prawdy, półprawdy; ale nie uczynię tego. W każdym razie jestem tego samego zdania i tą zasadę wyznaję w życiu. Jak coś jest czarne to jest czarne, jak się to przemaluje na niebiesko, to każda rysa odsłoni prawdziwy kolor. Zawsze to będzie czarny. I to byłoby na tyle. Pozdrawiam wszystkich, moich przeciwników szczególnie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: Chodorowski był w PZPR!!! cham 22.11.06, 23:53 Ktos tu pisal ze kosciol katolicki to instytucja.PZPR tez byla instytucja.I tu i tam obowiazywaly podobne zasady (wszystkim po rowno i takie tam),jednym nie wyszlo drugim nie wychodzi prowadzenie owieczek do zbawienia.Jak wiec roznica miedzy przynaleznoscia do jednej czy drugiej organizacji.A czy wiesz katoliku ze Hitler ,Stalin i im podobni maja szanse na zbawienie wieczne.Jakim sposobem,ano zapytaj ksiedza proboszcza niech Ci wyjasni jaki to grzech i tylko jeden ! zamyka drzwi do raju.Jestem bezpartyjna i nie bawie sie w polityke ale popieram Chodorowskiego i to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ten_ktory_nie_wie Re: Chodorowski był w PZPR!!! 24.11.06, 16:52 a co mnie to obchodzi ludzie dajcie już spokój, z tym wszystkim miliony ludzi było w PZPR i co, z tego wynika że też jestem komuchem, bo się urodziłem wtedy gdy PZPR rządziła, co mnie to obchodzi, najwazniejszy jest teraz rozwój, przyszłość niech historycy i panowie z IPN grzebią się w błocie Polski PRL-owskiej, zamiast myśleci o przyszłości to my zawsze grzebiemy sie w przeszłości. Już Otto von Bismarck powiedział: Dajcie Polakom wolność, a sami się wykończą' nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
novacky Re: Chodorowski był w PZPR!!! 24.11.06, 17:25 mylisz sie! Komunizm wykształcił u ludzi pewne kanony i sposoby zachowań, które nie służą równemu traktowaniu wielu problemów. Stąd dzisiaj ludzie akceptuja to co jest do bani bo sie do tego przyzwyczaili i dlatego nie potrafia stworzyć czegoś co jest lepsze od tego co było. Dopiero jak sie ludzie duszą zaczynają mysleć, reszta nie nikogo nie obchodzi, dlaczego? Plany które są realizowane przez urząd miejski zostały zaprojektowane przez biuro z Warszawy za czasów kiedy komunizm miał się cąłkiem nieźle. To nie jest nic nowego, nowe są modyfikacje. Dla jednych PZPR było przykrą koniecznością, dla innych sposób na dostatnie życie bez względu na to kto na tym tracił najwiecej. Mówienie że teraz liczy sie rozwój, aktywność bez popartej praktyki zawodowej, służącej rozwojowi jest bzdurą i ucieczką od normalności. Napisałeś "z tego wynika że też jestem komuchem, bo się urodziłem wtedy gdy PZPR rządziła" ważne co ty o tym myślisz, czy się utożsamiasz z tym systemem czy nie. "Już Otto von Bismarck powiedział: Dajcie Polakom wolność, a sami się wykończą' nic dodać nic ująć". Jeżeli nie bedą się ludzie interesować światem w którym żyją i mądrze wybierać Bismarck może mieć racje, a kto tego chce? Ponadto sam fakt że jesteśmy w UE swiadczy o tym że chcemy równać (uczyć się) do lepszych. Dlaczego wiec nie mamy sie interesować tym co się dzieje i na czym opiera się teraźniejszość? Bez racjonalnego podejścia do rzeczy ważnych nie da rady zbudować czegoś dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 00:40 O kurcze z tego wychodzi, że możemy rozpirzyć całą UE. To byłby dopiero wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 24.11.06, 21:38 To co przez 12 lat pan Chodorowski zrobił w Mielcu to kpina. Wy mówicie że remonty chodników itp to jakies duże osiągnięcie na przeciągu 12 lat? Bez prezydenta takie sprawy były by załatwiane. Jak na razie nie ma się on czym pochwalić A to że był aktywista PZPR powinno go totalnie dobić. Wielu uczciwych ludzi cierpiało w tamtych czasach tylko dlatego że nie chcieli być pachołkami PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel08 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 24.11.06, 22:06 nareszcie ktoś trafił w samo sedno! Brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziunek7 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 00:18 Jaro przecież nie o chodniki chodzi chłopie. To wszędzie robią, co ty taki ograniczony jesteś. Zadaj sobie pytanie co ci oferuje Popiołek a nie pieprz o PZPR, bo albo też należałeś, albo nie wiesz co to jest bo młodzian jesteś.Albo cie nie zapisali bo mało zdolnych raczej nie namawiano do PZPR...:0 Odpowiedz Link Zgłoś
slodyczka Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 01:04 dziunek nie dołuj chłopca bo będzie miał koszmary nocne. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 16:15 tak się składa że do PZPR zapisywali się raczej tacy co nie umieli trzeźwo myśleć. I właśnie takich ta partia podszebowała aby nimi kierowac jak pachołkami. Całe masy prostych ludzi tam należały tylko po to aby im było lżej bo maja czerwona książeczkę. Jednak kto miał swoje zdanie na ten temat i potrafił samodzielnie myśleć nie zapisywał się do tego bagna. Nie każdy Polak godził się byc sługusem PZPR i dlatego właśnie w tym kraju opozycja była na tyle silna że udało się obalić okupację komunistyczna. To właśnie tym ludziom którzy niejednokrotnie byli prześladowani i bici zawdzięczamy to że teraz wreszcie nasz kraj jest wolny, i każdy może myśleć jak chce i moze mówić o tym co się mu nie podoba, i nikt go za to nie będzie pałował. Tak że tylko ludzie którzy nie godzili się należeć do PZPR zasługują na prawdziwe uznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 17:41 ....w ostatnim liście piszesz logicznie , wszystko wydaje sie być ok , ale cos mi sie wydaje że jesteś bardzo młody i wyrażasz sie o sprawie "książkowo" i o tamtej rzeczywistości wiesz tylko z opowiadań - ....oczywiście masz racje ze: "< raczej tacy co nie umieli trzeźwo > myśleć. I właśnie takich ta partia podszebowała aby nimi kierowac jak > pachołkami. > Całe masy prostych ludzi tam należały tylko po to aby im było lżej bo maja > czerwona książeczkę. > ..ale zrazu piszesz "masy ludzi" Odpowiedz Link Zgłoś
dziunek7 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 17:45 Jaro 124 napisał:"Tak że tylko ludzie którzy nie godzili się należeć do PZPR zasługują na prawdziwe uznanie. Ty chyba mówisz o latach 50=tych.Mnie proponował sekretarz wpisanie sie do PZPR, nie zgodziłem sie bo byłem raz na takim otwartym zebraniu i było nudno. Nie śądzę, że powinienem oczekiwac na szczególne uznanie!!. Nie sądzę tez ze ci co sie zapisali powinni wisieć na szubienicy. Jeszcze inni wierzyli,że to jest dobre itp itd.Nie jest tak że kazdy kto sie zapisał to po to by robić karierę, dostawać więcej kasy itd. Jak nie jestes z głębokiej wsi spod lasu , to jak nie ty , to twój ojciec albo wójek albo dobry sąsiad nalezał i był aktywny. Myślę,ze patrzysz na nich z obrzydzeniem mimo że sa dobrymi ludzmi a mnie którego nie znasz darzysz szczególnym szacunkiem. Jesteś w trudnej psychicznej pułapce... Odpowiedz Link Zgłoś
slodyczka Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 19:17 obrażasz i krzywdzisz chłopczyku bardzo wielu dobrych przyzwoitych ludzi. Świat jest tak ułożony, że nie wszyscy mogą być bohaterami i walczyć na barykadach. Masy ludzi należało do PZPR bo nie mieli innego wyjścia! taki wtedy był świat, taka rzeczywistość! może ich grzechem było to, że nie mieli na tyle odwagi by narażać na represje swoje żony, dzieci. Niekiedy nie mieli innego wyboru jak sięgnąć po czerwoną książeczkę. Zbyt łatwo oceniasz i wydajesz sądy. Wiem co to strach przed zniewoleniem umysłu dlatego uczestniczyłam w strajkach studenckich, uciekałam przed zomo ale nie mogę powiedzieć o sobie bohaterka i nie uważam abym miała wielki wkład w obalenie systemu i zasługiwała na wielkie uznanie. Oceniaj człowieka, jego wnętrze, myśli a nie pozory i zewnętrzną powłokę. Odpowiedz Link Zgłoś
nessus Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 20:03 A ja bylem czlonkiem PZPR a wczesniej ZMS i jestem z tego dumny.Nikt mnie nie namawial, nikt nie straszyl.Moze idee byly na wyrost i nie do zrealizowania ale co zlego w tym ze ludzie wierzyli ze mozna zyc w "ladzie ,porzadku i dobrobycie".Dzis nie ma ani ladu ani porzadku ani dobrobytu nie ma nawet nadziei ze cos takiego moze byc.Jedyne co dala slynna bezkrwawa rewolucja to wielkiego brata za sojusznika (czytaj udzial w zaborczych wojnach w ktorych poprzez podatki partycypuje cale spoleczenstwo) ,pelne sklepy (czytaj rynki zbytu dla obcego kapitalu),postepujaca degradacje,upadek przemyslu,kultury i znaczenia,schamienie obyczajow i jedynej akceptowanej wartosci - pieniadza.Pewnie ze jest "wolnosc" slowa ktora uosabiaja tacy jak moderatorzy na forum,wszelkiej masci prokuratorzy i policja (bezdomny obrazil prezydenta i wyladowal w pudle.Nie uciekalem przed ZOMO (bo nie przykladalem reki do budowaniu burdelu jaki dzis maja ci bojownicy o wolnosc)nie bralem udzialu w strajkach bo wazniejsze bylo ukonczenie studiow niz awanturnictwo.Tak wiec czy znaczy to ze jestem bezwartosciowy dla jasnie oswieconej rzeczypospolitej ? Czy znaczy ze jestem gorszy od tych ktorzy sypiali na styropianie i nie nalezeli do parti? Nie sadze.Czuje sie nawet lepszy bo nie mam nic wspolnego z ta mizeria jaka zafundowaly postsolidarnosciowe wladze. Proletariusze wszytkich krajow laczcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunek7 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 25.11.06, 22:15 dobre:) Nessus z tymi proletariuszami to przesadziłeś ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 26.11.06, 09:23 Po pierwsze nie miałem zamiary nikogo obrazić. Jednak jeżeli tak się stało to bardzo przepraszam. Powtarzam jednak że na prawdziwe uznanie zasługuja wg mnie tylko ci co nie należeli, i mieli wlasne zdanie. Jeżeli jednak komuś się tamten system tak bardzo podobał to zawsze może wyemigrowac na Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna56 Re: Chodorowski był w PZPR!!! 26.11.06, 13:15 Jaro ,uważasz,że ci należeli do PZPR to do niczego się nie naddają????Widzisz nie masz racji,to ,że ktoś należał lub należy do jakiejś organizacji czy partii to źle? Co ty gadasz,a może ty należysz do Solidarności-wg ciebie -to dobrze ,to nie jest wstyd.Może ty wyemigryj na Białoruś jeśli uważasz ,że inni to źli ludzie.Żałosne te twoje wypowiedzi, ale widać tak cie nauczono.Zapamiętaj-nie przynależność do ugrupowania świadczy o człowieki ale to kim on jet naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś