Dodaj do ulubionych

Chłop czy baba?

IP: *.smsiarkowiec.pl 10.06.11, 20:42
Zdarzyła Wam się w życiu kiedykolwiek taka sytuacja,że idąc ulicą przechodziła dziewczyna,bo tak można było wywnioskować np z długości włosów a rysy były zupełnie jak u faceta i cały układ twarzy?Lub odwrotna sytuacja,że szedł chłopak a jego delikatne rysy zupełnie przypominały dziewczęcą twarz?Nie chodzi mi o takie przypadki jak Michał Szpak,który celowo zakłada tipsy,szpilki,ma mocny makijaż i wygląda zupełnie jak kobieta,tylko chodzi mi o szarych codziennych ludzi,którzy często nie zdają sobie sprawy,że ktoś ich mija i zastanawia się czy to była kobitka czy gostek.Mam nadzieję,że wiecie o co mi chodzi.Ja dzisiaj mijałem młodą dziewczynę,bo z ubioru się zczaiłem,ale buzię miała zupełnie męską:/I słyszałem przykre docinki paru osób mijających ją,komentowali jej wygląd..Aż mi samemu było głupio,bo to dosyć dziwna sytuacja:/
Obserwuj wątek
    • Gość: Kama Re: Chłop czy baba? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.06.11, 16:31
      bardzo często tak jest, najgorsze jest wtedy jak naprawdę niewiadomo jak zwrócić się do tej osoby;/
    • e-ftalo Re: Chłop czy baba? 13.06.11, 20:22
      Często u dzieci jest taka sytuacja,bo nie posiadają dodatkowych atrybutów świadczących o płci. A jeśli osoba dorosła wygląda na inną płeć,to raczej celowe działanie i pewnie to transwestyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka