IP: 213.76.178.* 18.10.11, 10:09
Gdzie w Tarnobrzegu można się napić dobrej kawy, zaprosić tam gości i nie wstydzić się?
Obserwuj wątek
    • Gość: lelek Re: kawa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.11, 12:10
      idź do chłopaków z ferajny
    • Gość: gość Re: kawa :) IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.10.11, 12:17
      Nie ma to jak kawa w domu, dobra kawa, świeżo zmielona z ekspresu ciśnieniowego albo kafetierki.
      W knajpach zazwyczaj dobrej kawy jak na lekarstwo. Jeśli nawet maszyna jest to pani nie umie.
      Cappuccino jak poprosiłem, to pani z torebki zrobiła, takie dla dzieci :)))

Jedyną dobrą kawę jaką pamiętam w Tbg piłem w cukierni w okolicach hali targowej (od hali za przejściem), tam mieli prawdziwy kawiarniany ekspres i dobre ziarno. Ciastka też mieli lux.

• Gość: proboszcz Re: kawa :) IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.11, 13:45
      Dobra kawa to w lodziarni na Wyspiańskiego (za przychodnią na Targowej). Ale miejscówka do posiedzenia raczej średnia. Lepsza miejscówka jest w Ch.z F., ale kawa raczej średniawa bo z kapsli.
    • 4vardtramp Re: kawa :) 18.10.11, 15:35
      Miła cukierenka na Kościuszki jest. Gości swoich zaprosić tam możesz. Dominikańska jest jej nazwą.
      • Gość: Do Trampa Re: kawa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 12:17
        Jakie ciacho tam polecasz, może się dzisiaj wybiorę. Będę w liceum, więc to blisko. Byłam tam na kawie, polecam. znajoma
      • Gość: rebeka Re: kawa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 12:33
        Kawa w Dominikańskiej niczego sobie, ale ciasta to pianka poliuretanowa z abizolem.
        Wszystko sztuczne i nijakie. Spróbuj dla porównania coś z cafe Mała w Sandomierzu i będziesz wiedzieć o czym piszę. Wolę dać 9 zł za dobre ciastko niż 3 zł za erzac.
        • Gość: Do Rebeki Re: kawa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 16:38
          Zamawiałam tam tort wiśniowo- orzechowy i był bardzo smaczny. Polecam.Innych ciast nie jadłam, dlatego pytam. znajoma
          • Gość: olip pyszna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 17:11
            tylko w mc donald pyszna kawka ciastko super i miejscowka ok
    • karrambello Re: kawa :) 21.10.11, 07:52
      W Tarnobrzeskich restauracjach kawa nie może być dobra, dopóki leją do ekspresów wodę z tarnobrzeskich kranów...
      • kawosz3 Re: kawa :) 15.02.12, 10:46
        ZACHĘCAM WSZYSTKICH KAWOSZY DO PRZYŁĄCZENIA SIĘ DO SPOŁECZNEJ INICJATYWY ZAKUPU GRUPOWEGO WIĘKSZEJ ILOŚCI DOSKONAŁEJ (ZDECYDOWANIE JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH) ŚWIEŻEJ WŁOSKIEJ KAWY BAZZARA TOP 12 GRAN CRU W OPAKOWANIACH 250G OD JEJ BEZPOŚREDNIEGO DYSTRYBUTORA PO ATRAKCYJNEJ, WYNEGOCJOWANEJ CENIE, KTÓRA TO INICJATYWA NARODZIŁA SIĘ W TYM MIEJSCU caffeprego.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=8456&start=135
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka