Dodaj do ulubionych

Tarnobrzeska policja.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 09:37
Wczoraj nie mogłem uwierzyć w to co słysze kiedy po telefonie z prośbą o interwencje policji w celu uciszenia blokowych pijaków matka policjantki ostrzegła pijących, że zaraz bedzie interwencja, kazała im spier...ć
Zastanawiałem się skąd wiedziała o interwencji, ale kiedy zobaczyłem że z radiowozu który przyjechał wysiadła córka tej pani wszystko było jasne! Nie mogłem uwierzyć że policjantka zadzwoniła do mamuni zeby ta ostrzegła pijaków że zaraz przyjadą..
Oczywiście wszyscy wcześniej pouciekali.
Sprawa nadaje sie do prokuratury a juz na pewno do rozpatrzenia dyscyplinarnego!
Po, której stronie jest policja i kogo chroni?
Kto ma nas chronić przed wandalami i pijanymi bandytami? KTO?
Ps.
Sytuacja ta miała miejsce wczoraj w godzinach wieczornych na ulicy Kwiatkowskiego.

Czy zna ktoś moze e mail do komendanta tarnobrzeskiej policji?

Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: ogólnie... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.05.12, 09:43
      Jest takie powiedzenie:
      "poli..., k... i złodz..., na jednym jadą wozie." Do przemyślenia jeśli masz czym i miłego dnia.
      • Gość: xxx Re: ogólnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 09:45
        Po co w ogóle baranie sie wtrącasz, skoro nie masz nic do powiedzenia!
        • Gość: abc Re: ogólnie... IP: *.flash-net.pl 11.05.12, 11:04
          żalisz się czy chwalisz?
          • Gość: toja Re: ogólnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 11:14
            Ale jesteście dziwni. xxx pisze o tym, co naprawdę dzieje się na ulicach, pod blokami i w różnych zakamarkach naszego miasta, gdzie potrzebna jest interwencja policji lub innych służb "porządkowych".
            Pytanie słuszne kto jest na prawie ? oprych czy zwykły obywatel.
            abc może byłeś w tej grupie co zwiała po ostrzeżeniu?
    • Gość: antydupek Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.12, 11:18
      skoro sytuacja miała miejsce wieczorem to co się przypier....lasz do ludzi, musisz być blokowym pieniaczem i policjantka wiedziała o tobie żeś takie ziólko i postąpiła właściwie, a teraz nie piej tutaj i spadaj stąd człeku
      • Gość: hhhhhhh Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.opera-mini.net 11.05.12, 11:59
        dokadnie zgadzam sie z przedmówcami, ludzie odrazu nauczyli sie dzwonić na policję a może by tak wyjść kulturalnie powiedzieć, że jest zbyt gośno i jejstem przekonany o powodzeniu zwrucenia uwagi a nie szukać taniej sensacji i odrazu grozić prokuratorem wstyd wynocha ztego forum.
        • Gość: do hhhhhhh Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.05.12, 12:05
          Jesteś analnym...fabetą,idź i ucz się jeszcze.
        • Gość: xxx Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 12:18
          Tumanie najpierw naucz się pisać a potem zabieraj głos.
          Zwrócić uwagę też coś..
          Zwróć uwagę sam, pijącym pod blokiem i zobaczysz co się bedzie działo.. z twoim pustym łbem! baranku.
          • Gość: do xxx Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.05.12, 13:26
            Idź do szkoły po nauki jełopie.
            • Gość: obserwator Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.05.12, 13:22
              "Kto jest na prawie"? odpowiem z pełnym przekonaniem i doświadczeniem: zdecydowanie ani policja ani straz miejska nie potrafi stanąć za zwykłym szarym obywatelem, w obronie jego prawa do spokoju, w obronie jego mienia itp. Tak niestety pokazuje życie. Natomiast zdumiewa mnie "złota rada" któregoś z przedmówców zeby samemu zwracać uwagę jakimś menelom zakłócającym spokój przed blokiem! Jakby było z KIM rozmawiać to by nie było o czym rozmawiać. Znam przypadek kiedy pewna pani z parteru zwróciła uwagę w identycznym przypadku i chyba do dzis tego żałuje. Za kazdym razem kiedy wstawi szybę, natychmiast jest ona wybijana kamieniami. Na a nasza dzielna policja? - jedyne co potrafi to" umorzyc postępowanie z powodu nie wykrycia sprawcy". Sam również doświadczyłem zniszczenia mojego mienia i policja najpierw zafundowała mi długie godziny "rozmowy" w której to ja byłem traktowany jak przestępca, a póxniej dostałem własnie postanowienie o umorzeniu. Szkoda gadać, nawet po niektórych wpisach widać ze to "posterunkowi" bronia się tutaj poprzez atakowanie autora watku.Pozdrawiam serdecznie zwłaszcza tych, którzy nie doswiadczyli jeszcze POMOCY policji. Że o strazy miejskiej nie wspomnę bo to sa dopiero darmozjady!
    • Gość: ja Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tktelekom.pl 11.05.12, 12:13
      A ja uważam, ze to jak zachowała się policjantka nie jest etyczne. Jej obowiązkiem jest stać na straży prawa. Wydaje mi się, że jakąś przysięgę składała i do czegoś ona zobowiązuje.
    • Gość: gość Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tktelekom.pl 11.05.12, 13:25
      dane teleadresowe sa dostepne w internecie.Oto one www.podkarpacka.policja.gov.pl/komendy-miejskie-i-powiatowe/kmp-tarnobrzeg/dane-teleadresowe/
      • Gość: abc Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.flash-net.pl 11.05.12, 15:00
        patologia rodzi patologie, życie w społeczeństwie wymaga umiejętności komunikacji bo tak ten pod blokiem jak i ten w bloku są wobec prawa równi i jeśli nie potrafią ze sobą rozmawiać to ktoś musi ustąpić ale co ja się doktoryzuje "spie...j gnoju bo zawołam policje" to nie jest rozmowa; woli ścisłości nie byłem w tej grupce bo szczęśliwie mieszkam na wsi;) a takie problemy to zajęcie dla mieszczuchów na rentach i emeryturach
        • Gość: hm Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tktelekom.pl 11.05.12, 18:15
          Czy ktoś wie dlaczego przed blokami Tarnobrzeskiej Spółdzielni Mieszkaniowej nie ma ławek?
          • Gość: wiem Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.05.12, 19:24
            Nie tylko w/w Sołdzielni ale w calym Tranobrzegu.Poniewaz ludzie żądają od administratorów
            usuwania ławek.Uważam że jest to tylko pólśrodek.Ale co maja biedaczyska robić jak watahy
            pijanych młodzieńców zakłócają ciszę nocną? Policja nie jest w stanie opanować i ogarnąć całego
            miasta i jeszcze sąsiednich,mając do dyspozycji ograniczone środki.Proszę powiedzieć czy dwa radiowozy mogą szybko zareagować gdy są wysyłane w jednakowym czasie w różne rejony
            naszego miasta i powiatu?
    • yamaha-1 Re: Tarnobrzeska policja. 11.05.12, 20:23
      Jest tylko JEDEN sposób na zakłócanie ciszy nocnej , dokładnie taki sam jak w krajach wysoko rozwiniętych - KARAĆ KARAĆ KARAĆ !
      • Gość: ujot Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 21:41
        tylko ze krajach niby rozwinietych nie ma takich chamow jak w polsce i nie bardzo jest po co karac !!tam ludzie nie pija na ulicach bo jak to krwa wyglada!!! idzie sie do baru , ale przeciez w tych krajach ich stac a tutaj byla i bedzie znieczulica prdolna i zygac mi sie chce co z tego bydla wyrosnie kiedys ale w dupie to mam ....jakby mi taki gnoj pod oknem biesiadowal to noramlnie schodze i wale w pape !!!
        • Gość: abc Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.flash-net.pl 12.05.12, 11:10
          ostatni wpis klasa sama w sobie poziom króla blokowiska z pełnym zawodowym na emeryturze który najdalej na zachód był w Staszowie ;)
          • Gość: oooo Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.smsiarkowiec.pl 12.05.12, 13:34
            o widać, że są tacy co potrafią krytykować za błędy w literówkach ale jak widać ich poziom słownictwa i lekkość wypowiadania wulgaryzmów przychodzi z łatwością, co ale jaki syn taka i pewnie matka
            • Gość: xxx Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.05.12, 14:14
              Jaka skórka taka burka- jaka matka taka corka.
              • Gość: xxx Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 15:50
                80% wypowiedzi nie ma nic wspólnego z tematem i jeszcze ktoś się podszywa pod mój login.
                Mam nadzieję że odpowiednie osoby dzięki temu wpisowi przyjdą po rozum do głowy.
    • Gość: też Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.smsiarkowiec.pl 14.05.12, 19:40
      można UKARAĆ wrzeszczących nocą ale trzeba podać na policji swoje nazwisko, można UKARAĆ policjantkę ale trzeba zgłosić skargę i podać swoje nazwisko. Takie już jest to prawo, że nie wystarczy się wyrzygać anonimowo i zerkać tchórzliwie zza firanki jak ktoś zostaje UKARANY
      • Gość: xxx Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tktelekom.pl 16.05.12, 17:54
        Do też..
        Gościu.. sytuacja którą opisałem pokazała brak profesjonalizmu policji z tbg,
        Takie zachowania policjantów powodują kompletny brak zaufania do organów ścigania, ja dzisiaj podam nazwisko a jutro mamunia policjantki będzie trąbić pod blokiem kto dzwonił, tak?
        Moim zamiarem było jedynie nagłośnienie tej sprawy, bo uważam to za SKANDAL i mam nadzieje że ta osoba poniesie konsekwencje za tak nieetyczne i nieprofesjonalne zachowanie.
        I jeszcze raz napisze sytuacja miała miejsce przy ul. KWATKOWSKIEGO ! łatwo sprawdzić kto tam mieszka a potem godzinę telefou z prośbą o interwencje i bilingi policjantów, którzy tamtego dnia pełnili dyżur!

• Gość: mieszkaniec Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.05.12, 21:09
          kto się za to weźmie ale w którąś niedzielę przed ósmą patrolowali plac czerwony z samochodu
        • Gość: też Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.smsiarkowiec.pl 18.05.12, 15:17
          A chciałbyś, żeby Twoj szef uwierzył, jak ktoś na Ciebie zakapuje ANONIMOWO i Cię ukarał?
          • Gość: hm Re: Tarnobrzeska policja. IP: *.tktelekom.pl 21.05.12, 21:18
            Gościu xxx chodziło ci oto,żeby wygonić pijaków, czy o ich ukaranie?
            Jeśli o wygonienie to cel osiągnąłeś, zrobiła to ???? nie ważne kto ale zrobiła to skutecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka