GoĹÄ: Maria IP: *.proxy.aol.com 15.12.01, 02:12 Jadac w Bieszczady zawsze przejezdzam prze to urocze miasteczko. Jest piekne,poznalam tutaj wspanialych ludzi.Jest tutaj mnostwo fajnych rzeczy do zobaczenia.Polecam je wszystkim!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Diana Re: SANOK-piekne miasto! IP: *.proxy.aol.com 15.12.01, 02:17 To prawda,Sanok to piekne male miasteczko,ma swoj charakter,ma swoj klimat. Wspaniale obrazy Zdzislawa Beksinskiego,warto je zobaczyc,chyba najwiekszy zbior jego dziel w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basiek Re: SANOK-piekne miasto! IP: *.net.autocom.pl 17.12.01, 15:14 Zgadzam się w 100%. A do tego jeszcze mój mąż pochodzi z Sanoka. Pozdrawiam PS. Szkoda, że tak mało ludzi zagląda na to forum :(( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pola Re: SANOK-piekne miasto! IP: *.proxy.aol.com 18.12.01, 02:06 Sanoczanie na calym swiecie!Odezwijcie sie!Napiszcie o swoim miescie! Pochwalcie sie nim,bo naprawde jest czym!!! Pozdrawiam wszystkich sympatykow SANOKA! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ikk Re: SANOK-piekne miasto! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:00 Zgadzam się .Sanok jest pięknym miastem,z klimatem i fajną atmosferą.Oprócz prac Beksińskiego jest tam wspaniały zbiór ikon.Co roku gdy przyjeżdzam na Wszystkich Świętych obiecuję sobie,że będę odwiedzać to miasto częściej.Urodziłam się tam!!!Pozdrawiam mieszkańców pięknego Sanoka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daniel Re: SANOK-piekne miasto! IP: *.proxy.aol.com 02.01.02, 01:21 Tak,SANOK to rzeczywiscie piekne miasto. Urodzilem sie w nim,i chociaz teraz mieszkam za granica,wciaz uwazam moje rodzinne miasto za najpiekniejsze! Pozdrawiam wszystkich,ktorzy podzielaja moje zdanie. Zycze Wam Szczesliwego Nowego 2002 Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kluba1 Re: SANOK-piekne miasto! IP: *.we.client2.attbi.com 16.08.02, 15:29 Gość portalu: Maria napisał(a): > Jadac w Bieszczady zawsze przejezdzam prze to urocze miasteczko. > Jest piekne,poznalam tutaj wspanialych ludzi.Jest tutaj mnostwo > fajnych rzeczy do zobaczenia.Polecam je wszystkim!Pozdrawiam. Nigdy nie bylam w Sanoku. Mieszkam obecnie poza granicami Polski i chciala bym dowiedziec sie jak najwiecej o miejscach ktore mozna by podczas nastepnego przyjazdu odwiedzic. Mario, napisalas:"Jest tutaj mnostwo fajnych rzeczy do zobaczenia" !!! Np. CO ? Czy mogla bys podac nawy fajnych restauracji z dobrym, regionalnym jedzeniem, dane o lokalnych zabytkach, ciekawych miejscach , ciekawostki historyczne? Nie intersuje mnie " nowoczesnosc' , raczej "tradycja". Jednym slowem :gdybym chciala przyjechac do Sanoka , gdzie , po co i dlaczego bys mnie wyslala? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sanoczanin Re: SANOK-piekne miasto! IP: *.romek.org / 192.168.39.* 14.09.02, 01:03 Wszystkie wypowiedzi na temat Sanoka są trafne. Urodziłem się w Sanoku i mieszkam tu nadal. Sanok jest bardzo interesującym miastem, które ma wiele do zaoferowania pod względem kulturalnym. Oprócz tego staje się coraz ładniejsze. Przez to, że jest usytuowane w malowniczym miejscu, staje się dobrym miejscem na spędzenie urlopu zarówno w zimie jak i latem . Można pisać dużo dobrych rzeczy o Sanoku ale najlepiej przyjechać i przekonać się samemu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rychu Re: SANOK-piekne miasto! IP: *.ists.pl 26.01.03, 15:39 Gość portalu: kluba1 napisal(A): > Nigdy nie bylam w Sanoku. Mieszkam obecnie poza granicami Polski i chciala bym > > dowiedziec sie jak najwiecej o miejscach ktore mozna by podczas nastepnego > przyjazdu odwiedzic. Mario, napisalas:"Jest tutaj mnostwo fajnych rzeczy do > zobaczenia" !!! Np. CO ? Czy mogla bys podac nawy fajnych restauracji z > dobrym, regionalnym jedzeniem, dane o lokalnych zabytkach, ciekawych > miejscach , ciekawostki historyczne? Nie intersuje mnie " nowoczesnosc' , > raczej "tradycja". Jednym slowem :gdybym chciala przyjechac do Sanoka , gdzie , > > po co i dlaczego bys mnie wyslala? Przyjedz do Przemysla. To jedno z najpiekniejszych miast Polski. Zobacz zdjecia lotnicze Przemysla na: www.gorpol.krakow.pl Pozdrawiam. Rychu Odpowiedz Link Zgłoś
xd Re: SANOK-piekne miasto! 17.12.02, 22:02 e tam Dębica napewno jest ładniejsza!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś