Dodaj do ulubionych

Jakość programów MTVT

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.06.12, 16:32
Już chyba nic mnie w tej TV nie zdziwi.
tv.tarnobrzeg.pl/2012/06/gosc-tygodnia-wieslaw-lichota/
brawa dla Pani reżyser, ma Pani gust i oko na wszystko a szczególnie na estetykę...
Zdecydowanie wolę programy prowadzone przez Piotrka Karnasa a tak w ogóle to co z Karnasem, bo jakoś zauważyłam, że od jakiegoś czasu pałeczkę przejęła szanowna Pani Katarzyna.
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Jakość programów MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.06.12, 18:57
      i po co tego starego komucha,karierowicza eksponujecie
    • Gość: widz Re: Jakość programów MTVT IP: *.smsiarkowiec.pl 22.06.12, 23:12
      Rozsiadłaś się jak u siebie w domu przy kawie a rozmawiasz z poważną osobą na poważny temat. Kobieto nie kompromituj się! Mam nadzieję,że obejrzałaś ten program i nie będzie cię więcej na wizji !! Oceń to sama i miej trochę honoru! Wstydu oszczędż.
    • Gość: jedynka Re: Jakość programów MTVT IP: *.szybszyinternet.pl 24.06.12, 16:45
      to nie jest TV to jest propaganda sukcesu
      • Gość: emil Re: Jakość programów MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.12, 08:52
        Zdaje się że pani prezeska po prostu wygryzła Kornasa. I nie tylko jego. A ten komuch to przeciez kumpel prezydenta, z kolei pani prezeska słuzy prezydentowi i odpracowuje swoj stołek.
        • Gość: telewidz Re: Jakość programów MTVT IP: *.smsiarkowiec.pl 01.07.12, 12:09
          to że nie moge oglądać TV w TSM to już wiem........Katarzyna przez swoje głupie i nieprzemyslanie decyzje doprowadziła do tego!!! ale próbuje w internecie dzis znaleźć ostatnie wydanie informacji i nie ma!!!!! co jest???? to po co operator sieci kablowej płaci od gniazdka Miejskiej TV??? czy jest ktos kto sie tym zainteresuje???
          • Gość: rudy Re: Jakość programów MTVT IP: *.smsiarkowiec.pl 01.07.12, 20:09
            tak ciezko poszkukac ?! www.youtube.com/watch?v=8wZru2OPnFU&list=PL36BD11593D9ABA20&index=1&feature=plpp_video
          • Gość: rudy Re: Jakość programów MTVT IP: *.smsiarkowiec.pl 01.07.12, 20:17
            Dodaj sobie kanał youtube :d tam zazwyczaj cos wrzucają :D www.youtube.com/watch?v=F2WGcHmTJCM Jeszcze z rok i przegonią kotleta :D
          • Gość: brrr Re: Jakość programów MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.07.12, 21:02
            Tumanie w TSM nie możesz oglądać bo prezes Łukaszenko ci wyłączył.
            • Gość: mieszkaniec tbg Re: Jakość programów MTVT IP: *.smsiarkowiec.pl 01.07.12, 21:50
              nie obrażaj kogoś tam
              no chyba że jesteś psem psistalerza to rozumiem
              niewiedza i niekompetencja Zarządu MTVT...tzw fachowców: prokurentki i dyrektora sprawiły, że mieszkańcy nie mają programu lokalnego
              zainteresuj sie ....postaraj sie obiektywnie popatrzeć na całą sprawę
              najprościej obwiniać innych
              ja pamiętam czasy kiedy to poprzedni prezes aby doprowadzić sygnał do np. UPC inwestowali w ułożenie kabla na odcinku 1 km od Sandomierskiej do Kopernika
              zainteresuj się jak chcesz sie wypowiadać
              to prezes firmy odpowiada za wszystko !!! czy program w sieciach kablowych będzie czy nie
              a nieprzemyślane decyzje doprowadzają m.in. do takiego stanu jaki mamy!!!
              NIEWIEDZA! NIEKOMPETENCJA!!!
              • Gość: ST Re: Jakość programów MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.07.12, 07:25
                Pani Katarzyno a może tak wypadałoby przedstawić swojego gościa?
                no cóż... skoro nawet prezeska zapomina o takich prostych rzeczach to nie ma co wymagać od TV więcej
                www.youtube.com/watch?v=LAti2zkPwPo&feature=relmfu
                • Gość: władysław Re: Jakość programów MTVT IP: *.nc.res.rr.com 02.07.12, 08:47
                  @mieszkaniec tbg
                  Obiektywnie to od dawna wiadomo, że MTvT była solą w oku prezesa TSM i całego tego Stowarzyszenia i, że zrobią wszystko żeby ją udupić (bo Mastalerzowa). Przeanalizuj obiektywnie temat czynszu dla MTvT, rozmowy przed przeprowadzką z operatorem sieci TSM , zachowanie prezesa po odłączeniu sygnału. Mnie to nie dziwi, a wręcz jestem pewien, że za chwilę ogłosi powstanie niezależnej, jedynej obiektywnej lokalnej telewizji TSM, która powstanie na prośbę jej członków :-) i oczywiście dla ich dobra.
                  • Gość: koszmar Re: Jakość programów MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.07.12, 18:30
                    czy nie to samo robi wódz? TV przez lata była zła bo janowa. Czytałem bloga wodza jak to pięknie w kampanii pisał o wolności słowa i wolności dziennikarzy i jak to on nastanie to jak będzie pięknie i wszystkim będzie dobrze się żyło.... i co?
                    Powymieniał załogę na swoje cuda no i mamy to co mamy. Znaczy TV nie mawiększe pół miasta, no ale to w sumie żaden kłopot bo zwyczajnie mniej ogląda się facjatę wodza i mniej słyszy się tej obłudy i piskliwego yyyyyyy, aaaa - i może to właśnie jest dobre posunięcie wodza bo zdrowsze dla społeczeństwa.
                    a co do wolności dziennikarskiej to mam pytanie dlaczego P. Karnas i P. Duma już nie prowadzą programów? Czyżby nie chcieli się dostosować?
                    • Gość: ja Re: Jakość programów MTVT i załoga IP: *.smsiarkowiec.pl 02.07.12, 23:11
                      Pan Karnas pracuje bo jest w ZAŁODZE na stronie internetowej mtvt
                      tv.tarnobrzeg.pl/about/zaloga/zaloga/
                      • Gość: koszmar Re: Jakość programów MTVT i załoga IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.07.12, 07:20
                        to zależy gdzie klikniesz
                        tv.tarnobrzeg.pl/about/zaloga/ tu załoga zdecydowanie okrojona. Więc która wersja jest poprawna?
                        • Gość: hehe Re: Jakość programów MTVT i załoga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 08:18
                          a Magdalena Zorić – Przykaza dala na strone swoje zdjecie w staniku ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka