jk471 30.01.13, 22:17 Gdzie w Tbg można wykonać RTG barku i ile to kosztuje? Proszę o wypowiedź tych co wiedzą a tym co lubią sobie dworować na każdy temat proszę by skorzystali z okazji by siedzieć cicho. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: RTG barku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.01.13, 23:18 Link do cennika szpitala: www.szpitaltbg.pl/pliki/cennik_uslug_szpital_w_tarnobrzegu.pdf Jest tam również RTG barku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: RTG barku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.02.13, 11:04 Ten cały śmieszny NFZ tego nie pokrywa jak się pójdzie do lekarza a ten da skierowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: RTG barku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.02.13, 18:07 Są przychodnie, np w Machowie, które mają swoje RTG i jeśli ktoś ma stamtąd skierowanie to w szpitalu musi płacić. Może też pojechać do Machowa i zrobić zdjęcie, jeszcze raz by odebrać wynik z opisem i jak ma pecha to trzeci raz pojechać by pokazać wynik kierującemu lekarzowi. Jeśli się nie ma samochodu to trzeba pojechać do Nagnajowa, pójść pieszo do przychodni a później wrócić tą samą trasą nie wiedząc na przystanku w Nagnajowie czy coś pojedzie i o której godzinie bo żadnej informacji na przystanku nie ma. Kiedyś brałem taki temat to wiem. Trzeba być masochistą by mieszkając w Tbg należeć do przychodni w Machowie. Ja tak miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: RTG barku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 19:23 Moja córa miała w tym roku robione prześwietlenie RTG bezpłatnie, miała skierowanie od lekarza, mąż miał w tym tygodniu i też bezpłatnie. Skierowanie od lekarza pracującego w naszej przychodni, nie jest on naszym lekarzem rodzinnym. Pozdrawiam, miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: RTG barku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.02.13, 19:46 Zazdroszczę ja zapłaciłem za RTG barku 30 zł, miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś