Dodaj do ulubionych

ZAPISY do przedszkola

IP: *.smsiarkowiec.pl 16.02.13, 15:55
ZAPISZ DZIECKO DO NIEPUBLICZNEGO PRZEDSZKOLA
Przyjmujemy zapisy dzieci w wieku od 2 lat do prywatnego, nowoczesnego, stworzonego na miarę XXI wieku przedszkola „Akademia przedszkolaka”.
Otwarcie 1.08.2013r. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych rodziców do umówienia się na spotkanie z dyrektorem nowo powstającego przedszkola panią Aleksandrą tel. 667-451-901. Ilość miejsc ograniczona.
Godziny otwarcia od poniedziałku do piątku w godz. 6.30 – 18.00, soboty do uzgodnienia.
Niepubliczne przedszkole „Akademia przedszkolaka w Tarnobrzegu mieścić się będzie przy alei Warszawskiej 17 (naprzeciwko Figlolandu).
Dzieci przyjmowane są wg. kolejności zgłoszeń do wyczerpania miejsc. Dzieci wpisywane są na listę po podpisaniu umowy przez rodziców i po wpłaceniu opłaty wpisowej.
Gwarantujemy wszechstronny rozwój dziecka, wiele zajęć dodatkowych oraz szeroką współprace z rodzicami. Pamiętajmy: dziecko to skarb – nie zmarnujmy jego dzieciństwa.
Serdecznie zapraszamy.
Obserwuj wątek
    • Gość: byk Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 16:12
      Ola, popraw błędy:-) Przeczytaj powoli ten tekst:-)
      • Gość: marketing Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.free.aero2.net.pl 16.02.13, 18:25
        tandetna reklama wybacz jak mozesz rodzicom sugerowac ze marnuja dziecinstwo swego /swych dzieci--popracuj nad marketingiem by wzbudzac pozytywne skojarzenia w reklamie

a jakie sa koszta?
    • Gość: gość Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.flash-net.pl 16.02.13, 18:32
      Interesują mnie opłaty, tzn wysokość czesnego + wyżywienie
    • Gość: ciekawy Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.flash-net.pl 16.02.13, 19:31
      w tym przeszkolonym budynku, który Paliński zbudował, ma być to przedszkole?
      • Gość: do ciekawego Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.13, 20:00
        a co, chciałbyś w piwnicy
    • Gość: mama Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.02.13, 20:47
      Jak z kadrą , bo chciałabym być poinformowana kto będzie zajmował się dzieckiem.Myślę , że osoby z kilkuletnim doświadczeniem, nie palące o wysokim morale.zadbane i kochające dzieci.
      Jaka liczebność w grupie?Najlepsze dla dzieci są małe , nie przeładowane,
      • Gość: mama Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.sistbg.net 16.02.13, 20:52
        A ja właśnie wolę młode dziewczyny, kreatywne, którym się chce, które maja podejście do dzieci i nie stosują kar pt, stanie w kącie, czy klęczenia na woreczkach z grochem, które nie chodzą w szpilkach po sali gdzie dzieci się bawią, które nie czekają byle do emerytury.
        Czemu tak daleko, nie dało się w mieście?
    • Gość: mama 3-latka Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.tktelekom.pl 17.02.13, 11:21
      Budynek rewelacyjny:) Pomysł świetny, bo ciezko w Tarnobrzegu o dobre przedszkole. Jeśli przedszkole będzie na wysokim poziomie to gwarantuje sukces, ponieważ każda mama szuka dla swojego malucha najlepszego miejsc do zabaw i edukacji. Mam nadzieje, że pomysł dojdzie do skutku:) bo w Tarnobrzegu brakuje fajnego przedszkola !!! z młodymi nauczycielkami, które będą pracowały z "życiem" a nie odliczały dni do emerytury. Pozdrawiam
      • Gość: nauczycielka Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.13, 16:48
        Młode nauczycielki bez doświadczenia na pewno będą pracować na wysokim poziomie.Proszę panią teraz żadne studia nie potrafią przygotować do pracy w przedszkolu .Studentki , które przychodzą na praktyki trzeba pilnować , bo nic nie potrafią zrobić A dobre przedszkola w Tarnobrzegu są.Mury i piękny wygląd to nie wszystko trzeba dysponować wiedzą o szerokim zasięgu.Pani kiedyś też będzie odliczać dni do emerytury. Za marne zarobki nikt nie będzie niańczyć i wychowywać pani dziecka.
        • Gość: bbb Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.subscribers.sferia.net 17.02.13, 16:49
          mówi się proszę pani..... a nie proszę panią
          • Gość: nauczycielka Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.13, 16:56
            Wiem , że się tak mówi ,ale czekam na emeryturę i już źle widzę klawiaturę.Moja pisownia wynika nie z braku znajomości zasad , ale zdenerwował mnie ten wpis.Trudno ludzie mają różne kryteria sukcesu.
            • Gość: bbb Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.subscribers.sferia.net 17.02.13, 17:15
              nie ma się co denerwować...
              forum to miejsce, gdzie każdy ulewa sobie trochę żółci... i tyle jego :)
              a nagonka na nauczycieli wynika z własnych kompleksów.
              tak naprawdę, każdy kto ujada na nauczycieli to w rzeczywistości niedouczony burak, który podnosi swoje ego i się dowartościowuje rzucając błotem.

ciekawa jestem ile tych odważnych mamusiek powiedziałoby to samo w twarz danej nauczycielce??? - na wywiadówce u mojego dziecka - na żywo wślizgują się w du...pę - jedna przed drugą - wlazłaby bez wazeliny - a zaraz po wyjściu ze spotkania zaczyna się gadanie :) no normalnie głupie baby...

oto jacy są ludzie...

• Gość: mama Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.sistbg.net 17.02.13, 19:55
                Starsze pani w przedszkolu siedzą tylko za biurkiem i wypełniają dokumenty , nie chce im się już, nie mają pomysłów, są wypalone i często potrafią poszarpać dzieci. A PRZECIEŻ Ci młodzi muszą gdzieś pracować i niech się wykażą.
            • Gość: leszek Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.flash-net.pl 17.02.13, 20:29
              wiek nauczycielki nie jest najważniejszy. Są młode przedszkolanki, mają dużo pomysłów i zapał i bardzo dobrze. Są też panie z wieloletnim doświadczeniem i też świetnie prowadzą grupę dzieci. Mają po prostu powołanie. A są młode i te starsze, które nigdy powołania nie miały i one robią złą opinię o nauczycielach.
              • Gość: Do Leszka Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 20:50
                Dokładnie:-)
        • Gość: Ja Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.tktelekom.pl 18.02.13, 18:26
          Do nauczycielki
          Z całym szacunkiem, jestem studentką, mniałam praktyke i jakoś nie widziałam aby ktokolwiek musiał mnie pilnować. Czy studia przygotują do pracy z dziećmi...merytorycznie napewno tak cała reszta wyniknie z długiej praktyki. Ja wiem jak pracuje sie w szkole, ja wiem jak pracuje się w przedszkolu, te młode dziewczyny przychodzą z zapałem, te wybrane nawet z uczuciem, a te panie leciwe....z całym szacunkiem nie wypowiem się. Więc bardzo nie chciałabym aby ktoś zarzucał mi kwestie, które nie są prawdziwe
          • Gość: do ja Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.13, 21:51
            Żal mi ciebie studentko z zapałem. Też kiedyś będziesz leciwa.To dziwna ta praktyka bez opiekuna.Czytaj ze zrozumieniem,bo tobie nikt tu niczego nie zarzuca.Tobie jako konkretnej ja.Taka jest niestety opinia w szerszym gronie doświadczonych nauczycieli.
        • mama708 Re: ZAPISY do przedszkola 12.03.13, 18:06
          Proszę Panią tak się składa że ja jestem po Pedagogice przedszkolnej, wczesnoszkolnej i specjalnej mam 30 lat nie pracuję w swoim zawodzie chociaż bardzo bym chciała ale jak sama Pani wie bardzo źle dzieje się w polskiej oświacie i trudno jest o pracę, ale powiem jedno proszę nie krytykować młodych osób, które pragną być wychowawcami dzieci im też trzeba dać szansę. Przecież Pani też była kiedyś młoda i zaczynała pracę w szkolnictwie od podstaw a teraz jest Pani na pewno doświadczonym nauczycielem ze stażem zasobem ogromnej wiedzy. Dlatego tacy wychowawcy jak Pani powinni pomagać młodym nauczycielom w zdobywaniu praktyki ,wiedzy udzielaniu porad w tym co mogą jeszcze zrobić żeby ich praca była bardziej "owocna" a nie krytykować. A co do studiów ukończyłam Państwowe Wyższe Studia Pedagogiczne w systemie stacjonarnym i mogę się cieszyć z nich gdyż zdobyłam dużo wiedzy dydaktycznej ale i dużo nauczyłam się na praktykach od nauczycieli w szkole jak i w przedszkolu. Także proszę o jedno trzeba dawać szansę młodym osobom niech się wykażą swoimi możliwościami.
          • mama708 Re: ZAPISY do przedszkola do Pani nauczycielki 12.03.13, 18:21
            Proszę Panią tak się składa że ja jestem po Pedagogice przedszkolnej, wczesnoszkolnej i specjalnej mam 30 lat nie pracuję w swoim zawodzie chociaż bardzo bym chciała ale jak sama Pani wie bardzo źle dzieje się w polskiej oświacie i trudno jest o pracę, ale powiem jedno proszę nie krytykować młodych osób, które pragną być wychowawcami dzieci im też trzeba dać szansę. Przecież Pani też była kiedyś młoda i zaczynała pracę w szkolnictwie od podstaw a teraz jest Pani na pewno doświadczonym nauczycielem ze stażem zasobem ogromnej wiedzy. Dlatego tacy wychowawcy jak Pani powinni pomagać młodym nauczycielom w zdobywaniu praktyki ,wiedzy udzielaniu porad w tym co mogą jeszcze zrobić żeby ich praca była bardziej "owocna" a nie krytykować. A co do studiów ukończyłam Państwowe Wyższe Studia Pedagogiczne w systemie stacjonarnym i mogę się cieszyć z nich gdyż zdobyłam dużo wiedzy dydaktycznej ale i dużo nauczyłam się na praktykach od nauczycieli w szkole jak i w przedszkolu. Także proszę o jedno trzeba dawać szansę młodym osobom niech się wykażą swoimi możliwościami.
      • Gość: tarnobrzezanka Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.13, 09:29
        to, że prywatne, nie znaczy zawsze, że na wysokim poziomie droga Mamo:) w prywatnych nie ma nadzoru ze strony Kuratorium, Urzędu i inhy6ch instytucji tak jak w publicznych przedszkolach, niekoniecznie muszą być przyjmowane osoby z takimi kwalifikacjami, jakich wymaga się w publicznych placówkach, itp itd, ale co laicy mogą o tym wiedzieć....:) przekonują się potem.....:) pozdrawiam cię Mamo 3-latka
    • Gość: gość Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.flash-net.pl 17.02.13, 18:12
      Powodzenie placówki będzie zależało od ilości dzieci, a ta od wysokości opłat. Mam dziecko w przedszkolu i wiem jak rodzice liczą pieniądze oszczędzając na każdej dodatkowej godzinie. Większość by chciała na 5 godzin bo za darmo. Inicjatywa fajna ale ilu rodziców będzie stać na czesne z wyżywieniem, a myślę że minimum to 500 zł.
      • Gość: mama Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.sistbg.net 17.02.13, 21:18
        A skąd to wyżywienie?mam nadzieję że nie katering od Zbycha - najgorszy w mieście. 500 zł na tbg to za dużo, myślę że 350/400 to max.
        • Gość: adas Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.13, 17:41
          A wie ktoś możne ile miasto będzie dopłacać do 1 dziecka ?
          • Gość: mama Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.sistbg.net 18.02.13, 22:35
            o doświadczonych nauczycielach mamy tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/w,329,142533531,142629353,Re_Slynny_nauczyciel_historii_w_tbg_.html
    • Gość: gosc Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.tarnobrzeg.pbw.org.pl 21.02.13, 08:13
      trzymam kciuki
      • Gość: Urszula Re: ZAPISY do przedszkola IP: *.sistbg.net 27.02.13, 00:34
        A czy Pani przedszkole oferuje zajęcia dodatkowe typu: j. angielski, rytmika, gimnastyka korekcyjna, zajęcia logopedyczne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka