Dodaj do ulubionych

Nowy "hymn"

21.02.13, 12:39
młodych,wykształconych z dużych miast dla,ktorych zgodnie z zaleceniem Tuska "polskość to nienormalność.
Ona w przeciwieństwie do Inki nie chce aby "babcia była z niej dumna"

Gdyby była wojna byłabym spokojna

Nareszcie spokojna wreszcie byłabym

Nie musiałabym wybierać

Ani myśleć, jak tu żyć

Tylko być, tylko być

Po kanałach z karabinem nie biegałabym

Nie oddałabym ci, Polsko

Ani jednej kropli krwi

Sorry Polsko, sorry, Polsko

Sorry Polsko, wybacz mi!

Wystarczająco, przerażająco jest żyć

Sorry Polsko, wybacz mi!

Płacę abonament i za bilet płacę

Chodzę na wybory, nie jeżdżę na gapę

Tylko nie każ mi umierać

Tylko nie każ, nie każ mi

Nie każ walczyć, nie każ ginąć

Nie chciej, Polsko, mojej krwi

Tylko nie każ mi wybierać

Tylko nie każ, nie każ mi

Nie każ walczyć, nie każ ginąć

Nie chciej, Polsko, mojej krwi

Sorry Polsko, nie każ mi!

Sorry Polsko, nie każ mi!

Sorry Polsko, wybacz mi!

Sorry Polsko, wybacz mi!

Lepszy żywy obywatel, niż martwy bohater!

Sorry Polsko, wybacz mi!

Sorry Polsko, wybacz mi!

www.youtube.com/watch?v=8dzNqORtRWU
-
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Nowy "hymn" 21.02.13, 21:09
      ...a mohery i ciemnogród mają swoje pieśni
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VR_nc4-aflo
      • Gość: znajoma Re: Nowy "hymn" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 17:32
        Poryczałam się po wysłuchaniu tego utworu, pozdrawiam i dziękuję.
    • Gość: gegangen Re: Nowy "hymn" IP: *.dynamic.mm.pl 21.02.13, 23:16
      TW Pajac pisze sam ze sobą z rozpaczy ponieważ w maju 1989 r. wpadł na rewelacyjny plan aby zacząć donosić na siebie samego. Niestety nie zdążył zrealizować swojego zamierzenia gdyż w czerwcu upadł PRL.... Serce zakuło jeszcze szpicla jeszcze raz w dniu 23 listopada 1989 r. on wie dlaczego ...
      • lechowski51 Re: Nowy "hymn" 22.02.13, 09:30
        Masz idioto zwidy.Chwała bohaterom!.Hańba tym co nie chcą bronić swojej Ojczyzny.
        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VR_nc4-aflo
        • Gość: gegangen Re: Nowy "hymn" IP: *.dynamic.mm.pl 22.02.13, 19:02
          Jeżeli chcesz zobaczyć prawdziwego idiote i donosiciela to popatrz w lustro milicyjny pachołku.
          • Gość: lewak Re: Nowy "hymn" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.02.13, 22:11
            oto twoje idealy lrchosiu
            www.eioba.pl/a/1udu/bereza-kartuska-polski-sanacyjny-oboz-koncentracyjny
            • Gość: panna monika Re: Nowy "hymn" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 00:05
              wreszcie jakaś normalna maryjka, niepoświęcona, nieklerykalna, , normalnie nasza polska, odzwierciedla nasz stan serca i ducha
    • Gość: panna monika Re: Nowy "hymn" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 00:01
      czy ty się urwałeś z zakładu zamkniętego, lechowski, płyta od roku sprzedaje się świetnie. Teraz dopiero dostałes namiary i "kopiuj wklej" Jesteś nieboraku już dawno rozpracowany przez lewaków, lemingów i inne stworzenia wychowane na GW i WO, A, ja nie ukrywam wychowałam się na WO, dziękuję moim Rodzicielom, że zadbali o moją edukację
      • lechowski51 Re: Nowy "hymn" 23.02.13, 08:32
        ..a co to za wynalazek to WO?!.To spowodowało,że jesteś takim geniuszem zasłuchanym w Peszek?!.Tak urwałem sie z psychiatryka w którym słuchamy J.Joplin,Demarczyk,Jopek,Prońko,A.Franklin.......a nie beztalencia Peszek lansowanego przez postępackie mendia.
        • Gość: gegangen Re: Nowy "hymn" IP: *.dynamic.mm.pl 23.02.13, 15:37
          Nie tobie milicyjny szpiclu lechowski51 oceniać talenty innych. Ty donosicielu jesteś jaskrawym przykładem nadgorliwca służącego z całkowitym oddaniem najpierw SB a teraz Czarnym bo takie miernoty jak ty z reguły są politycznie zaangażowane i muszą mieć PANÓW muszą SŁUŻYĆ. Na szczęście jesteś nieudolną miernotą niezdolną zaszkodzić innym.
          Do dzisiaj znajomy funkcjonariusz wspomina z uśmiechem politowania TW Pajaca jako najdurniejszego konfidenta w województwie.
          • Gość: Tarnobrzeżanin Re: Nowy "hymn" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.02.13, 19:43
            A w tarnobrzegu w komendzie był taki jeden głupi milicjant pan S
            • Gość: pamięć Re: Nowy "hymn" IP: *.tktelekom.pl 23.02.13, 20:09
              no był taki milicjant ( z lotnej tak się kiedyś nazywali z drogówki) pan Głow..... który ukarał swojego brata bo nie przeszedł po zebrze czyli przejściu na pasach dla pieszych. Był też pan w przyciemnionych okularach z ul. Wyspiańskiego który siedział wis a wis karmelka dla tych co kiedyś nie było ich na świcie (obecnie ul. Wyspia..gabinet stomatologiczny państwa K.) który patrzył czy najedzony Tarnobrzeżanin na stołówce "Przewiązka" szedł obok pasów dla przejścia dla pieszych ! od razu leciał i kierował sprawę do kolegium. Była kiedyś dyscyplina i porządek którego dziś brakuje (sra... przez psy gdzie po padni itd..)
              Gość portalu: Tarnobrzeżanin napisał(a):
              >A w tarnobrzegu w komendzie był taki jeden głupi milicjant pan S<
              masz odpowiedż na swoją głupotę !
              a ty "Tarnobrzeżanin " masz pod czapką wszystko dobrze poukładane ?
              • Gość: tarnobrzeżanin Re: Nowy "hymn" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.02.13, 20:40
                do pamięci: Twoją głupotą jest to że masz odwagę pisać o pozytywach tamtych czasów.
                Została z was mała grupa degeneratów ktorzy chetnie wprowadzali by stare porządki.
                • Gość: pamięć Re: Nowy "hymn" IP: *.tktelekom.pl 23.02.13, 21:33
                  tarnobrzeżanin napisał(a): do pamięci: Twoją głupotą jest to że masz odwagę pisać o pozytywach tamtych cza sów.
                  >Została z was mała grupa degeneratów ktorzy chetnie wprowadzali by stare porządki.<
                  Zapamiętaj sobie rozmodlony dupku za komuny nikt nie został zamordowany za papierosa , telefon komórkowy lub 5 zł. bigocie
                  • Gość: nie pamięć Re: Nowy "hymn" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.02.13, 21:08
                    Twoja pamięć jest zawodna, za komuny popełniano takie same przestępstwa i wykroczenia jak
                    teraz. Za komuny sztucznie robiono przestępców po to żeby sie wykazać, przed czerwoną nieograniczoną wladzą.Za komuny najwaznieszym instrumentem władzy była gumowa pałka,
                    którą potrafiliście zmusic podejrzanych do przyznania sie, do przestępstwa którego nie popełniono.
                    PS Jeśli chcesz mogę ci podawać fakty i operować zmienionymi nazwiskami (regulamin zabrania)
                    twoich kolegów,(przestępców)choć niektórzy już nie zyją.
        • Gość: Do Lechowskiego Re: Nowy "hymn" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 20:20
          Teraz rozumiem, co miałeś na myśli pisząc kiedyś "kulturalni inaczej":-)
          • lechowski51 Re: Nowy "hymn" 24.02.13, 09:36
            Czytam Szałamowa Opowiadania Kołymskie.Pisząc o milionach zamęczonych w obozach Gułagu pokazuje ten straszny świat podzielony na tych skazanych za sabotaż,obrazę Stalina,czy opowiadanie dowcipów politycznych i tych skazanych za złodziejstwo,napady,oszustwa itd.Ci pierwsi to profesorowie,lekarze,artyści a Ci drudzy to pospolici kryminaliści.Zycie obozowe zostało zdominowane nie przez tych mądrych,wykształconych i kulturalnych a przez brutalnego chama i bandytę.Tak było w komunistycznych obozach śmierci,bo Ci z wiedzą nie mieli siły fizycznej aby pospolitemu kryminaliście się przeciwstawić.
            Tutaj jest i podobnie i trochę inaczej.Pospolity cham,bez elementarnej wiedzy może Cię bezkarnie obrażać,bo wie,że nie mam czasu aby sie zajmować pomówieniami jakiegoś gnojka gangangena.Prostak może pisać głupstwa o swoich nauczycielach,bo w ten sposób leczy kompleksy wynikające z braku wykształcenia.W wiekszości nie reaguję na ich wpisy dotyczące mojej osoby.Natomiast staram się pisac wówczas,gdy plują na mój kościół i Polskę.
            • jarmulka Re: Nowy "hymn" 24.02.13, 14:53
              lechowski, to nie jest twoja Polska jestes jedynie jej obywatelem, to nie twoj kosciol, jestes jedynie czlonkiem tego kosciola, a tak naprawde to niczym nie roznisz sie od stalinowskich siepaczy z ta roznica ze ty nie masz mozliwosci by wysylac ludzi na Kolyme. Kazda twoja wypowiedz przesiaknieta jest nienawiscia do wszystkiego z czym nie jest ci po drodze. W histori mordowali polacy, mordowali polakow . Lechowski, jestes kanalia, takim malym skoorwysynem i jedyna apociecha jest to ze twoje bzdety docieraja zaledwie do kilku osob a najwazniejsze ze nie masz ani jednego poplecznika twoich urojen.
            • Gość: fiś Re: Nowy "hymn" IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 15:03
              Pospolity cham,bez elementarnej wiedzy
              > może Cię bezkarnie obrażać,bo wie,że nie mam czasu aby sie zajmować pomówieniam
              > i jakiegoś gnojka gangangena.Prostak może pisać głupstwa o swoich nauczycielach
              > ,bo w ten sposób leczy kompleksy wynikające z braku wykształcenia.
              +

A ja wątpię czy te gnojki są tylko głupie. Nie, nie! Cały internet jest zdominowamy przez takich i opłacany przez kogoś. Oni (te gnojki) są tej samej narodowości co Peszek i z tego samego mieszka swoje srebrniki otrzymują. I w tą samą dutkę dmuchają!

A do Polski przyznaja się tylko aby swoim smierdzącym ścierwem ją zohydzić (Celuje w tym nasz "ukrainiec"> pRZYKŁAD: Gość: panna monika 23.02.13, 00:05 Odpowiedz
              "wreszcie jakaś normalna maryjka, niepoświęcona, nieklerykalna, , normalnie NASZA POLSKA"(PODKREŚLENIE MOJE),

Mogą się tak wydzierać jak automaty na złotówki.
              Ich ojczyzna (jeszcze przez jakiś czas) gdzie indziej. ...
    • Gość: gość Re: Obudźcie się! IP: 74.63.112.* 24.02.13, 22:54
      Ludzie obudżcie się w końcu! Wszyscy jesteśmy rozpraszani tematami zastępczymi w mediach które mają odwrócić naszą uwagę od spraw ważnych ,spraw niewygodnych dla rządu. Takimi samymi bzdurami karmią nas zarówno na ONET jak i WP- jak nie fryzura Muchy to uśmiech Dody, aż dziwne że na razie wycofali Natalie Siwiec z natarcia! W komentarzach grupa ..czuwająca'' skutecznie rozprasza uwagę zainteresowanych ośmieszając posty niewygodne i zmieniając temat. Czy to tak trudno zauważyć? Temat zmiany rządu pod presją społeczeństwa w Bułgarii na naszych przeglądarkach zablokowany - nie widzicie tego? Cenzura ma pełne ręce roboty - takie wytyczne.Grupy ..czuwające'' w sieci celowo podjudzają internautów - chaos i obrzucanie się epitetami w komentarzach gwarancją braku porozumienia internautów.Można to będzie zauważyć po tym wpisie - zaraz się znajdzie kilku..działaczy..którzy błysną pożałowania godnym dowcipem na temat tego postu automatycznie się dekonspirując.Nikt normalny przecież nie ma żadnych wątpliwości że w skutek polityki jaką prowadzi rząd nasz kraj stacza się po równi pochyłej.Rząd swoim działaniem doprowadza obywateli do skrajnego ubóstwa, do decyzji opuszczania kraju za chlebem , do drastycznych wyborów nie godnych człowieka.Elita na którą łoży całe społeczeństwo , ludzie wiecznie uśmiechnięci , z zapchanymi kontami traktują społeczeństwo jak bezrozumną dojną krowę.Polska została ubezwłasnowolniona - gdzie nasze zakłady pracy ? Gdzie przemysł ? Bezrobocie jest już tylko konsekwencją tego celowego działania. Obudżcie się w końcu! Czas wyrazić swój sprzeciw przeciwko braku przyszłości dla wszystkich w naszym kraju! Polityka prorodzinna to kpina z której wszyscy sobie zdają sprawę! Z żadnego państwa europejskiego nie emigrował tak wielki procent młodych ludzi w poszukiwaniu pracy i przyszłości za granicą.Teraz już nawet ludzie w średnim wieku posiadający jakąkolwiek możliwość opuszczają nasz kraj..Wszystko to dzieje się tu i teraz na naszych oczach za cichym przyzwoleniem elity wykonującej jedynie pozorowane ruchy w celu zachowania stołków do końca kadencji.Podejrzewam że gdy już nastąpi nieodwracalny krach nie zobaczymy tych ludzi w Polsce..będą już żyli sobie opływając w dobrobyt po za granicami kraju.Ich morale widać po ostatnich aferach z przyznawaniem sobie bezpodstawnych kolosalnych nagród z pieniędzy nas wszystkich czyli podatników! To niestety tylko czubek góry lodowej.Ci ludzie zdają sobie jednak sprawę jak ważna jest dezinformacja medialna , cenzura i propaganda którą w sposób mistrzowski opanowały podlegające im media.Naród Bułgarii się już przebudził!W skutek podwyżek cen energii i drastycznego spadku stopy życiowej czego następstwem były masowe protesty rząd podał się do dymisji !!!Można? Można !!! W tej chwili nasz ,,przyjazny obywatelowi '' rząd funduje nam kolejne podwyżki cen paliwa..a co za tym idzie wzrost kosztów transportu więc równoznaczny wzrost cen żywności.20% Budżetu państwa pochłania utrzymanie ADMINISTRACJI - tak podaje Onet..To moi drodzy jest najzwyklejsze okradanie w świetle prawa całego społeczeństwa.W dobie kryzysu karmienie nas sloganami o zaciskaniu pasa a pobieranie samemu premii w wysokości niewyobrażalnej dla przeciętnego Polaka. Czas najwyższy żeby ratować to co jeszcze jest do uratowania.Ludzie OBUDŻCIE SIĘ !!! Nie rozpraszajcie swojej uwagi komentarzami ,,najemników'' które teraz nastąpią! OBUDŻCIE SIĘ !!! Czas zjednoczyć siły jak w przypadku ACTA !!!!
      • lechowski51 Re: Obudźcie się! 25.02.13, 10:03
        Jedni są przebudzeni a inni jak Nowym,wspaniałym świecie Huxleya piją somę i maja uczucie szczęścia.Wśród nas/dzikusów,Indian/ codziennie zajmujemy sie zmaganiem z kształceniem dzieci,rosnącymi opłatami,bezrobociem w rodzinach i u sąsiadów a oni wyzwoleni z tych trosk zajęci są uszcześliwianiem Grodzkiego i Biedronia a tym którym znudziła sie soma dla mocniejszych wrażeń proponują trawkę od przedszkola.
        Zyjemy w dwóch innych światach.Oni swój świat korporacyjnych i urzedniczych przewilejów będa jak kiedyś komuniści bronić do końca.Oni nie lubią Polski i nas Polaków.Dla nich jesteśmy brudnymi antysemitami,moherami z ktorymi nie zbudują Postępu i nowego ładu moralnego,gdzie nie będzie rodzin,rodzicow a Opiekun Nr.1 i Opiekun.nr2.Gdzie nie bedzie takich przesądów,że człowiek rodzi sie kobietą i mężczyzną i każdy będzie mógł sobie płeć wybrać.
        Oni się nie przebudzą!.To my musimy im ten chory sen przerwać!
        • Gość: fiś Re: Obudźcie się! IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.13, 15:03
          I jest nas coraz więcej.

Zainteresowałem się tą peszek:
          wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/peszek-obchodze-boze-narodzenie-na-pogansko,1,5378760,wiadomosc.html
          I taki komentarz znalazłem tam :
          "
          pejsak1: Jakikolwiek wycieruch jest dobry aby tylko zaświadczył, że bez Boga jest OK. Mały problem tylko pojawia sie wtedy jak już ostatni pierd jest gotowy i człowiek nie jest w stanie już nikomu przekazać czy to tak do końca bez Boga jest OK... Przyznaję uczciwie że nie wiem kim jest ta Pani Peszek i doprawdy nie chcę nawet wiedzieć .... dla mnie tacy ludzie sa bezwartościowi... bardziej sobie cenię palacza z miejskiej kotłowni który swoją inteligencją znacznie takich peszków przewyższa... Najbardziej bolesne dla mnie jest to że każde święta takie media potrafią mi spaskudzić bo na każde święta dostaję od mediów albo pedofilskich księży albo pazernośc kościoła co zbiera na tacę mercedesy, albo włąsnie takich peszków.....Zawsze sobie wykopia jakiegoś autoryteta który za kasę napluje mi w twarz..... Hańba tobie Polsko że masz takie dzieci jak peszek mieszek i rerające badziewia które za wszelką cenę chcą wmówić i ukazać światu że Polska to nienormalność... Polska to jak najbardziej normalnośc i normalnością będzie jak na kopniakach takich polaków się wyeksportuje poza jej granice zwiń"

Ps. mądrzejemy ale chyba orwellowskiego świata nie da się uniknąć...

Cóż, przeżyliśmy Stalina, przeżyjemy i tr....
          • Gość: nie fiś Re: Obudźcie się! IP: *.tktelekom.pl 25.02.13, 15:11
            Gość portalu: fiś napisał(a): < I jest nas coraz więcej.>
            Wyjdż chopku roztropu ze Średniowiecza i to jak najszybciej !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka