lechowski51 27.02.13, 11:47 już niedługo w naszych domach!.Kończy się monopol lewactwa na POstępacką indoktrynację. vod.gazetapolska.pl/3398-tv-republika-prawdziwa-telewizja?utm_source=niezalezna&utm_medium=tytulnowa8&utm_campaign=vod Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nadgorliwość Re: TV Republika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.02.13, 23:07 Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, nie mówiąc o komsomolstwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też bym chciał Re: TV Republika IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.13, 23:24 Jak twoim zdaniem ta nowa telewizja dotrze do publiczności? Na multipleks się przecież nie dostanie, satelita zbyt drogi. Romaszewski będzie znowu latał po dachach i zakładał nadajniki w pudełkach po butach? Oczywiście jestem za bo brzydzą mnie obecne mendia, oprócz TRWAM, ale jak to ma dostać na mój telewizor, którego "nie mam"? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: TV Republika 28.02.13, 09:08 JaK nie masz telewizora to będziesz miał problem.Niektóre telewizje dostępne są w internecie a jak widze komputer masz.TV Republika będzie dostępna poprzez satelitę czyli dla wszystkich co mają Polsat,Canal+ i N a takze poprzez sieci kablowe.W fazie rozruchu bedziesz mógł oglądać przez miesiąc lub dwa za darmo.Pózniej będzie Cię kosztować jedno piwo miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telefelek Re: TV Republika IP: *.conformal.com 28.02.13, 09:55 Reklama oszołomstwa i ciemnogrodu jest dżwignią handlu.(((((- bu ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: TV Republika 28.02.13, 10:24 Dorwałeś sie na wagarach do kompa jak stachanowiec Kuczyński?! wpolityce.pl/artykuly/48108-stachanowiec-kuczynski-na-pelnym-etacie-w-przemysle-pogardy-a-zwlaszcza-po-godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: TV Republika 28.02.13, 19:18 Juz widze co by sie działo w WSI-24 i w Telewizji Białoruskiej gdyby tak futra zapieprzyły żona Ziemkiewicza i Dudy czy Macierewicza.Od rana do wieczora autorytety i "resortowe dzieci" piałyby z oburzenia a kpinom nie byłoby końca ...a tu cisza!.Pan Telewizor milczy jak wowczas,gdy Kwaśniewski rzygał na groby polskich oficerow w Charkowie. wpolityce.pl/wydarzenia/48153-co-futro-zona-mira-drzewieckiego-i-narzeczona-roberta-janowskiego-wciaz-na-topie-policjant-z-sunrise-kradly-jak-zawodowe-zlodziejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekalosz Re: TV Republika IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.13, 10:49 Gratulacje za pomysł - mam nadzieję na pełny sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balszoj Re: TV Republika IP: *.free.aero2.net.pl 03.03.13, 22:32 To ja wybieram piwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolę polskie piwo Re: TV Republika IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.13, 00:28 ale jedzie mi tu czosnkiem, tak jak w sieci, stary syjonisto Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: TV Republika 04.03.13, 08:35 Teraz dopiero wściekniesz aryjski prostaku!. www.wirtualnemedia.pl/artykul/karnowscy-ziemkiewicz-i-gmyz-z-programami-w-tv-republika# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kranowscy Re: TV Republika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.03.13, 21:39 "Bracia Kranowscy..." - to symptomatyczne. Niby literówka, a jednak... "Wszystko płynie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojsie Re: TV Republika Kolesiów RM IP: 199.48.147.* 05.03.13, 22:03 i znów towarzystwo pejsowato-czosnkowe będzie zasiewać nie pokój między katolikami . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: TV Republika Kolesiów RM 06.03.13, 10:44 Takim jak Ty tumanom nic nie jest w stanie zasiać niepokoju. www.wirtualnemedia.pl/artykul/karnowscy-ziemkiewicz-i-gmyz-z-programami-w-tv-republika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Respublika.pl Re: TV Republika Kolesiów RM IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.03.13, 01:15 "Bronisław Wildstein: media są jednostronne i stronnicze." No, właśnie, ale nie Respublika.pl, choć jeszcze jej nie ma! Respublika.pl jest otwarta na wszystkie poglądy, szczególnie zas na... swoje! "Takim jak Ty tumanom nic nie jest w stanie zasiać niepokoju." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tybrzmidumnie! Re: TV Republika Kolesiów RM IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.03.13, 01:18 O, "Ty" piszesz już z wielkiej litery! Chwalebne! Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: TV Republika Kolesiów RM 07.03.13, 08:34 Jak zwykle się rozpisałeś....o mnie!Merytorycznie jak ten wybitny przedstwiciel POstępactwa; www.youtube.com/watch?v=ZnjXSku-ov4&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: TV Republika Kolesiów RM 09.03.13, 09:23 Dwie rzeczywistości.Jedna w Lizweeku a druga w necie.Po to potrzebna jest właśnie TV Republika aby mieć informacje a nie propagande. widzianezwarszawy.salon24.pl/492153,orban-na-uw-fakty-i-mity Odpowiedz Link Zgłoś