Gość: nika IP: 80.50.63.* 16.02.14, 14:24 ile sie czeka na usg w szpitalu i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: usg w szpitalu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.02.14, 15:45 a zadzwon sobie i spytaj. Przeciez nikt tu ci nie odpowie na takie pytanie jak latwo odgadnac. 15 812 33 01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: usg w szpitalu IP: 80.51.96.* 16.02.14, 17:57 jeśli masz skierowanie to nic nie kosztuje,ale czeka się długo.Koleżanka czekała 2 miesiące.Jeśli chcesz prywatnie to też się czeka i dotychczas było potrzebne skierowanie.Czeka się krócej.Ceny można odszukać na stronie internetowej szpitala. www.szpitaltbg.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=32:cennik-usug-medycznych&catid=8:poradniki&Itemid=59 Idź do dr Uzar lub do ZIG-Med do dr Gutowskiego.Ceny niższe niż u innych,pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: usg w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 20:21 Usg to tylko do dr Pawlaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: usg w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 20:43 ja ostatnio potrzebowalam zrobic usg w szpitalu i wyznaczono mi termin na 23 czerwca nawet to ze jestem w ciazy i bylo to pilne nic nie przyspieszylo, prywatnie tez sie tyle czeka w szpitalu i lepiej isc prywatnie poza szpitalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-NFZ Re: usg w szpitalu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.14, 21:11 To co się dzieje to porażka. Zostalem skierowany na rehabilitacje po operacji. Pierwszy wolny termin na NFZ w czerwcu. Dobrze że mam jeszcze możliwość prywatnie chodzić i płacić bo inaczej przed wyznaczonym terminem rehabilitacji by trzeba było jeszcze raz operacje robić. Żygać mi się już chce do tego całego gUwna w POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: usg w szpitalu IP: *.free.aero2.net.pl 18.02.14, 22:01 tak trudno poszukac na stronie szpitala NR TEL na radiologię i zadzwonic rano zapytac????? nie wiem czy szpital wykonuje usg prywatnie...ze skierowaniem bylam we wrzesniu 2013 i powiedzieli ze maja juz limit z NFZ do konca roku,rejeetratorka odesłała mnie na stare pogotowie do pana S.Z...ze skierowaniem czeka sie TYLKO 2 miesiące (ale rejetsratorki sa bardzo mile, mozna dzwonic i sie dopraszac ze jak sie zwolni żeby cie wpisali wczesniej)...Dr S.Z robi tam tez prywatnie USG nawet w ten sam dzien jak pojdziesz (moja siostra sobie tak zrobiła ). Dr.Gutowski zigmedzie robi TYLKO USG naczyń. dr Celiny nie polecam-wredna baba;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: usg w szpitalu IP: 80.51.96.* 18.02.14, 23:16 dziwne,bo ja w zig-medzie robiłam usg tarczycy. Odpowiedz Link Zgłoś