Gość: Marysia IP: 80.48.126.* 05.09.14, 18:40 Kolejny Kościół w Tarnobrzegu,gdzie będą kamery to Kościół Św Barbary.Pogłupieli?Ja np:przestaję chodzić do Kościoła.Nie żebym była na podglądzie,ehh. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Wszędzie kamery IP: *.szybszyinternet.pl 05.09.14, 20:38 i co sie dziwisz kobieto. We Wielowsi nie dalej jak dwa tygodnie temu jacyś poje-ani weszli na dzwonnicę i uszkodzili czujniki. Oczywiscie trzeba było naprawić i zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierna Re: Wszędzie kamery IP: *.free.aero2.net.pl 05.09.14, 20:55 oj tam,taka kamerka koscielna jest tylko dla picu...mi nie przeszkadza. gdy jest tysiąc ludzi na mszy ,ciebie nie wychwyci:P taśma sie sama nagrywa w szafie proboszcza ,a po tygodniu jak nic nie ukradli ,nie zniszczyli to kasują materiał. A to jest chyba dla tych chorowitych moherów ktorzy ogladaja transmisję w domu. Mnie kiedyś w zimie nagrano w pewnym sanktuarium,poszlam wieczorem gdy bylo niemal pusto...(pojdyncze osoby sie modllilu )w nawach bocznych było duzo obrazów i oltarzyków i niektore były zagrodzone kratą od sufitu do podlogi i klękałam przed jednym takim bocznym wyzłoconym ołtarzem z 20 minut....wstaję odwracam się i co widzę???3 metry za mną- jakiś operator (wloski?) z wielką kamerą na ramieniu centralnie skierowaną na mnie!!! poczulam się oburzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Marysi Re: Wszędzie kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.14, 21:39 Być może firmy ubezpieczeniowe wymagają tego przed zawarciem umowy ubezpieczeniowej. Wystarczy zapytać proboszcza a nie siać zamęt na forum. Mam w pracy kamery i w takich warunkach muszę pracować, nie przeszkadza mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Wszędzie kamery IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.14, 12:35 ja nic o tym nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś