Dodaj do ulubionych

"Kupią, sprzedadzą, zdradzą, zniszczą"

06.07.15, 18:30
rządzą nami knajackie elity.Na szczęście jest nadzieja,że za parę miesięcy te gostki formatu Masy i Kiełbasy odejdą na śmietnisko historii
wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Pawel-Lisicki-tasmy-odslaniaja-prawde-o-III-RP,wid,17685904,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • giesiu79 Re: "Kupią, sprzedadzą, zdradzą, PIS 06.07.15, 20:22
      a Ty kim jesteś żeby pouczać innych nie KTOLYKÓW ????
    • wislocki12 Kupią, sprzedadzą, zdradzą, zniszczą... 06.07.15, 20:27
      No tak, zechciej tylko zrozumieć, że to ludzie pokroju owego Masy i Kiełbasy nagrywali w prywatnych sytuacjach polityków, a nie odwrotnie! A teraz PiS wg zaplanowanego harmonogramu wyciąga kolejne taśmy... :-(
      • rzeszowski15 Re: Kupią, sprzedadzą, zdradzą, zniszczą... 06.07.15, 20:39
        Widzę,że oprócz Liza,twoim guru jest Giertych,który plecie bzdury,które ty powtarzasz.Dziwne,że z uporek maniaka powtarzasz o nielegalnym nagrywaniu.A jak można nagrać legalnie?.Tak jak Morozowski i inni pracownicy propagandy WSI-24 nagrali w pokoju hotelowym Berger i Lipińskiego?!
        • wislocki12 Kupią, sprzedadzą, zdradzą, zniszczą... 06.07.15, 21:30
          Może i masz rację, nie potrafię jednak pojąć, jak katolik może mieć wątpliwości, czy podsłuchiwanie, że o nagrywaniu rozmów drugiego człowieka, nawet katolika, w celu ich wykorzystania dla celów ugrupowań politycznych, jest legalne? :-(
          PS. A już myślałem o nawróceniu się! Dziękuję! :-((
          • rzeszowski15 Re: Kupią, sprzedadzą, zdradzą, zniszczą... 06.07.15, 22:37
            Nagrywanie mafiozów,który niszczą mój kraj uważam za czyn służący dobru,co by nie powiedzieć,zresztą niestety
            • wislocki12 Będzie sie dziać! 07.07.15, 00:05
              No cóż, musiałbyś jeszcze udowodnić, ze owi podsłuchiwani to mafiozi, co by to nie miało znaczyć... A kto zniszczy mój i twój, zresztą, kraj, to się wkrótce okaże, niestety! ;-(
              PS. Ciekawe, co się stanie, gdy ktoś ujawni nagrania z udziałem polityków PiS? A stanie się to niechybnie! ;-))
              • rzeszowski15 Re: Będzie sie dziać! 07.07.15, 07:10
                Twoi kumple z SB mają "papiery" na PiS?.I bardzo dobrze.Niech ujawnią.Jestem przekonany,że nie rozmawiają językiem Wołomina,jak Barbi Ale jaja Ale jaja,Nowak i inni.I co by to nie miało znaczyć,ci mafiozi,już niedługo mogą zająć się sprzedażą pietruszek,bo tylko do tego się nadają
                • ja-tarzan Re: Będzie sie dziać! 07.07.15, 22:10
                  wpolityce.pl/polityka/258562-czy-ewa-kopacz-bierze-kase-za-reklame-biedronki-w-tvp-powtarzala-radosnie-mieszkam-blisko-warzywa-tam-sa-super

Dość, że Polska w ruinie, to jeszcze reklamuje sklepy dla najbiedniejszych ;)
                  • ja-tarzan Re: Będzie sie dziać! 07.07.15, 22:12
                    Zatrudnieni w wPolityce.pl mają jakieś wyznaczone limity do wyprodukowania? Bo klepią czasem bzdety dla samego klepania chyba:

Co autor miał na myśli ... nie wie chyba on sam ;)

wpolityce.pl/polityka/258210-z-listow-do-przyjaciol-i-znajomych-wsiasc-do-pociagu-byle-jakiego
                    • wislocki12 Nie ma prawa nie wiedzieć! 08.07.15, 23:57
                      Nie żartuj, jak może nie wiedzieć, co ma na myśli on sam, czyli Krzysztof Nagrodzki, Sekretarz Zarządu Oddziału Łódzkiego KSD, Administrator portalu www.katolickie.media.pl, organizator dorocznych konferencji z cyklu „Dziennikarz – między prawdą a kłamstwem” oraz inicjator pielgrzymek dziennikarzy na Jasną Górę. ;-))
                • wislocki12 Mafiozi od pietruszki? 07.07.15, 23:07
                  Może i masz rację? Nie rozumiem tylko, dlaczego nazywasz ich mafiozami? Od pietruszki? Daj Ci Panie Boże zdrowie, bo...! ;-))
                  • genia50 Re: Mafiozi od pietruszki? 07.07.15, 23:11
                    Pietruszka po 7 zl. za kg.Ciekawe czy ta zawyzona cena nie wiaze sie z tematem tego watku.Czyja to sprawka?
                    • wislocki12 Mafiosi! 09.07.15, 00:04
                      Pietruszka:
                      "Jest rośliną o wielkich wartościach leczniczych. Zarówno korzenie, jak owoce pietruszki i ich przetwory zwiększają przesączanie w kłębkach nerkowych, a jednocześnie zwalniają zwrotną resorpcję w cewkach, dzięki czemu zwiększają ilość wydalanego moczu. Mają także własności antyseptyczne oraz zmniejszają napięcie mięśni gładkich jelit i dróg moczowych (działanie wiatropędne). Ponadto pobudzają w niewielkim stopniu wydzielanie śliny i soku żołądkowego, co ułatwia trawienie i przyswajanie pokarmów."
                      I to wszystko za jedyne 7 PLN za kilogram! :-))
                      PS. Myślę, że mafiosi wiedzą, w co inwestować! ;-))
                      • polak1706 Re: Mafiosi! 09.07.15, 00:20
                        > Myślę, że mafiosi wiedzą, w co inwestować!<
                        Oczywiście!
                        biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/afera-w-wolce-kosowskiej-lewe-faktury-podrobki-i-pieniadze-w-torbach/bwexzd
                        A ty wisłocka rozliczyłaś się z fiskusem co do grosika? Nie? To ci "dołożą"
                        • wislocki12 My Name Is Wislocki! 12! 09.07.15, 00:29
                          Nie dołożą! Rozliczyli się ze mną na swoich zasadach! ;-))
                          PS. A ty? ;-)
                          PS2. My Name Is Wislocki! 12! :-))
                          • polak1706 Re: My Name Is Wislocki! 12! 09.07.15, 01:10
                            Jestem kloszardem. Mogą mi oPOdatkować ławkę parkową POd którą śpię w kartonie? A karton?
                            • wislocki12 Ławka, karton i... Szydło 09.07.15, 01:24
                              Myślę, że ławki, że o kartonie nie wspomnę, nikt Ci nie opodatkuje! Nawet Szydło, choć wygląda mi na istotę bezkompromisową, niestety! :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka