Dodaj do ulubionych

Cukiernia Dominikańska!

18.07.15, 19:20
Ostatnio dostałem info że właścicielka owej cukierenki perfidnie wykorzystuje ludzi. Pewna znajoma osoba zatrudniła się tam, to biedna osoba potrzebująca pieniędzy żeby "przeżyć", pracowała chyba ze dwa miechy i ani pieniędzy ani umowy! Nic! Piszę to dlatego że być może ktoś z forumowiczów również ma złe doświadczenia z owa "szefową" i mógłby opisać co go spotkało. Podobno ta babka tak wykorzystuje potrzebujących pracy. Ciekawe jak jest naprawdę?
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Siewca nieufności 18.07.15, 21:10
      I to wszystko naprawdę w Cukierni Dominikańskiej? Mam wrażenie, że siejesz nieufność do zakonów katolickich, niestety! ;-((
    • genia50 Re: Cukiernia Dominikańska! 19.07.15, 09:02
      Gdybym pracowala w cukierni na czarno,to bym codziennie podjadala,zeby zmniejszyc swoja strate z powodu ewentualnego braku wyplaty.
      • edekzgredek99 Re: Cukiernia Dominikańska! 19.07.15, 10:10
        Pani Geniu a co z figura?
        • genia50 Re: Cukiernia Dominikańska! 19.07.15, 12:52
          Jak figura by sie zepsula(choc teraz bez cukierni nie jest najlepiej) to zwiekszylabym ilosc gimnastyki i - - - - u.
          • edekzgredek99 Re: Cukiernia Dominikańska! 19.07.15, 14:00
            A ja mysle ze z pani figura wszystko jest w porzadku.
    • kacia88 Re: Cukiernia Dominikańska! 16.03.16, 10:08
      witam, bardzo Pana proszę o jak najszybszy kontakt, dziś mam rozmowę o pracę, już wielokrotnie zostałam oszukana i moja psychika może więcej tego nie wytrzymać. Bardzo proszę napisać do mnie na maila anulka.janisz@wp.pl
    • kacia88 Re: Cukiernia Dominikańska! 16.03.16, 10:09
      bardzo proszę o szybki kontakt, nie wiem czy w odpowiednim oknie to wpisałam anulka.janisz@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka